giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μην στραβομουτσουνιαζης καθολου εδω ειναι η αποδειξης
Μην στραβομουτσουνιαζης καθολου εδω ειναι η αποδειξης
με αυτο αεροπλανο ταξιδευαμεπρεπει να σου δειξω φωτο απο τα δωματια που εμενα σε ανδαμαντς,ινδια,νεπαλ...φυσικα και κει τα σεντονια και τα ρουχα στα ποταμια τα πλεναμε....μια χαρα ησουν σου λεω....!!!!!
Και ομως το καλυτερο πλυσιμο γινεται εκει με το τρεχουμενο νερο (και εδω διαφημιζουν για πλυσιμο φλοκατες και κατι αλλα παρομοια με τρεχουμενο νερο)ωχ με τρομαζεις > καλα ρε γμτ τοσο ψιλα εφτασε η τεχνολογεια και εκει ακομα πλενουν στα ποταμια??? τι γινεται στο κοσμο
Οτι πρεπη για εκεινους τους δρομους με την αναρτηση που εχεικαι με αυτο το αμαξι
μαλλον ναι, αλλα δεν θυμαμαι καλαΟτι πρεπη για εκεινους τους δρομους με την αναρτηση που εχει
για Ρενω 5 μιαζη ;
Παντως ρενω ειναι, και ειναι 3 τα μπουλονια τον τροχωνμαλλον ναι, αλλα δεν θυμαμαι καλα
Πολυ σου παει
λες να παρω και εδω κατι τετοιο?Πολυ σου παει
το σκεφτομουν να πω την αληθειαΝταρια, στειλε μας καμια κοπελα στην Θεσσαλονικη η' ελα και εσυ!
Χρονια πολλα μικρουλα.Σουβλισες;το σκεφτομουν να πω την αληθεια
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα
Σημερα θα ειναι Νταρια- Βλαντα- Βλαντα!
φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν θελη και πολυ σκεψητο σκεφτομουν να πω την αληθεια
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα
Σημερα θα ειναι Νταρια- Βλαντα- Βλαντα!
φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
επισης μωρακι μου :-* :-* :-* :-* :-*Χρονια πολλα μικρουλα.Σουβλισες;
Καλημερα Γιωργη μου!!! χρονια πολλα και σε σενα :-* :-* :-* :-* :-* :-*Δεν θελη και πολυ σκεψη
Καλημερα κουκλιτσα Χρονια Πολλα :-* :-*
Eυχαριστω πολυ να εισαι καλαΚαλημερα Γιωργη μου!!! χρονια πολλα και σε σενα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και βεβαια χρονια πολλα σε ολους τους Γιωργηδες :-* :-* :-* :-* :-*Eυχαριστω πολυ να εισαι καλα