batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.712
- Πόντοι
- 606
παντρεμενος εισαι μουτρο????
παντρεμενος εισαι μουτρο????
:S :S :Sπαντρεμενος εισαι μουτρο????![]()
Ενταξει, γελασες? Μπραβο. Αει σηκω φυγε τωρα.
οχι ελευθερος ειμαι :Sπαντρεμενος εισαι μουτρο????![]()
τυπε οταν πας να μειωσεις κ να περιφρονισεις ενα ατομο τοτε ειναι π μειωνεις τον εαυτο σου!
οτι δε σαρεσει το προσπερναςς! απλο ε!
εγω δοξα το θεο τα εχω πολυ καλα με τον εαυτο μου, εχω πολυ καλη καρδια και αγαπω ολο το κοσμο οποτε οτι κ να μ πεις δε θα με αγγιξει!
τα αρνητικα σχολια γεμιζουν αρνητιλα τα ατομα τα οποοια τα ξεστομιζουν! Φιλικη συμβουλη![]()
Δεν ειμαστε φιλοι για να δεχομαι τις συμβουλες σου.τυπε οταν πας να μειωσεις κ να περιφρονισεις ενα ατομο τοτε ειναι π μειωνεις τον εαυτο σου!
εγω δοξα το θεο τα εχω πολυ καλα με τον εαυτο μου, εχω πολυ καλη καρδια και αγαπω ολο το κοσμο οποτε οτι κ να μ πεις δε θα με αγγιξει!
τα αρνητικα σχολια γεμιζουν αρνητιλα τα ατομα τα οποοια τα ξεστομιζουν! Φιλικη συμβουλη![]()
τυπε οταν πας να μειωσεις κ να περιφρονισεις ενα ατομο τοτε ειναι π μειωνεις τον εαυτο σου!
κανεις παρτουζες μουτρο?????εγω δεν μπορω τ παντρεμενους και τους παρτουζιαριδες πεζω μονοσ μου σε οπιοδηποτε ταμπλο...οχι ελευθερος ειμαι :S
εχεις να πασαρεις τιποτα καλο?![]()
Δεν ειμαστε φιλοι για να δεχομαι τις συμβουλες σου.
Δεν είπαμε ότι είναι "Δόξα τω Θεώ"; Γιατί δεν μπορείς να μάθεις Ελληνικά;
Το οτι δεν μπορει να μαθει δοτικη σε πειραξε τύπε? Αυτα τα "κ" αντι "και" και τα "π" αντι "που" λες και ειναι 12χρονο δεν τα ειδες?Δεν είπαμε ότι είναι "Δόξα τω Θεώ"; Γιατί δεν μπορείς να μάθεις Ελληνικά;
Δεν μπορω να το δω, εισαι μπροστα του και το κρυβειςκαλα δες το δεντρο κ οχι το δασοςς![]()
Διαλεγεις κιολας μωρη τραβελοπουστα :Sκανεις παρτουζες μουτρο?????εγω δεν μπορω τ παντρεμενους και τους παρτουζιαριδες πεζω μονοσ μου σε οπιοδηποτε ταμπλο...
Δεν μπορω να το δω, εισαι μπροστα του και το κρυβεις
Το οτι δεν μπορει να μαθει δοτικη σε πειραξε τύπε? Αυτα τα "κ" αντι "και" και τα "π" αντι "που" λες και ειναι 12χρονο δεν τα ειδες?
Στο συγκεκριμενο ποσταρισμα εχει ΕΠΤΑ ορθογραφικα λαθη χωρις να συνυπολογισω την μαλακια με τα πολλά τελικα σιγμα που βαζει σαν "αποψη".
Διαλεγεις κιολας μωρη τραβελοπουστα :S
καλη κολοτρυπα να βρω και ασ ειναι κ η δυκια σου μουτροΔιαλεγεις κιολας μωρη τραβελοπουστα :S
καλη κολοτρυπα να βρω και ασ ειναι κ η δυκια σου μουτρο
προκαληχοντρό![]()
Αιντε παιδακι μου στους πακιστανους σου, γιατι μας πρηζεις εδω μεσα καθε τοσο? Νομιζεις οτι εχεις βρει το λιβαδι με τα κορόιδα?τωρα ποιος ειναι 12χρονο?