You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τουρκια...το πιο βρωμικο πρωταθλημα του πλανητη
μια χαρα ειναι....μην το λες που να δεις και το χιλιανο που θεωρειτε το 3ο ποιο βρωμικο.Τουρκια...το πιο βρωμικο πρωταθλημα του πλανητη
Δες τα ποσοστα ποιο κατω στο γραφημα τα παπαγαλακια ιστοσελιδες εφημεριδες book το διναν 2...Ενω το ματς ηταν ασσος απο στατιστικης πλευρας και με πολυ καλη αποδοση
;)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 606
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Σάμροκ Ρόβερς v Κορκ Σίτι
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 20/03/2015 Κανένα 3.00 Ανοικτό Καλησπερα φοβαται ο γιαννης το θεριο και το θεριο τον γιαννη love eire
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Σάμροκ Ρόβερς v Κορκ Σίτι
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 20/03/2015 Κανένα 3.00 Ανοικτό Καλησπερα φοβαται ο γιαννης το θεριο και το θεριο τον γιαννη love eire
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
μια χαρα ειναι....μην το λες που να δεις και το χιλιανο που θεωρειτε το 3ο ποιο βρωμικο.
Δες τα ποσοστα ποιο κατω στο γραφημα τα παπαγαλακια ιστοσελιδες εφημεριδες book το διναν 2...Ενω το ματς ηταν ασσος απο στατιστικης πλευρας και με πολυ καλη αποδοση
;)
απο που τα βρηκες αυτα τα στατιστικα τυπε?
originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
μαγκες πληρωσα.....κ πληρωθηκα...παμε με αγγλια αυριο...πιστευω under τον ολυμπιακο λογω απουσιων κ επισης under τον παο γτ πρεπει να τοκυνηγησει το παιχνιδι κ να μην μπλεξει σοβαρα κ θεωρω οτι θα το παει στον ρυθμο του.δεν πρεπει να ανοιξει τον ρυθμο με την ρεαλ αν θελει να εχει ελπιδες...αλλιως θα φαει πολλους...
Δεν τα βρισκω Gun πουθενα τα βγαζω μονος μου σε excel με χρησιμοποιηση neural networks.Καθε Δευτερα βραδυ μου βγαινει η πιστη να καταχωρω τα αποτελεσματα για τα πρωταθληματα που με ενδιαφερουν.Δεν ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα αλλα ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο που αν ξερεις και μαθεις πως να το χρησιμοποιησεις τοτε μπορει να σου αποφερει κερδηαπο που τα βρηκες αυτα τα στατιστικα τυπε?
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Δεν τα βρισκω Gun πουθενα τα βγαζω μονος μου σε excel με χρησημοποιηση neural networks.Καθε Δευτερα βραδυ μου βγαινει η πιστη να καταχωρω τα αποτελεσματα για τα πρωταθληματα που με ενδιαφερουν.Δεν ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα αλλα ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο που αν ξερεις και μαθεις πως να το χρησιμοποιησεις τοτε μπορει να σου αποφερει κερδη
δεν εχω ιδεα απο neural networks τυπε :S
μηπως εχει καποια σχεση με αυτο?
www.aibet.eu/]http://www.aibet.eu/[/url]
Δεν πειραζει φιλε δεν χανεις και πολλα το πολυ πολυ να κανεις το κεφαλι σου καζανι.Οποτε ειμαι online και μπορω θα δινω στο thread σημεια που πιστευω λιγο πριν την εναρξη του αγωναδεν εχω ιδεα απο neural networks τυπε :S
Και ενα δελτιακι σημερα φασουλι το φασουλι..
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Δεν πειραζει φιλε δεν χανεις και πολλα το πολυ πολυ να κανεις το κεφαλι σου καζανι.Οποτε ειμαι online και μπορω θα δινω στο thread σημεια που πιστευω λιγο πριν την εναρξη του αγωνα
ωραιος τυπε δινε και σ ακουλουθω
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.470
- Πόντοι
- 506
Λαγε Πειραιωτης εισαι;Δεν πειραζει φιλε δεν χανεις και πολλα το πολυ πολυ να κανεις το κεφαλι σου καζανι.Οποτε ειμαι online και μπορω θα δινω στο thread σημεια που πιστευω λιγο πριν την εναρξη του αγωνα
Ναι αλλα αναλογα τον κωδικα ...ειναι + καποια αλλα ...φτανει μεχρι και σε ποσοστα πανω απο 75% αν οι αγωνες ειναι <<καθαροι>>δεν εχω ιδεα απο neural networks τυπε :S
μηπως εχει καποια σχεση με αυτο?
www.aibet.eu/]http://www.aibet.eu/[/url]
Οχι φιλε ΚαλλιθιωτηςΛαγε Πειραιωτης εισαι;
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.470
- Πόντοι