Νέα

στομαχι-κοιλια-κοιλιτσα-κοιλαρα στη γυναικα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
θέλω και εγώ να μου αλάξετε το nick...γιατί κάτι πουτάνες μου είπαν να μη διανοηθώ να γράψω κριτική σαν πακιστανός εραστής... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
για λεμπρον απο ζεφυρι σε κοβω..... :birdman:

δεν κατέχω πράμα τι είναι αυτό.. :grin:
σοβαρά αν μπορεί κάποιος ας μου κάνει το nick canibal (που είναι σοβαρό nick :2funny: ) για να μπορώ να κινηθώ free... :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Kάντο oxi o pakistanos erastis παιχτη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ε ναι, όπως το oxi o nontas,τι να λέμε τώρα, τέλεια παραλλαγή  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ή μήπως το ειχε κάνει oxi o nwntas?  :think:

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η ερωτηση αφορα μονο τους αντρες που γουσταρουν τις γυναικες με λιγα η πολλα πιασιματα,οι υπολοιποι μην κανετε τον κοπο να απαντησετε,δεν ωφελει σε τιποτα.σας αρεσει η κοιλια στη γυναικα?μικρη-μεγαλη-πεσμενη ακομα και σαν μποιροκοιλι εχω δει(δεν την προτιμω φυσικα) αλλα ναι γουσταρω η γυναικα να εχει κοιλια.οπως ας πουμε η κυρια απο κατω.κατι παραπανω για μενα ειναι υπερβολη.βεβαια εγκυες αποκλειονται,εγω τις βρισκω καπως αποκρουστικες.τωρα γουστα ειναι αυτα...

δλδ ρε φιλε αποκλειεις τις εγκυους,που ιστορικα οταν κυοφορουν ειναι πιο ομορφες απο ποτε κ οχι μια γυναικα με μια κοιλια κρεμασμενη επειδη δεν προσεχει τον εαυτο  της??Να ελεγες πχ ο λογος ειναι λογω της κυοφορησης κ δυσκολευει το πραγμα να πω οκ..

Σεβομαι τα γουστα σου απλα ηταν μια ερωτηση π ηθελα να την κανω χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας προσβολης κτλπ. :)

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
για μενα ναι τις αποκλειω,χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι αν η γυναικα μου μεινει εγκυος δεν θα κανω σεξ μαζι της.φυσικα ομως με προσοχη.ξερω αλλους που γουσταρουν τρελλα τις εγκυους και μαλιστα καποιους οι οποιοι με καποιο τροπο φουσκωνουν τις κοιλιες τους και ερεθιζονται.εκτος απο τις επιπτωσεις που μπορει να εχει στην υγεια αυτο δεν ειναι και καπως αντιαισθητικο.καλα βεβαια θα μου πεις,μιλας και συ για αντιαισθητικο που σου αρεσουν οι πατσαδες?!ε,τι να πω?μ'αρεσουν ναι.ενοχος.

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
για μενα ναι τις αποκλειω,χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι αν η γυναικα μου μεινει εγκυος δεν θα κανω σεξ μαζι της.φυσικα ομως με προσοχη.ξερω αλλους που γουσταρουν τρελλα τις εγκυους και μαλιστα καποιους οι οποιοι με καποιο τροπο φουσκωνουν τις κοιλιες τους και ερεθιζονται.εκτος απο τις επιπτωσεις που μπορει να εχει στην υγεια αυτο δεν ειναι και καπως αντιαισθητικο.καλα βεβαια θα μου πεις,μιλας και συ για αντιαισθητικο που σου αρεσουν οι πατσαδες?!ε,τι να πω?μ'αρεσουν ναι.ενοχος.

οπως ειπα στο προηγουμενο ποσταρισμα μου ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΙΝΩ κ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ στα ματια κανενος!ο καθενας εχει δικαιωμα να χυνει εκει που γουσταρει!απλα ηταν μια απορρια τπτ περισσοτερο..

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
μ'αρεσει ετσι οπως το θετεις.να χυνει κανεις οπου γουσταρει χαχαχα!!! :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

καμμιά επίπτωση δεν έχει στην υγεία (ειδικά μετά τον τρίτο μήνα και εφόσον φυσικά έχει ομαλή εγκυμοσύνη και χωρίς προβλήματα)...

και πίστεψε με κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι γυναικείες ορμόνες βαράνε κόκκινα  ;)

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καμμιά επίπτωση δεν έχει στην υγεία (ειδικά μετά τον τρίτο μήνα και εφόσον φυσικά έχει ομαλή εγκυμοσύνη και χωρίς προβλήματα)...

και πίστεψε με κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι γυναικείες ορμόνες βαράνε κόκκινα  ;)

το εχω ξανακουσει αυτο!Ζω για την ωρα και την στιγμη!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom