giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ναι κανονικα δουλευητο Φ5 πατησες καθολου?
Ναι κανονικα δουλευητο Φ5 πατησες καθολου?
Ναι κανονικα δουλευη
δικιο εχεις!τι λες??? εγω εδω και πολυ ωρα δεν μπορω να την ανοιξω
εκει βγαινουν κανονικα βαρδιες, φωτογραφιες κλπ??
ΤΩΡΑ δουλεύει: Ντιάνα , 10:00 με 17:00
Λοιπον για αυτους που δεν βλεπουν προγραμμα (μαλλον κατι επαθε τελικα το σαιτ σημερα) τωρα δουλευει η Ντιανα
ναι ρε συ του παρανταιζ δεν ανοιγει και αυτο ελεγα. Απλα η σηζητηση εγινε εδω γιατι ο Γιωργος δεν εβλεπε το προγραμμα ενω το'βαλα προχθες και εμτα ανακαλυψα οτι γενικα κατι δεν παει καλα με το σαιτ σημερα....βασικα εγινε λαθος. του paradise δεν ανοιγει!
αμαν ρε νταρια. μας εχεις μπερδεψει και εχουμε χασει τα μυαλα μας. σε 50 μερη εισαι!
Δεν εγινε λαθος,απλα δεν το προσεξες παραπανω το λεγαμεβασικα εγινε λαθος. του paradise δεν ανοιγει!
αμαν ρε νταρια. μας εχεις μπερδεψει και εχουμε χασει τα μυαλα μας. σε 50 μερη εισαι!
μαλλον! ;)Δεν εγινε λαθος,απλα δεν το προσεξες παραπανω το λεγαμε
:-* :-* :-* :-* :-* σορυ μωρακι μου απλα ειχα τρελαθει εδω με τις σελιδες και τα ξεχασα ολα :'( :'( :'(μαλλον! ;)
ουτε μια καλημερα ρε νταρια!
με πληγωνεις!!! :'(
αχαχαχαχα. ενταξει μωρε. γινονται αυτα. μην τρελενεσε!:-* :-* :-* :-* :-* σορυ μωρακι μου απλα ειχα τρελαθει εδω με τις σελιδες και τα ξεχασα ολα :'( :'( :'(
αντε απο την αρχη!!! Καλημερα μωρακια μου και καλη σας εβδομαδα :-* :-* :-*
βαφω τα νυχακια μου, ετοιμαζομαι για απογευματινη βαρδιααχαχαχαχα. ενταξει μωρε. γινονται αυτα. μην τρελενεσε!
καλη εβδομαδα και σε σενα!
εμενα δεν ξεκινησε και πολυ καλα βεβαια αλλα πιστευω θα φτιαξει! ;)
τι κανεις?
Ουαου πολύ ενδιαφέρον!βαφω τα νυχακια μου, ετοιμαζομαι για απογευματινη βαρδια
η Εμανουελα θα ειναι στο παρανταιζΤι εννοεις απογευματινη?
Η Εμμανουελα δεν ειναι απογευμα?
Εκτος αν μιλας για το 95?
Μαλιστα!!!η Εμανουελα θα ειναι στο παρανταιζ
και εγω στο Ερως ;)
απογευμα?βαφω τα νυχακια μου, ετοιμαζομαι για απογευματινη βαρδια
και βεβαιαΜαλιστα!!!
Οποτε γυρνοντας απο το 37 περασω για καφε!!!κερνας?
ε μια στο τοσο κανω και καμια απογευματινη.. για τους πελατες που δεν μπορουν πρωι.. τωρα βρηκα και ευκαιρια γιατι η Λαουρα ειναι αδιαθετη και ειπα να παω εγωαπογευμα?
πως και ετσι?
νομιζα δουλευεις κυριως πρωι εσυ...
Οπως ειδα το προγραμμα ποιο νωρις και τωρα καταλαβα οτι κανατε τραμπαε μια στο τοσο κανω και καμια απογευματινη.. για τους πελατες που δεν μπορουν πρωι.. τωρα βρηκα και ευκαιρια γιατι η Λαουρα ειναι αδιαθετη και ειπα να παω εγω
ελπιζω να επαναληφθει αυτο οταν κατεβω αθηνα!ε μια στο τοσο κανω και καμια απογευματινη.. για τους πελατες που δεν μπορουν πρωι.. τωρα βρηκα και ευκαιρια γιατι η Λαουρα ειναι αδιαθετη και ειπα να παω εγω
φραπε?Μαλιστα!!!
Οποτε γυρνοντας απο το 37 περασω για καφε!!!κερνας?