gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πως δεν μπορει;μπορει...Αφου δεν μπορει να αλλαξει το νικ σε Ιλιανα τρανς η κροςς η δεν ξερω γω τι αλλο ....
πως δεν μπορει;μπορει...Αφου δεν μπορει να αλλαξει το νικ σε Ιλιανα τρανς η κροςς η δεν ξερω γω τι αλλο ....
σ αρεσουν και τα φιλακια στο στομα πακιστανε εραστη;θέλω και εγώ να μου αλάξετε το nick...γιατί κάτι πουτάνες μου είπαν να μη διανοηθώ να γράψω κριτική σαν πακιστανός εραστής...
σ αρεσουν και τα φιλακια στο στομα πακιστανε εραστη;
ε τοτε δεν εισαι γνησιο πακιστανι μαν....για λεμπρον απο ζεφυρι σε κοβω.....μπλιαχ :S
για λεμπρον απο ζεφυρι σε κοβω.....
Kάντο oxi o pakistanos erastis παιχτη.
σ αρεσουν και τα φλοκια στο στομα πακιστανε εραστη;
Εσυ το παραχοντρινες ομως.........το χοντραίνεις μαν
η ερωτηση αφορα μονο τους αντρες που γουσταρουν τις γυναικες με λιγα η πολλα πιασιματα,οι υπολοιποι μην κανετε τον κοπο να απαντησετε,δεν ωφελει σε τιποτα.σας αρεσει η κοιλια στη γυναικα?μικρη-μεγαλη-πεσμενη ακομα και σαν μποιροκοιλι εχω δει(δεν την προτιμω φυσικα) αλλα ναι γουσταρω η γυναικα να εχει κοιλια.οπως ας πουμε η κυρια απο κατω.κατι παραπανω για μενα ειναι υπερβολη.βεβαια εγκυες αποκλειονται,εγω τις βρισκω καπως αποκρουστικες.τωρα γουστα ειναι αυτα...
για μενα ναι τις αποκλειω,χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι αν η γυναικα μου μεινει εγκυος δεν θα κανω σεξ μαζι της.φυσικα ομως με προσοχη.ξερω αλλους που γουσταρουν τρελλα τις εγκυους και μαλιστα καποιους οι οποιοι με καποιο τροπο φουσκωνουν τις κοιλιες τους και ερεθιζονται.εκτος απο τις επιπτωσεις που μπορει να εχει στην υγεια αυτο δεν ειναι και καπως αντιαισθητικο.καλα βεβαια θα μου πεις,μιλας και συ για αντιαισθητικο που σου αρεσουν οι πατσαδες?!ε,τι να πω?μ'αρεσουν ναι.ενοχος.
για μενα ναι τις αποκλειω,χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι αν η γυναικα μου μεινει εγκυος δεν θα κανω σεξ μαζι της.φυσικα ομως με προσοχη.ξερω αλλους που γουσταρουν τρελλα τις εγκυους και μαλιστα καποιους οι οποιοι με καποιο τροπο φουσκωνουν τις κοιλιες τους και ερεθιζονται.εκτος απο τις επιπτωσεις που μπορει να εχει στην υγεια αυτο δεν ειναι και καπως αντιαισθητικο.καλα βεβαια θα μου πεις,μιλας και συ για αντιαισθητικο που σου αρεσουν οι πατσαδες?!ε,τι να πω?μ'αρεσουν ναι.ενοχος.
καμμιά επίπτωση δεν έχει στην υγεία (ειδικά μετά τον τρίτο μήνα και εφόσον φυσικά έχει ομαλή εγκυμοσύνη και χωρίς προβλήματα)...
και πίστεψε με κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι γυναικείες ορμόνες βαράνε κόκκινα ;)
το εχω ξανακουσει αυτο!Ζω για την ωρα και την στιγμη!!