Επισκέπτης
τι εγινε δικηγορακο σ τελειωσαν τα επιχειρηματα?
Αν αγορευεις ετσι οπως μιλας τοτε ζητημα να εχεις κερδισει καμια υποθεση! χαχαχα
@pentagiotissa ζωγραφιζεις σημερα. ;)
τι εγινε δικηγορακο σ τελειωσαν τα επιχειρηματα?
Αν αγορευεις ετσι οπως μιλας τοτε ζητημα να εχεις κερδισει καμια υποθεση! χαχαχα
εγω δεν ψηνομαι τραβελοβατραχε αλλα αυτος εδω ειναι σε τουρ τον αλλο μηνακαλη κολοτρυπα να βρω και ασ ειναι κ η δυκια σου μουτρο
Το λιβαδι με τα κορόιδα που λεγαμε.@pentagiotissa ζωγραφιζεις σημερα. ;)
μουτρο αυτη εχει θεμα δεν παω μ ανομαλεςεγω δεν ψηνομαι τραβελοβατραχε αλλα αυτος εδω ειναι σε τουρ τον αλλο μηνα
θα παρεις τον κωλο σου παραμασχαλα![]()
Το λιβαδι με τα κορόιδα που λεγαμε.
Το λιβαδι με τα κορόιδα που λεγαμε.
Τωρα εσυ νομιζεις οτι θα γαμησεις ε?αστο σε πηγαινει κωλοφεραντζα σημερα![]()
Πρώην μου αυτη? Θα τον ειχα κοψει να τον δωσω να τον φανε τα σκυλια.πρώην σου πάλι η τύπισσα χασοδίκη η ιδέα μου ?![]()
Μην τα λες αυτα τυπε γιατι θα σκασει μυτη και ο Πουσταλεκος και θα αρχισει να ρουφαει οτι βρει μπροστα του... :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.dickwizard.com/images/saved/image_1509484591431.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστο σε πηγαινει κωλοφεραντζα σημερα![]()
Τωρα εσυ νομιζεις οτι θα γαμησεις ε?
Πες του οτι θα πατε για καφε και θα σε αποθεωσει ακομη περισσοτερο.οπως κ καθε μερα αλλωστε χαχαχαχ
Μην τα λες αυτα τυπε γιατι θα σκασει μυτη και ο Πουσταλεκος και θα αρχισει να ρουφαει οτι βρει μπροστα του... :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.dickwizard.com/images/saved/image_1509484591431.jpg[/img[/URL]]
[/quote]O χουβερΑλεκος τυπε :S :S :S
O χουβερΑλεκος τυπε :S :S :S
τυπε στο bou παιζει καλτιλαΕγώ χέζω και δεν πολυσκουπίζομαι για μέρες, και μετά βάζω την δική μου σαν δείγμα υποταγής να μου γλύψει τα αρχίδια που έχουν αποκτήσει μία υγρή-θερμή εσσάνς κωλίλας, τα αρχίδια μου πια μυρίζουν σαν παστουρμάς, η σκατίλα με το δέρμα γίνονται ένα. Όλα στο πλαίσιο της υποταγής εννοείται (και εννοείται ότι αστειεύομαι με αφορμή το παραπάνω ποστ - ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα)
Αυτο ηταν το πριν τυπε...το μετα ειναι αυτο. :S :S :S
Alex να της δώσουμε κανένα φράγκο από τα βραδυνά κερδισμένα γιατί κόβω να τσιγγουνεύεται για λίγο σαπούνιΑιντε παιδακι μου στους πακιστανους σου, γιατι μας πρηζεις εδω μεσα καθε τοσο?