Επισκέπτης
Τελικά αυτό το forum δεν σου κάνει καλό τύπεΤυπε, μ'αυτα και μ'αυτα ξενερωσα παλι και δεν με βλεπω για κωλο. Μαυρο στις ξεκωλιαρες!
Τελικά αυτό το forum δεν σου κάνει καλό τύπεΤυπε, μ'αυτα και μ'αυτα ξενερωσα παλι και δεν με βλεπω για κωλο. Μαυρο στις ξεκωλιαρες!
θες να σου παραθεσω την μικροβιακη χλωριδα του μουνιου ή του ανθρωπινου στοματος να εκπλαγεις λιγο ή να σε αφησω να μην αηδιασεις;
Τύπε, ασ' τα αυτά. Για να έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις ττην υπέρβαση, πάει να πει ότι έχεις καταλάβει πως έχω δίκιο
Άμα το αποφασίσεις, ρώτα εδώ μέσα ή στείλε πμ για το ποιοι κώλοι φοριούνται αυτή την εποχή...
Δεν είναι και οι ίδιες με του παχέως εντέρου βέβαια!
Και αυτό, ακόμα και σαν διαίσθηση, ο καθένας το καταλαβαίνει.
Να υποθέσω πως ματά από κανένα τσιμπουκάκι στα όρθια σε τίποτα τουαλέτες κανενός μπαρ, αν στον στράξιξαν και καλά μπορεί και να συνέχισες να πίνεις το ποτάκι σου.
Αν πηδούσες κώλο ακάποτα δεν νομίζω να το έκανες, χωρίς να πλενώσουν! ;)
γιατι ρε παιδια ακριβειναν οι καποτες καποτιτσα και μετα λιγο κωλοχαρτακι και οχιΔεν είναι και οι ίδιες με του παχέως εντέρου βέβαια!
Και αυτό, ακόμα και σαν διαίσθηση, ο καθένας το καταλαβαίνει.
Να υποθέσω πως ματά από κανένα τσιμπουκάκι στα όρθια σε τίποτα τουαλέτες κανενός μπαρ, αν στον στράξιξαν και καλά μπορεί και να συνέχισες να πίνεις το ποτάκι σου.
Αν πηδούσες κώλο ακάποτα δεν νομίζω να το έκανες, χωρίς να πλενώσουν! ;)
Κατι δεν μ αρεσει σε αυτην την κοπελα, αλλά δεν μπορω να καταλαβω τι.
Κατι δεν μ αρεσει σε αυτην την κοπελα, αλλά δεν μπορω να καταλαβω τι.
Παραείναι αψεγάδιαστη για τα γούστα σου;Κατι δεν μ αρεσει σε αυτην την κοπελα, αλλά δεν μπορω να καταλαβω τι.
δεν εχει ακαουντ εδω
Εγώ πιστεύω ότι είναι η Velvy και αυτοπρομοταρίζεταιδεν εχει ακαουντ εδω
Εγώ πιστεύω ότι είναι η Velvy και αυτοπρομοταρίζεται
Ναι θα ήμουν η Στόγια και θα καθόμουν εδώ μέσα να καίγομαι.
Ε τι διάολο, όλη τη μέρα θα γαμιόσουνα; Ανθεκτικό το μουνί αλλά θέλει κι αυτό το καθισιό του...Ναι θα ήμουν η Στόγια και θα καθόμουν εδώ μέσα να καίγομαι.
Εγω πιστευω οτι τς φερνεις καπως ριλι
Ε τι διάολο, όλη τη μέρα θα γαμιόσουνα; Ανθεκτικό το μουνί αλλά θέλει κι αυτό το καθισιό του...