Νέα

Stoya

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειδες ρε συ? Τελικα κατι ξερω που δεν παω με ξεκωλιαρες (δεν εχω γαμησει ποτε πουτανα που δινει κωλο, εννοω ουτε απο μουνι), ειναι ακατοικητο  :idiot:  στις περισσοτερες.

Καμια εξυπνη γυναικα φιλε δεν δινει κωλο, να το ξερεις.  :sunglasses:

ελα ρε παικτη τι εγινε ξαναγυρισες?  :grin:
δεν σε διεγραψαν τελικα  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ωραια γυναικα.Μου θυμιζει εντονα την  Milla Jovovich .
πραγματι.....εχει μια διαφορετικη ομορφια,παρομοια της γκρει.....και γω ειμαι φαν και εχω αρκετες ταινιες της....οταν βγαζει κατι νεο παντα θα το κατεβασω.....

Επισκέπτης
H Sasha Grey έχει μετρημένο Ι.Q. μεγαλύτερο από 135.
Μπορούσε να είναι μέλος της ΜΕΝΣΑ (Νομίζω πως τελικά επέλεξε να μην γραφτεί)

Καλα, αυτη αποτελει εξαιρεση, η κοπελα ειναι αρρωστη νυμφομανης. Σκεψου ομως οτι η πιο πετυχημενη πορνοσταρ ολων των εποχων, η Jenna Jameson, ποτε δεν εδωσε κωλο!

Στα χναρια της ακολουθει κι αυτη εδω... Αχ!  :smitten:
cute,lexi,belle,nude,smile-db96df7ed7f9da894d5e493511506eb1_i.jpg

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αυτη η στογια ειναι για πολλες :cum: :cum:  :bigdick:

Επισκέπτης
και ο πικερ ειπε μια μαλακια εν ειδει αφορισμου ή μαθηματικου αξιωματος....φυσικα και δεν θα το λαβουμε σοβαρα υποψην.....τι σχεση εχει ο κωλος με το μυαλο της καθεμιας;

απλα αυτες που εχουν μυαλο ξερουν και που θα δωσουν τον κωλο και με ποιο αντιτιμο... :idiot:
Πολλές απλά τον δίνουν χωρίς να έχουν μυαλό, με αποτέλεσμα να τους γίνεται σαν γαρύφαλλο, να αποκτούν πρόβλημα και τελικά να μην έχουν κερδίσει και κάνα σοβαρό ποσό.

:think: Αυτό δεν το κατάλαβα!
Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να έχει υψηλότατο IQ αλλά να μην μπορεί να ανταπεξέλθει καθόλου σε κοινωνικές δραστηριότητες επειδή δεν έχει μάθει να διακρίνει τις διάφορες αντιδράσεις των ανθρώπων. Ούτε ποιος έχει φιλικές διαθέσεις, ποιος κάνει σαρκασμό σε μια περίσταση κλπ.
Υπάρχουν άνθρωποι λοιπόν, που ενώ έχουν υψηλό ΙQ, μοιάζουν με χαζοί στην καθημερινή τους ζωή.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Καλα, αυτη αποτελει εξαιρεση, η κοπελα ειναι αρρωστη νυμφομανης.

Ρε παίχτη σου φαίνεται για κακό να αρέσει πολύ σε μια πορνοστάρ να γαμιέται;
Δεν είναι ωραίο να αγαπάς τη δουλειά σου;
Σαν να λέμε να αρέσει η μπάλα σε έναν ποδοσφαιριστή ή το τραγούδι σε μια τραγουδίστρια.

Πόσο δυστυχισμένη θα ήταν αν το βαριώταν δηλαδή;

Επισκέπτης
Σκεψου ομως οτι η πιο πετυχημενη πορνοσταρ ολων των εποχων, η Jenna Jameson, ποτε δεν εδωσε κωλο!
Μου φαίνεται είχε δώσει σε μια δυο τσόντες στην αρχή της καριέρας της.
Εξάρτάται τι όπλο έχει η κάθε μία πάντα.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα δικό μας, τη Χριστίνα από Φυλής 69. Κώλο δεν δίνει η κοπέλα, ούτε είναι κανένας μούναρος αλλά έχει καταφέρει να έχει τις περισσότερες κριτικές από οποιανδήποτε πόρνη της Ελλάδας. Έχει φαίνεται άλλη αντίλληψη περί του θέματος και δεν της έχει βγει σε κακό.

Επισκέπτης
Ρε ειναι ανωμαλια ο κωλος, καταλαβετε το!

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
Για μένα οι κοκαλιαρες ωραίες γυναίκες είναι το φέτιχ μου
Οπότε respect στην stoya και ένα μεγάλο ευχάριστω Wilma
(Σκεφτείτε την αίσθηση να σκιζεις ένα αδύνατο κωλοσουφριδι...)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε ειναι ανωμαλια ο κωλος, καταλαβετε το!
τυπε και η πιπα ανωμαλια ειναι ...ρωτα τον παπα της ενοριας σου αν δεν με πιστευεις...επισης και το γλειφομουνι....και το γαμησι στα τεσσερα....και πολλα αλλα....

Επισκέπτης
τυπε και η πιπα ανωμαλια ειναι ...ρωτα τον παπα της ενοριας σου αν δεν με πιστευεις...επισης και το γλειφομουνι....και το γαμησι στα τεσσερα....και πολλα αλλα....

Καμια σχεση τυπε, ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα οπως λεει και ο απολυτος.

Μόνο στο άντρα τύπε... :sunglasses:

Και στη γυναικα το ιδιο ειναι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καμια σχεση τυπε, ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα οπως λεει και ο απολυτος.
θες να σου παραθεσω την μικροβιακη χλωριδα του μουνιου ή του ανθρωπινου στοματος να εκπλαγεις λιγο  ή να σε αφησω να μην αηδιασεις; :grin:

Επισκέπτης
θες να σου παραθεσω την μικροβιακη χλωριδα του μουνιου ή του ανθρωπινου στοματος να εκπλαγεις λιγο  ή να σε αφησω να μην αηδιασεις; :grin:

Ασ' το τωρα γιατι τρωω Merenda (κανονικη, οχι του κωλου).  :grin:

Επισκέπτης
Ασ' το τωρα γιατι τρωω Merenda (κανονικη, οχι του κωλου).  :grin:
Τύπε, ασ' τα αυτά. Για να έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις ττην υπέρβαση, πάει να πει ότι έχεις καταλάβει πως έχω δίκιο :sunglasses:
Άμα το αποφασίσεις, ρώτα εδώ μέσα ή στείλε πμ για το ποιοι κώλοι φοριούνται αυτή την εποχή...

Επισκέπτης
Τύπε, ασ' τα αυτά. Για να έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις ττην υπέρβαση, πάει να πει ότι έχεις καταλάβει πως έχω δίκιο :sunglasses:
Άμα το αποφασίσεις, ρώτα εδώ μέσα ή στείλε πμ για το ποιοι κώλοι φοριούνται αυτή την εποχή...

Τυπε, μ' αυτα και μ' αυτα ξενερωσα παλι και δεν με βλεπω για κωλο. Μαυρο στις ξεκωλιαρες!  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom