δεν σου εδωσα γιατι μας εχουν τελειωσει οι ρωσσικες((( περιμενουμε να μας φερουνεΕμενα ομως δεν μου εδωσες καραμελιτσες! Η μου εδωσες και δεν το καταλαβα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οποτε θες...))))Με εσενα πλασμα δυνατο θα κανω καποια στιγμη δυο κουβεντουλες αλλα οχι εδω. Ισως στο studio η με pm.
χμ.....Εχεις εσυ. Απο αυτες που δεν λιωνουν με τιποτα κι ολας. Αναμεσα στα ποδια σου τις εχεις!!!
ε ειμαι επαγγελματιας τι να κανω τωρα? νομιζω οτι καθε αντροπος πρεπει να ειναι επαγγελματιας στη δουλεια του, αλλιος δεν αξιζει.....Οπως εγραψα και στην κριτικη μου αν την ειδες. Λιγοτερο επαγγελματιας με μενα αν μπορεις και ολα θα γινουν τελεια. Να εισαι σηγουρη.
μην μου τα λες εδω ομως..))))) μπορει θα τρομαξει ο κοσμος lolΔεν ειπα εγω οτι ειναι κακο. Ισα ισα. Θα ξαναρθω. Να εισαι συγουρη. Αλλα αυτην την φορα θα σου πω πρωτα τι θελω και μετα θα παμε παρακατω αν συμφωνησεις και εσυ βεβαια.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Γιατι να τρομαξει? Τρεχατε κυριοι!!! Ειναι ενας αγγελος!!! Και δεν το λεω μονο εγω βεβαια!!!μην μου τα λες εδω ομως..))))) μπορει θα τρομαξει ο κοσμος lol
αμα δεν μπορω να προσφερω κατι- ας να παει εκει που το προσφερουν ετσι δεν ειναι? ολοι ανθροποι ειμαστε και εχουμε τα γουστα μας...)Πολυ σωστο. Ο σωστος επαγγελματιας στην δουλεια του πρεπει να καταλαβαινει τι θελει ο καθε πελατης πλασμα μου. Αν μπορει το δινει αν οχι δεν πειραζει. Αλλα ειπαμε. Αυτα θα τα πουμε αλλα οχι εδω.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και αν μπορεις ομως? Ισως δεν θες δηλαδη?αμα δεν μπορω να προσφερω κατι- ας να παει εκει που το προσφερουν ετσι δεν ειναι? ολοι ανθροποι ειμαστε και εχουμε τα γουστα μας...)
ε δεν μου εχεις πει ακομα τι ακριβως θες, πως να απαντησω?)))))Και αν μπορεις ομως? Ισως δεν θες δηλαδη?
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ακριβως αυτο λεω και εγω κουκλι μου. Και δεν ειναι τιποτα σπουδαιο να εισαι σηγουρη. Με απλα λογια πιο GFE θα το ελεγα.ε δεν μου εχεις πει ακομα τι ακριβως θες, πως να απαντησω?)))))
το στιλ GFE γυνεται, αλλα οχι απο τη πρωτη φωρα. Αμα δεν ξερεις τον ανθροπο- ειναι λιγο δυσκολο...οσο ποιο πολυ προχοραει η γνωριμια, τοσο προχοραει και το GFEΑκριβως αυτο λεω και εγω κουκλι μου. Και δεν ειναι τιποτα σπουδαιο να εισαι σηγουρη. Με απλα λογια πιο GFE θα το ελεγα.
αμα δεν απανταω αμεσως- δεν σιμαινει οτι δεν καταλαβαινω)))Να στειλω pm για να καταλαβεις?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις