Νέα

Στοματικο χωρίς μπάνιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ενταξει, γελασες? Μπραβο. Αει σηκω φυγε τωρα.

τυπε οταν πας να μειωσεις κ να περιφρονισεις ενα ατομο τοτε ειναι π μειωνεις τον εαυτο σου!

οτι δε σαρεσει το προσπερναςς! απλο ε!

εγω δοξα το θεο τα εχω πολυ καλα με τον εαυτο μου, εχω πολυ καλη καρδια και αγαπω ολο το κοσμο οποτε οτι κ να μ πεις δε θα με αγγιξει!

τα αρνητικα σχολια γεμιζουν αρνητιλα τα ατομα τα οποοια τα ξεστομιζουν! Φιλικη συμβουλη :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
668
Πόντοι
656
τυπε οταν πας να μειωσεις κ να περιφρονισεις ενα ατομο τοτε ειναι π μειωνεις τον εαυτο σου!

εγω δοξα το θεο τα εχω πολυ καλα με τον εαυτο μου, εχω πολυ καλη καρδια και αγαπω ολο το κοσμο οποτε οτι κ να μ πεις δε θα με αγγιξει!

τα αρνητικα σχολια γεμιζουν αρνητιλα τα ατομα τα οποοια τα ξεστομιζουν! Φιλικη συμβουλη :)

άσχετο με το θρεντ αλλά πολύ σωστό...
μακάρι να μπορούσα να το κάνω (μέρος της)συνείδηση  :hammer:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Δεν ειμαστε φιλοι για να δεχομαι τις συμβουλες σου.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Δεν είπαμε ότι είναι "Δόξα τω Θεώ"; Γιατί δεν μπορείς να μάθεις Ελληνικά;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.712
Πόντοι
606
οχι ελευθερος ειμαι  :S
εχεις να πασαρεις τιποτα καλο?  :grin:
κανεις παρτουζες μουτρο?????εγω δεν μπορω τ παντρεμενους και τους παρτουζιαριδες πεζω μονοσ μου σε οπιοδηποτε ταμπλο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν είπαμε ότι είναι "Δόξα τω Θεώ"; Γιατί δεν μπορείς να μάθεις Ελληνικά;
Το οτι δεν μπορει να μαθει δοτικη σε πειραξε τύπε? Αυτα τα "κ" αντι "και" και τα "π" αντι "που" λες και ειναι 12χρονο δεν τα ειδες?
Στο συγκεκριμενο ποσταρισμα εχει ΕΠΤΑ ορθογραφικα λαθη χωρις να συνυπολογισω την μαλακια με τα πολλά τελικα σιγμα που βαζει σαν "αποψη".

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.050
Πόντοι
1.016

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Το οτι δεν μπορει να μαθει δοτικη σε πειραξε τύπε? Αυτα τα "κ" αντι "και" και τα "π" αντι "που" λες και ειναι 12χρονο δεν τα ειδες?
Στο συγκεκριμενο ποσταρισμα εχει ΕΠΤΑ ορθογραφικα λαθη χωρις να συνυπολογισω την μαλακια με τα πολλά τελικα σιγμα που βαζει σαν "αποψη".

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Διαλεγεις κιολας μωρη τραβελοπουστα  :S

Μην τα λες αυτα τυπε γιατι θα σκασει μυτη και ο Πουσταλεκος και θα αρχισει να ρουφαει οτι βρει μπροστα του... :S :S :S

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Stories