Νέα

Stoya

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ πάλι νομίζω πως η πορνογραφία έχει μάθει σε μια ολόκληρη γενιά (σε αυτή την γενιά συμπεριλαμβάνονται και "επαγγελματίες") να κάνει σεξ με λάθος τρόπο.
Συγκεκριμένα όχι για να προσφέρει ή να αντλήσει ηδονή, αλλά για να κάνει "φιγούρα". Που στην πορνογραφία είναι φυσικά απαραίτητη, αλλά στις ιδιωτικές σεξουαλικές επαφές (με πληρωμή ή όχι) δεν είναι αυτό που μετράει, αλλά η "αίσθηση"
Ναι αλλά υπάρχουν στάσεις που αν δεν ήταν οι τσόντες δεν θα τις είχα δοκιμάσει ποτέ μου :tooth:
Ουδέν κακό αμιγές καλού τύπε.

Αλλά της το σπαμάραμε πολύ το θρεντ της νεάνιδος.
Δεν βαριέσαι για τον τομέα της Stoya. Εδώ στο BDSM φτάσαμε να λέμε για μακαρονάδες και σοκολάτες Παυλίδη :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Picker πόσων χρονών είσαι ρε σύ και δεν έχει ακόμα τύχει να γευθείς οπίσθια θύρα;
Ειλικρινής απορία είναι, χωρίς διάθεση επιτίμησης, πόσο μάλλον υποτίμησης. Και φυσικά αν θέλεις απαντάς.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ότι δίνει κώλο ακάποτα, και όχι μουνί για να μη μείνει έγκυος.

Πες τε της ρε της κοπέλας να πάρει κανένα χάπι ή να πάει σε κανένα γυναικολόγο να βάλει σπιράλ, που παιδεύεται η δόλια :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Picker πόσων χρονών είσαι ρε σύ και δεν έχει ακόμα τύχει να γευθείς οπίσθια θύρα;
Ειλικρινής απορία είναι, χωρίς διάθεση επιτίμησης, πόσο μάλλον υποτίμησης. Και φυσικά αν θέλεις απαντάς.
Μικρό είναι ακόμα μωρέ... έχει μέλλον μπροστά του μέχρι να αρχίσει να φθίνει η στύση του :tooth:

Πες τε της ρε της κοπέλας να πάρει κανένα χάπι ή να πάει σε κανένα γυναικολόγο να βάλει σπιράλ, που παιδεύεται η δόλια :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Άσε ρε φίλε με το ζώο. Σιγά μην έχει επισκεφτεί και ποτέ της γιατρό.

Επισκέπτης
Ότι δίνει κώλο ακάποτα, και όχι μουνί για να μη μείνει έγκυος.

Ναι αλλα μετα ειχε παει καποιος να της το ζητησει και τον ειχε βρισει. Παντως εγω που τη βλεπω δε μου φαινεται για τοσο ηλιθια.  :huh:

Στα 34. Ημουν ανεκαθεν πολεμιος του κωλου.

Επισκέπτης
Ναι αλλα μετα ειχε παει καποιος να της το ζητησει και τον ειχε βρισει. Παντως εγω που τη βλεπω δε μου φαινεται για τοσο ηλιθια.  :huh:
Δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ της και της το ζήτησε έτσι απλά. Τι να του έλεγε;
Μου το έχουν επιβεβαιώσει και εξωφορουμικοί.
Εγώ σου λέω απλά να προσέχεις. Κι εγώ που τρελαίνομαι για κώλο και η συγκεριμένη μ' αρέσει πολύ, ούτε που την πλησιάζω.

Επισκέπτης
Δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ της και της το ζήτησε έτσι απλά. Τι να του έλεγε;
Μου το έχουν επιβεβαιώσει και εξωφορουμικοί.
Εγώ σου λέω απλά να προσέχεις. Κι εγώ που τρελαίνομαι για κώλο και η συγκεριμένη μ' αρέσει πολύ, ούτε που την πλησιάζω.

