ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Θα κανω copy page. Κατσε καλα.Μα δεν εκανα και τιποτα σημερα ετσι κι'αλλιως
Θα κανω copy page. Κατσε καλα.Μα δεν εκανα και τιποτα σημερα ετσι κι'αλλιως
Αν τον θελεις τωρα καρδουλα μου λιγο δυσκολο. Μετα το Πασχα ευχαριστως.μηπως ξερει καποιος κανα καλο καθηγιτη αγγλικων??? σε 1 μηνα εχω εξετασεις και θελω λιγο practice...
τουλαχιστων μετα το πασχα.... θα κανω practice στα γριγοραΑν τον θελεις τωρα καρδουλα μου λιγο δυσκολο. Μετα το Πασχα ευχαριστως.
Εγινε. Θα το κανονησω εγω.τουλαχιστων μετα το πασχα.... θα κανω practice στα γριγορα
Τι επίπεδο αγγλικών?εγω εδω ειμαι καθεμερηνα))))
δουλεια-σπιτι-μαθηματα-ιντερνετ....αυτα....τα συνηθησμενα δλδ.... μηπως ξερει καποιος κανα καλο καθηγιτη αγγλικων??? σε 1 μηνα εχω εξετασεις και θελω λιγο practice...
lowerΤι επίπεδο αγγλικών?
μηπως ξερει καποιος κανα καλο καθηγιτη αγγλικων??? σε 1 μηνα εχω εξετασεις και θελω λιγο practice...
αχ πολυ ωραιο θα'τανε!!! :-*Εγινε. Θα το κανονησω εγω.
STOP ολοι παιδια. Αναλαμβανει ο φιλος μου ο Αρης το practice του μωρου μας.εχω μια γνωστη αμα θες θα την ρωτησω...
βεβαια προτιμω να σου κανω εγω το practice και πριν αλλα και μετα το Πασχα)))
Μετρια εως κακα τα δικα μου νεα καρδουλα μου. Αλλα ασε με εμενα. Εσυ εισαι το επικεντρο τωρα και παντα.αχ πολυ ωραιο θα'τανε!!! :-*
εσυ πως εισαι? τα νεα σου?
STOP ολοι παιδια. Αναλαμβανει ο φιλος μου ο Αρης το practice του μωρου μας.
λιονταρι μου εσυ θα μου κανεις practice στα αλλα πραγματα...)))εχω μια γνωστη αμα θες θα την ρωτησω...
βεβαια προτιμω να σου κανω εγω το practice και πριν αλλα και μετα το Πασχα)))
λιονταρι μου εσυ θα μου κανεις practice στα αλλα πραγματα...)))
Ηξερα οτι υπαρχει Οθωμανικο, Ισπανικο, Γαλλικο κ.λ.π. Το Αγγλικο δεν το ξερω ρε συ. Πως ειναι ακριβως?στα αγγλικα εννοειται...
παιδια θελω να φαω κατι καλο αλλα δεν ξερω τι θελω.....(
Και εγω που ξερω να δω ποτε θα καταφερω να το φαω ο κακομοιρης.παιδια θελω να φαω κατι καλο αλλα δεν ξερω τι θελω.....(
ναι, αλλα τωρα εκλεισε το φροντιστηριο για 2 εβδομαδες, ειχα και πολλες απουσιες, οποτε θα'θελα να κανω μερικα ιδιαιτερα....Βρε συ Ντάρια αφού είπες πως κάνεις μαθήματα τι βοήθεια χρειάζεσαι?
οχι οχι δεν θελω σουσι με τιποτα... μετα το Ταιλανδι δεν ξανατρωω ασιατικα φαγιτα με τιποτα!!!!!τι θα'λεγες για sushi μωρακι ?