StudioEros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειμαι αδιαθετη τι να κανωΣαν να θελης κατι να πης
Στη δουλεια θα ειμαι, δουλευω εσυ ειδα βγηκες απο το προγραμμα
ειμαι αδιαθετη τι να κανωΣαν να θελης κατι να πης
Στη δουλεια θα ειμαι, δουλευω εσυ ειδα βγηκες απο το προγραμμα
Αναγκαιο κακο ,και διαφορετικα δεν γινεταιειμαι αδιαθετη τι να κανω
φευγω και εγω σε λιγακι! καλο βραδυ και καλο ΣΚ σε ολουςΑναγκαιο κακο ,και διαφορετικα δεν γινεται
κλεινω τωρα καλο βραδυ
ΝαιιιιιιιιΝα με κολάσεις θελεις πρωινίατικα.......
Καλημερα Γιωργαρε.
Πως να μην ορμηση οταν δη τετοια λειαΟ τίγρης ορμάει ...χαχα
καλημερα Γιωργο, μια χαρα βγαινει το προγραμμα!! για τσεκαρε το ξαναΤι γινεται εδω το κλεισατε το μαγαζι η απεργια κανετε
Κυρ 13/06 Δευ 14/06 Τρ 15/06 Τετ 16/06 Πεμ 17/06 Παρ 18/06 Σαβ 19/06
10:00-17:00
? ? ? ? ? ? ?
17:00-23:00
? ? ? ? ? ? ?
23:00-05:00
? ? ? ? ? ? ?
Καλημερα κουκλιτσα :-* :-*
Μετα απο ενα λεπτο που το εβαλα ειδα οτι εβαλες το προγραμμακαλημερα Γιωργο, μια χαρα βγαινει το προγραμμα!! για τσεκαρε το ξανα
το προγραμμα το'βαλα απο προχθες οποτε κατι λαθος πατησες πρινΜετα απο ενα λεπτο που το εβαλα ειδα οτι εβαλες το προγραμμα
αντε και μαλαμα
Λαθος δεν πατησα ,πατησα βαρδιες και ειδα ολα ηταν με ερωτηματικο ,μαλλον σε πετυχα την ωρα που τα εβαζες γιατι μολις εστειλα το ποστ ξαναπηγα στο ερως ξαναπατησα στις βαρδιες και ειδα ηταν ενταξη το προγραμματο προγραμμα το'βαλα απο προχθες οποτε κατι λαθος πατησες πριν
Γιωργη εγω μολις ξυπνησα και δεν θα προλαβα να βαλω τις βαρδιες τωρα.. προχθες τις εβαλα σου λεωΛαθος δεν πατησα ,πατησα βαρδιες και ειδα ολα ηταν με ερωτηματικο ,μαλλον σε πετυχα την ωρα που τα εβαζες γιατι μολις εστειλα το ποστ ξαναπηγα στο ερως ξαναπατησα στις βαρδιες και ειδα ηταν ενταξη το προγραμμα
Απο προχθες αμα της εβαλες γιατι της εδειχνε με ερωτηματικα σοβαρα δεν σου κανω πλακαΓιωργη εγω μολις ξυπνησα και δεν θα προλαβα να βαλω τις βαρδιες τωρα.. προχθες τις εβαλα σου λεω
Και πριν και τωρα το ανοιξα κανονικακατι γινεται με το σαιτ σημερα μαλλον,, την σελιδα του παρανταιζ δεν μπορω να ανοιξω καθολου
τι λες??? εγω εδω και πολυ ωρα δεν μπορω να την ανοιξωΚαι πριν και τωρα το ανοιξα κανονικα
Ολα κανονικα ειναι εκειτι λες??? εγω εδω και πολυ ωρα δεν μπορω να την ανοιξω
εκει βγαινουν κανονικα βαρδιες, φωτογραφιες κλπ??
το Φ5 πατησες καθολου?Ολα κανονικα ειναι εκει