master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Παντα να κανεις αυτο που σου αρεσει Ν,η ζωη ειναι πολυ λιγη.ντρεπομαι αλλα μ'αρεσει τι να κανω?
Παντα να κανεις αυτο που σου αρεσει Ν,η ζωη ειναι πολυ λιγη.ντρεπομαι αλλα μ'αρεσει τι να κανω?
σε αυτο που πηγαινω δουλευουν και αγοριαΠαιρνεις και κοπελες για πριβε?
Δεν μπορω να σε φανταστω να πληρωνεις για να εχεις ανδρικη παρεα.σε αυτο που πηγαινω δουλευουν και αγορια
αυτο κανωΠαντα να κανεις αυτο που σου αρεσει Ν,η ζωη ειναι πολυ λιγη.
Ε τι μονο να σε πληρωνουν,πληρωνε και εσυσε αυτο που πηγαινω δουλευουν και αγορια
και βεβαια δεν πληρωνωΔεν μπορω να σε φανταστω να πληρωνεις για να εχεις ανδρικη παρεα.
Μπαλί θα πάμε?αυτο κανω
μονο τα ποτα μου πληρωνωΕ τι μονο να σε πληρωνουν,πληρωνε και εσυ
για ποτε λες?Μπαλί θα πάμε?
Παει το πραμα συναδελφικα δλδμονο τα ποτα μου πληρωνω
Νοεμβρη δεκεμβρη μπορω.για ποτε λες?
καπως ετσιΠαει το πραμα συναδελφικα δλδ
καλα μεχρι τοτε θα δουμεΝοεμβρη δεκεμβρη μπορω.
Αρκεί να έχει καρχαρίες εκεί.καλα μεχρι τοτε θα δουμε
α μπα δεν εχω καμια ορεξη να αλλαξω κατι
εμενα θα τους δωσεις? δεν με τρωνε εδω στην αφρικη ημουν και δεν μ'εφαγε κανειςΑρκεί να έχει καρχαρίες εκεί.
Όσες και να έρχονται τύπε σαν την Νταρια δεν έιναι καμία.και πολυ καλα θα κανεις δοξα το θεο γεματα κατεβαινουν τα λεοφωρεια απο τα βαλκανια και τις ανατολικες χωρες με κοπελες...!!!
γουστα ειναι αυτα μωρο ;)Όσες και να έρχονται τύπε σαν την Νταρια δεν έιναι καμία.
Τι έκανες εκεί παιδάκι μου Σαφάρι;εμενα θα τους δωσεις? δεν με τρωνε εδω στην αφρικη ημουν και δεν μ'εφαγε κανεις
και πολυ καλα θα κανεις δοξα το θεο γεματα κατεβαινουν τα λεοφωρεια απο τα βαλκανια και τις ανατολικες χωρες με κοπελες...!!!