Νέα

στομαχι-κοιλια-κοιλιτσα-κοιλαρα στη γυναικα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Δε πα' να 'χει και πατσοκοιλα. Αμα ξερει να γαμιεται η γυναικα και ειναι και καυλιαρα δεν θα κολλησουμε στα παχη της. Εμενα προσωπικα μ'αρεσουν βυζαρουδες με κοιλιες και μπουταρες, νταρντανες milf και ολιγον χοντρες. Αρκει να τους αρεσει να πηδιουνται με ολο τους το ειναι. Τις προτιμω 1000 φορες απο ενα ανορεξικο ντεκαβλε μοντελο με ωραιο μουτρακι και ουσια τιποτα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δε πα' να 'χει και πατσοκοιλα. Αμα ξερει να γαμιεται η γυναικα και ειναι και καυλιαρα δεν θα κολλησουμε στα παχη της. Εμενα προσωπικα μ'αρεσουν βυζαρουδες με κοιλιες και μπουταρες, νταρντανες milf και ολιγον χοντρες. Αρκει να τους αρεσει να πηδιουνται με ολο τους το ειναι. Τις προτιμω 1000 φορες απο ενα ανορεξικο ντεκαβλε μοντελο με ωραιο μουτρακι και ουσια τιποτα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η ηλικία σου ???

ΥΓ .. φέρτη μου να σου την γκαστρώσω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι και να μου την γκαστρωσεις ρε τυπε!και μεις τι θα κανουμ?μπρικια θα κολλαμε?

Για να σε κατοτοπισω ανηκω στην γεννια (μετα την γεννια των 700ε) που της κοψανε τα παντα! :fuck2: :fuck2:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.733
Πόντοι
5.595
Eλα παλικαρια... το ξεφτιλισατε το θεμα...
βγηκατε ολοι οτι σας αρεσουν οι χοντρες...????!!!!! :idiot:
Μην τρελαθουμε κιολας.... :headbang:
Δηλαδι αμα ειχατε να διαλεξετε σε ενα ωραιο κορμακι και σε μια χοντρη.... ποια 8α διαλεγατε...???!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οχι και να μου την γκαστρωσεις ρε τυπε!και μεις τι θα κανουμ?μπρικια θα κολλαμε?

Για να σε κατοτοπισω ανηκω στην γεννια (μετα την γεννια των 700ε) που της κοψανε τα παντα! :fuck2: :fuck2:

είπα ρε φίλε μετα συχωρήσεως κιόλας επειδή το κατέχω το άθλημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εεε τότε μην βιαζεσαι να πάς με γκαστρωμένη  :grin:

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδι αμα ειχατε να διαλεξετε σε ενα ωραιο κορμακι και σε μια χοντρη.... ποια 8α διαλεγατε...???!!!

το ωραιο κορμακι  ;)

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
ναι,με κοιλιτσα κ λιγα πιασιματα λεει περισσοτερο η γυναικα..το αφρατο γενικα ειναι πιο γλυκο και καυλωτικο.. √
στα πλαισια του ωραιου ομως,οχι ορκα με μπροστινο κωλο! x

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για εχεις μεσα στις επιλογες σου την "χοντρη" θα ειδες κατι θετικο πανω της.

Εγω προσωπικα θα κοιταγα καρδια και αισθηματα απεναντι μου, βλεπωντας οτι θετικο η αρνητικο αναλογα.....

ilianacd

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:think: :think: :think:      δνμε καταλαβε  καλα  εννουσα  για το σωμα μ να γινει πιο θηλυκο 

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οταν λετε να εχει κοιλια να ειναι δηλαδη χοντρη;

Stories

Νέο!

Stories