Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εμενα μου εβγαλε πιθανο κερδος στο δελτιο 666,66 ευρω
Καλησπέρα φίλεεμενα μου εβγαλε πιθανο κερδος στο δελτιο 666,66 ευρω
Καλησπέρα φίλε
Έχει και αυτη διαδικασία να στέλνω ταυτοτητες διαβατηρια, λογαριασμούς κτλ για εξακριβωση στοιχείων όπως η bet365 ή είναι πιο απλά τα πράματα?Είναι αξιόπιστη, γερμανική εταιρία και εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Χαμηλά όρια σε αθλήματα όμως. Για πόκερ δεν γνωρίζω άλλα φαντάζομαι θα είναι σε κάποιο δίκτυο με κοινό λογισμικό και βάση παικτών.
Έχει και αυτη διαδικασία να στέλνω ταυτοτητες διαβατηρια, λογαριασμούς κτλ για εξακριβωση στοιχείων όπως η bet365 ή είναι πιο απλά τα πράματα?
τον ουρανο με τα αστρα...γνωστα ειναι αυτα και που να επεφτες στην περιοδο που τα ζηταγανε απο ολους και ειχαν φρακαρει...δε μπορουσες να βγαλεις ακρη γι αυτο τους εγραψα στα αρχιδια μου και παιζω στοιχιμαν...Παιδιά καλησπέρα, τι είναι όλα αυτά που ζητάει η Μπετ;; Έκανα λογαριασμό χτες στη στοιχιμαν κα δεν ζήτησαν καμιά μαλακία απ όλες αυτές που ζητάει η μπετ..
Γι απόψε Quilmes Sweden Longford ;)
Εχει κ είναι κ ολιγον τι ...τρομπες
σας ευχαριστούμε για την αποστολή των εγγράφων.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αντίγραφο της ταυτότητάς σας δεν έγινε δεκτό καθώς η σφραγίδα δεν είναι ευδιάκριτη. Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε έγχρωμη φωτογραφία του διπλώματος οδήγησης ή του διαβατηρίου σας.
Θα σας παρακαλέσουμε όπως μας αποστείλετε έναν πρόσφατο λογαριασμό ή επίσημο έγγραφο διότι το αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας δεν πρέπει να είναι παλαιότερο των τριών μηνών. Ο λογαριασμός ειναι παλαιότερος των τριών μηνών και ως εκ τούτου δεν έγινε δεκτός.
Ταυτοτητα ..μετα το μειλ εστειλα κ διπλωμα κ μια δηλωση του Νο 105 για ταυτοποιηση διευθυνσης!!!
Αλλα εγιναν γρηγορα σε 2 μερες ολα οκ!!!
;)
καλησπερα
102=Νταλντακ-Σλιγκο ροβερς=Η/Τ--1/1
105=Ντερι-Ντροχεντα=οβερ
144=Μαυροβουνιο-Ρωσια=2
106=Σαμροκ-Μποεμνιανς=οβερ
Στην βετ365 καρφωτα 350 ευρω μειον 349,40 λεπτα
με λιγα χρηματα φιλε ψιλοκοκο παιζεις χωρις να ανχωνεσαι με μεγαλες αποδοσεις χωρις φοβο αν χασεις.Περα απο τα <<σοβαρα>> εγω ριχνω παντα στον οπαπ μου πολλα δελτια των 0,30 λεπτων που επιστρεφουν ομως πολλλα.Ο μονος που λιγο ψιλονευριαζει ειναι ο πρακτορας μου απο τον πολυ τζιρο που του κανωκαλησπερα εχω την εντυπωση πως η σαμροκ θα κερδισει την μποεμνιανς στα σημεια ειναι λιγο καλυτερη μεχρι τωρα στο πρωταθλημα+ η εδρα χωρις να βλεπω τωρα το παιχνιδι Τωρα αν παει το ποσοστο στο 4 του ασσου θα βαλω 1,2 ευρω μακακια που το εβαλα οβερ αλλα ενταξει με 0,60 λεπτα δεν αγχωνεσε
ετσι ειναι Πχ μπορουσα να παιξω την νταλντακ 100 ευρω για να παρω 50 γιατι η Νταλντακ δειχνει να ειναι απο ολες τις αλλες ομαδες 2 φορες καλυτερη Αλλα με 100 ευρω Μπορω να παιξω αποδωσεις των 5,00 και να διεκδικησω 500 ευρω αντι για 50 υποτιθεμενα σιγουρα γιατι δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο και φυσικα χωρις αγχως και φυσικα μπορω να κανω και τις 3-4τε αδες μου με κανα 5-10 ευρω κτλ βεβαια αν βρουμε ενα μονο αποδεκτο που να αξιζει και εχουμε την οικονομικη ανεση την σκεψη μπορουμε να παιξουμε και μονο αποδεκτο να παιξω πχ ενα μονο αποδεκτο η αποδοση του πρεπει να ειναι στο 4με 5 Το στοιχημα ειναι καθαρα αποδοση!!!! ας παιξει καποιος και 15 ομαδες 0,30 λεπτα πρατει σωστα Το θεμα ειναι να μην παιξεις πολλα λεφτα σε πολλες ομαδες ενταξει πρεπει μονοι μας να βρουμε τον τροπο προς το ταμειο αυτο θελει υπομονη και υγεια!! πρωτα και πανω απο ολα με λιγα λεφτα εχουμε και καλη υγεια Να τωρα θα κοιμηθω σαν πουλακι εχασα σημερα 1,80 ευρω Αυτος που ειχε παιξει πολλα λεφτα πχ τον Παναθηναικο με την αδιαφορη γαλατασαραι στο 1,25 ανεξαρτητος αν κερδισε το στοιχημα θα κοιμηθει πιο δυσκολα απο εμαςμε λιγα χρηματα φιλε ψιλοκοκο παιζεις χωρις να ανχωνεσαι με μεγαλες αποδοσεις χωρις φοβο αν χασεις.Περα απο τα <<σοβαρα>> εγω ριχνω παντα στον οπαπ μου πολλα δελτια των 0,30 λεπτων που επιστρεφουν ομως πολλλα.Ο μονος που λιγο ψιλονευριαζει ειναι ο πρακτορας μου απο τον πολυ τζιρο που του κανω