..........σε δημοκρατία ζούμε, ακόμη........
Κορυφη!
Θα το λεω στην παρεα μου να γελαμε!
..........σε δημοκρατία ζούμε, ακόμη........
η γραμμωση με χαλαει γενικα γιατι δειχνει σωματικη επιτηδευση με λαθος διατροφη και γυμναστικη......αλλο γυμνασμενος αλλο γραμμωμενος εξαλλου
η ερωτηση αφορα μονο τους αντρες που γουσταρουν τις γυναικες με λιγα η πολλα πιασιματα,οι υπολοιποι μην κανετε τον κοπο να απαντησετε,δεν ωφελει σε τιποτα.σας αρεσει η κοιλια στη γυναικα?μικρη-μεγαλη-πεσμενη ακομα και σαν μποιροκοιλι εχω δει(δεν την προτιμω φυσικα) αλλα ναι γουσταρω η γυναικα να εχει κοιλια.οπως ας πουμε η κυρια απο κατω.κατι παραπανω για μενα ειναι υπερβολη.βεβαια εγκυες αποκλειονται,εγω τις βρισκω καπως αποκρουστικες.τωρα γουστα ειναι αυτα...
H κοιλια τα παραπανω κιλα και η χαλαρωση στο γυναικειο σωμα γενικα ειναι πολυ καβλωτικη παντως!!!
οτιδηποτε ειναι φυσικο στο γυναικειο σωμα με τρελαινει.Υπάρχει άλλος που φτιάχνεται με πεσμένα βυζιά; Δεν ξέρω τι ανωμαλία με διακατέχει αλλά άμα δεν είναι χαμηλοβλέποντα τα βυζιά δε φτιάχνομαι!
αν δεν κανει "ποδαρακια" με τα βυζια της δεν θεωρουντε πεσμενα!
αν δεν κανει "ποδαρακια" με τα βυζια της δεν θεωρουντε πεσμενα!
ναι και μετά μυρίζουν ποδαρίλα
H κοιλια τα παραπανω κιλα και η χαλαρωση στο γυναικειο σωμα γενικα ειναι πολυ καβλωτικη παντως!!!
Υπάρχει άλλος που φτιάχνεται με πεσμένα βυζιά; Δεν ξέρω τι ανωμαλία με διακατέχει αλλά άμα δεν είναι χαμηλοβλέποντα τα βυζιά δε φτιάχνομαι!
κοιλαρα βεβαια σαν της γυναικασς μοθ
κοιλαρα βεβαια σαν της γυναικασς μοθ
Ρε μαλακα γελοιε, σε ρωτησε κανεις;τι ειναι αυτο το τερατουργημα :S
Αυτο που εβαλα σε κοκκινο τετραγωνο...
Μου θυμιζει τους γυρους στα γυραδικα...ετσι ακριβως ειναι
ωραιο μιλφογκιλφοH κοιλια τα παραπανω κιλα και η χαλαρωση στο γυναικειο σωμα γενικα ειναι πολυ καβλωτικη παντως!!!