Κοιτα κατι πραγματα... Ειναι ωραια γκομενα η ατιμη, ωραιο σωμα και φοβερο βυζι! Δεν την εχω παρει αλλα προχθες που ειχα παει με ενα φιλο που την πηρε και την εβλεπα πολλη ωρα που πηγαινοερχοταν κουζινα-σαλονι-δωματια, τη θαυμασα πραγματικα. Κριμα να ειναι τοσο χαζη.  :idiot:

Επισκέπτης
Κοιτα κατι πραγματα... Ειναι ωραια γκομενα η ατιμη, ωραιο σωμα και φοβερο βυζι! Δεν την εχω παρει αλλα προχθες που ειχα παει με ενα φιλο που την πηρε και την εβλεπα πολλη ωρα που πηγαινοερχοταν κουζινα-σαλονι-δωματια, τη θαυμασα πραγματικα. Κριμα να ειναι τοσο χαζη.  :idiot:
Δεν είναι χαζή. Αγράμματη και άσχετη είναι.

Επισκέπτης
Δεν είναι χαζή. Αγράμματη και άσχετη είναι.

Ειδες ρε συ? Τελικα κατι ξερω που δεν παω με ξεκωλιαρες (δεν εχω γαμησει ποτε πουτανα που δινει κωλο, εννοω ουτε απο μουνι), ειναι ακατοικητο  :idiot:  στις περισσοτερες.

Καμια εξυπνη γυναικα φιλε δεν δινει κωλο, να το ξερεις.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ειδες ρε συ? Τελικα κατι ξερω που δεν παω με ξεκωλιαρες (δεν εχω γαμησει ποτε πουτανα που δινει κωλο, εννοω ουτε απο μουνι), ειναι ακατοικητο  :idiot:  στις περισσοτερες.

Καμιά φορά αυτές που δεν δίνουν είναι οι χαζές τύπε, αφού με κωλαράκι θα μπορούσαν να αυξήσουν την πελατεία τους κατά 50%.

Επισκέπτης
Οχι ρε φιλε, απλα εχουν ενα επιπεδο αυτες οι γυναικες, δεν ειναι ξεκωλιαρες.  :sunglasses:
Όπως υπάρχουν και άντρες που γουστάρουν να γαμούν κώλο, έτσι υπάρχουν και γυναίκες που γουστάρουν να γαμιούνται από κώλο.
Γι' αυτό συνήθως κώλο δίνουν οι άσχημες ή οι απλά χαζές ή οι υποτακτικές ή αυτές που γουστάρουν το γαμήσι περισσότερο από τις υπόλοιπες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

H Sasha Grey έχει μετρημένο Ι.Q. μεγαλύτερο από 135.
Μπορούσε να είναι μέλος της ΜΕΝΣΑ (Νομίζω πως τελικά επέλεξε να μην γραφτεί)

Παρεπιπτόντως από την προσωπική μου ζωή γνωρίζω ένα σωρό έξυπνες γυναίκες που τους αρέσει να πηδιούνται από τον κώλο.
Επί πλέον η προσωπική μου εμπειρία μου λέει πως οι έξυπνες γυναίκες γαμιούνται καλύτερα από τις χαζές...

Επισκέπτης
H Sasha Grey έχει μετρημένο Ι.Q. μεγαλύτερο από 135.
Μπορούσε να είναι μέλος της ΜΕΝΣΑ (Νομίζω πως τελικά επέλεξε να μην γραφτεί)
Ο Picker εννοεί προφανώς καμιά με πραγματική αντίλληψη λέγοντας καμιά έξυπνη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Η πορνογραφία όμως τί είναι πλέον; (Εκτός από μπίζνες, βέβαια). Τέχνη άραγε; Δεν το πιστεύουν ούτε όσοι το επικαλούνται.
μαλλον δεν βλεπεις τις σωστες τσοντες ....υπαρχουν ακομη καποια εργα τεχνης και στον τομεα αυτο....τωρα περι μπιζνας ολα μπιζνες ειναι σε αυτην την ζωη,ακομα και ο παπας που λειτουργαει στην εκκλησια....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ο Picker εννοεί προφανώς καμιά με πραγματική αντίλληψη λέγοντας καμιά έξυπνη.
και ο πικερ ειπε μια μαλακια εν ειδει αφορισμου ή μαθηματικου αξιωματος....φυσικα και δεν θα το λαβουμε σοβαρα υποψην.....τι σχεση εχει ο κωλος με το μυαλο της καθεμιας;

απλα αυτες που εχουν μυαλο ξερουν και που θα δωσουν τον κωλο και με ποιο αντιτιμο... :idiot:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ωραια γυναικα.Μου θυμιζει εντονα την  Milla Jovovich .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom