Νέα

Στον αστερισμό της Παρθένου (ιστοριες κοριτσιων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Στην ταινια ο αστερισμος της Παρθενου η Λάσκαρη υποδυεται την πουτάνα (εδω τρεηλερ στα Αγγλικά
) και οταν την ρωτανε το κλασσικο "πως μπήκες στο επάγγελμα" εξιστορει 3 ή 4 διαφορετικες εκδοχες που την οδηγησαν να γινει πορνη .

Θα ειχε ενδιαφερον να ποσταραν τα μέλη τις ιστορίες που κατα καιρους ακουνε από τα κοριτσια , καλό θα ηταν να μην γραφονται ονόματα  αλλα ετσι να γραφονται ιστοριες να διαβαζουμε , καποιες ισως ειναι αλήθινές .

Υγ θα το εβαζα στην γενικη συζητηση αλλα δεν βρισκω το σεκτιον .

Επισκέπτης
Θα ειχε ενδιαφερον να ποσταραν τα μέλη τις ιστορίες που κατα καιρους ακουνε από τα κοριτσια , καλό θα ηταν να μην γραφονται ονόματα  αλλα ετσι να γραφονται ιστοριες να διαβαζουμε , καποιες ισως ειναι αλήθινές .

Αυτά που ακούς από πουτάνες , είναι 100% ΨΕΜΜΑΤΑ.
Οπότε η αλήθεια , είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτά που ακούς από πουτάνες , είναι 100% ΨΕΜΜΑΤΑ.
Οπότε η αλήθεια , είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ.
:thumbsup:

οτι λεει ο λακις,στα πουτανικα παντα συμφωνουμε

οι πουτανες απο την φυση τους λενε παντα και πολλα ψεματα....μην ακους τιποτα

OP
OP
troueno

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
:thumbsup:

οτι λεει ο λακις,στα πουτανικα παντα συμφωνουμε

οι πουτανες ΓΥΝΑΙΚΕΣ απο την φυση τους λενε παντα και πολλα ψεματα....μην ακους τιποτα

μικρη διόρθωση .

Κατα τα αλλα ιστόριες  δεν βλέπω να γραφει κανενας .  Κορη μπατσου , κορη αλκοολικου , παντρεμενη με αλκοολικό που την αφησε με ενα παιδι κλπ κλπ κλπ

Εγω ιστόρια θελω να διαβασω οχι να μαθω αν ειναι αληθινη ή οχι . και εγω στα κοριτσια μπορει να λέω οτι εχω 10 γκόμενες αλλα πάω σε αυτες για ξεκούραση

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια στην σαλονικα ελεγε οτι ηταν ελληνιδα κορη πλουσιας οικογενειας που της αρεσε απλα να γαμιεται.....παιζει;τι λες;

OP
OP
troueno

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
μια στην σαλονικα ελεγε οτι ηταν ελληνιδα κορη πλουσιας οικογενειας που της αρεσε απλα να γαμιεται.....παιζει;τι λες;

Από τον τιτλο που εβαλα στο νημα τι λες να υποννοω ???  Από την αλλη για την Πετρουλα Κωστιδου λένε οτι ειναι από πολυ πλουσια οικογενεια της Σαλόνικης

Τεσπα προσωπικα πιστευω οτι πολλα κοριτσια δεν μεγαλωσαν φτωχικα απλα ξεπεσαν οικονομικα και βρηκαν ενα τροπο να συντηρησουν το βιοτικο τουςς επίπεδο .

υπάρχουν και αλλες που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα και λόγω της αγνοιας τους πεφτουν θυματα εκμεταλευσης .

και μια και μπήκε στο νημα ο lakis33 να πω οτι πιστευω οτι οι περισσότερες ανατολικες που ηρθαν στην Ελλάδα ειναι του "κόμματος". Πριν την πτωση καλοπερναγαν οι του κομματος , μετα την πτωση πολλοι κομματικοι βρεθηκαν στα σωστα πόστα οποτε βολευτηκαν . Εκτος απο τους πρωτους εξαθλιωμενους που ηρθαν στην Ελλάδα μεχρι το 1992 μονο οι "βολεμενοι" καταφεραν να φυγουν  από την πατριδα , και ποιοι ειναι οι βολεμενοι ;;; τα πρωην κουμουνια

Τεσπα το βασικό αναπάντητο ερωτημα ειναι πως και γιατι μια γκόμενα γινεται πορνη.  Ηταν ετσι και αλλιως πουτανα και σκεφτηκε "γιατι να μην βγαζω και χρημματα"; Θελει γρηγορα χρημματα και ακεφτηκε να τα βγαλει ξαπλωμενη ? κλπ κλπ κλπ

Τελικα το θέμα ανηκει στην θεωρητικη πουτανολογία

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Ακούγεται Μαρξιστικό, αλλά υπάρχει διαστρωμάτωση κι εδώ (ενώ την εποχή της Λάσκαρη, η ιστορία ήταν κλασσική και εν μέρει αληθής, η φτωχή επαρχιώτισσα που εκδίδεται κλπ. Για πιο ρεαλιστική καταγραφή, η ΕΔΟΚΙΑ του Δαμιανού). Άλλο η τελειωμένη πουτάνα στη Βερανζέρου, άλλο η βίζιτα της κόκας που έχει βγει από τα πρωινάδικα κλπ., άλλο το μοντέλο που "δουλεύει" επιλεκτικά για παραλήδες, άλλο οι Ανατολικές που έρχονται μέσω traffiking, άλλο οι φοιτήτριες που "συμπληρώνουν¨εισόδημα και καλοπερνάνε, κ.ο.κ. Παίζει μεγάλη γκάμα (ιδίως σήμερα), με κοινό παρανομαστή φυσικά το χρήμα, από τη στοιχειώδη επιβίωση ως δεν ξέρω που.

OP
OP
troueno

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ακούγεται Μαρξιστικό, αλλά υπάρχει διαστρωμάτωση κι εδώ (ενώ την εποχή της Λάσκαρη, η ιστορία ήταν κλασσική και εν μέρει αληθής, η φτωχή επαρχιώτισσα που εκδίδεται κλπ. Για πιο ρεαλιστική καταγραφή, η ΕΔΟΚΙΑ του Δαμιανού). Ά....... Παίζει μεγάλη γκάμα (ιδίως σήμερα), με κοινό παρανομαστή φυσικά το χρήμα, από τη στοιχειώδη επιβίωση ως δεν ξέρω που.

μαλλον δεν εχετε δει την ταινία για αυτο τα λετε αυτα . η ΙΔΙΑ εκδιδόμενη σε εναν λέει οτι ειναι του Αρσακειου αλλα εγινε πόρνη επειδη πρεπει να κανει εγχειριση ο αντρας και σε εναν αλλόν οτι ειναι επαρχιωτοπούλα που εχασε την παρθενια της από μια καρεκλα και την νομιζαν τσουλα στο χωριο (εχει και μια τριτη ιστορια που δεν την θυμαμαι). Ασχετο αλλα την περιοδο 1965 -1970 οι ταινιες ηταν πιο προοδευτικες από σήμερα . Τα "κοκκινα φαναρια" ηταν επισης τρομερη ταινία . Ακόμα και η Στελλα από το ΄ποτε την Κυριακη" πόρνη ηταν . Ο προοσευτικος Λαζόπυλος γυρισε ταινια που τις πουτανες της πηδας σε ψυγειο φορτηγό :S

Τεσπα το θεμα "θεωρητικη πουτανολογια" χάθηκε το "ρομαντισμός και μπουρδελα " εγινε ενημερωσης οποτε θα  αμπελο:jerking: εδω

Ειναι παναρχαιο το ερωτημα του πως απόφασιζει να εκδοθει μια κοπέλα , το να βρει μονιμο χορηγό  ειναι λιγότερο κατακριτεο  (αν και βεβαια η πορνη μετα την δουλεια  ειναι ανεξαρτητη ενω αυτη με τον μόνιμο χορηγό τον τρωει στην μαπα 24 ωρες την ημέρα).

Τωρα με την αναδουλεια εν δυναμει πόρνες εχουμε γινει όλοι μας αλλα "κωλοι υπάρχουν λέφτα δεν υπάρχουν"

Εγω πάντως δεν πιστευω οτι οι ιστοριες των κοριτσιων ειναι εντελώς ψεμματα . Υπερβαλλουν μεν αλλα η ιστορια βασιζεται σε αληθινα γεγόνοτα .

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Εμενα 2 μου εχουν πει ιστοριες. Η μια μου ειπε οτι εγινε πουτανα επειδη ειχε αναγκη να στελνει χρηματα στην οικογενεια της στη Ρουμανια αλλα και επειδη ηθελε να γαμηθει με πολλους αντρες και να περασει μερες ολοημερου γαμησιου με πολλους διαφορετικους. Παιζει να ελεγε αληθεια αυτη.
Η αλλη μου ειπε οτι ηθελε να μαζεψει χρηματα γιατι η μανα της ειχε προβληματα υγειας :jerking:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Εγώ πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να νοιάζει κάποιον το λόγο που μια αναξιοπρεπής γυναίκα εκδίδεται;
Για τα λεφτά το κάνει,οι εξτρά λόγοι μπορεί να είναι χαμηλό πνευματικό/κοινωνικό/οικονομικό επίπεδο.Τώρα που το σκέφτομαι πάντως το βλέπουμε το θέμα μόνο από τη μια πλευρά.Πάω στοίχημα πως όλοι οι άντρες θα εύχονταν να πηδάνε γυναίκες και να τους πληρώνουν και από πάνω...
Διπλά στάνταρς.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Εγώ πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να νοιάζει κάποιον το λόγο που μια αναξιοπρεπής γυναίκα εκδίδεται;

Γιατί αναξιοπρεπής τύπε ? Τι σχέση έχει η αξιοπρέπεια με το επάγγελμα που επέλεξε κάποια να κάνει.; Ούτε ναρκωτικά πουλάει, ούτε όπλα.. Το κορμί της πουλάει για να βγάλει γρήγορο χρήμα... Δικό της είναι και το δίνει...

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Γιατί αναξιοπρεπής τύπε ? Τι σχέση έχει η αξιοπρέπεια με το επάγγελμα που επέλεξε κάποια να κάνει.; Ούτε ναρκωτικά πουλάει, ούτε όπλα.. Το κορμί της πουλάει για να βγάλει γρήγορο χρήμα... Δικό της είναι και το δίνει...

Σωστός τύπε..

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Εμενα 2 μου εχουν πει ιστοριες. Η μια μου ειπε οτι εγινε πουτανα επειδη ειχε αναγκη να στελνει χρηματα στην οικογενεια της στη Ρουμανια αλλα και επειδη ηθελε να γαμηθει με πολλους αντρες και να περασει μερες ολοημερου γαμησιου με πολλους διαφορετικους. Παιζει να ελεγε αληθεια αυτη.
Η αλλη μου ειπε οτι ηθελε να μαζεψει χρηματα γιατι η μανα της ειχε προβληματα υγειας :jerking:
Στη Θεσσαλονικη με 2 πουτανες που εχω πολυ φιλικη σχεση μου ειπαν ακριβως το ιδιο!η μια οτι χρωσταει πολλα λεφτα στη πατριδα της την Ρουμανια,
και η αλλη οτι ειναι αρρωστη η μανα της..
τωρα η ειναι συμπτωση, η ειναι ενα κλασικο ψεμα που χρησιμοποιουν, η  ειναι αληθεια...

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Αν και κάπως παλιά η παράθεση οφείλω να την απαντήσω για τους οπαδούς μου.
Λοιπόν τυπάκο εσύ φαντάζομαι δεν θα είχες πρόβλημα η μάνα σου να εργαζόταν στην Αλκιβιάδου προσφέροντας τελειωτικό στο στόμα και κώλο;Γιατί να είχες άραγε ούτε ναρκωτικά θα πούλαγε ούτε και όπλα,έτσι δεν είναι;
Αναξιοπρεπής εργασία είναι για εμένα,για εσένα μπορεί αναξιοπρεπές το να είναι κάποιος μπάτσος/πολιτικός ή δημόσιος υπάλληλος.
Οι γνώμες άλλωστε είναι σαν τις κωλοτρυπίδες,όλοι έχουν από μια και συνεχώς τη χρησιμοποιούν με αποτέλεσμα να γεμίζουν τον τόπο σκατά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom