ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.009
- Πόντοι
- 5.006
μια χαρα...30 αποδοση εδινε!! επαιξα τον πας στο 0-1 ;)
μια χαρα...30 αποδοση εδινε!! επαιξα τον πας στο 0-1 ;)
master 21 οταν ερθω αθηνα παμε για ρετσινα εσυ εγω ο χρηστιδης ο αντζελο ο λιονταρις ? Στην δραπετσονα
kai o xitman kai ο νιπλ ο νιπλ δεν θα ερθει γιατι θα εχει ραντεβου με καμια μουναρα
αυτός δεν κατάδεχεται είναι της υψηλής κοινωνιας..εμείς είμαστε του μεσαίου αρα δεν βγαίνει μαζί μας.kai o xitman kai ο νιπλ ο νιπλ δεν θα ερθει γιατι θα εχει ραντεβου με καμια μουναρα
Αντζελο η μαλαματινα ειναι η καλυτερη ρετσινα δεν πινω αλληαυτός δεν κατάδεχεται είναι της υψηλής κοινωνιας..εμείς είμαστε του μεσαίου αρα δεν βγαίνει μαζί μας.
Αντζελο η μαλαματινα ειναι η καλυτερη ρετσινα δεν πινω αλλη
Αντζελο η μαλαματινα ειναι η καλυτερη ρετσινα δεν πινω αλλη
τη Λυών την βλέπω καλύτερη είναι,Μίλαν δεν βλέπω δεν έχω άποψη.Stoιχηματικα φιλαρακια ειμαι μεταξυ Μιλαν 1 ή Μονακο 1.
Τι προτεινετε?
Χρησταρα σε 2 εβδομαδες θα ειμαι Θεσ/κη.
Τι προτεινεις?
Θελω κατι γκουρμεδιαρικο,
να εισαι αδερφε δεν ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα 80 χιλιομετρα μακρια απο εκει η Μιλαν δεν αξιζει ασχετως αν η παρμα εχει διαλυθει το αλλο ειναι ντερμπι καλυτερα περιμενε να ανεβει η μπαρτσελονα δυστυχος εγινε 1-1 η ευτυχως για καποιους αλλους απο αυτα που ειπες δεν αξιζει βαση φορμας και ντερμπι κανενα κατα την ταπεινη μου γνωμηStoιχηματικα φιλαρακια ειμαι μεταξυ Μιλαν 1 ή Μονακο 1.
Τι προτεινετε?
Χρησταρα σε 2 εβδομαδες θα ειμαι Θεσ/κη.
Τι προτεινεις?
Θελω κατι γκουρμεδιαρικο,
Αρα να κρατηθω λεω εγω.τη Λυών την βλέπω καλύτερη είναι,Μίλαν δεν βλέπω δεν έχω άποψη.
να εισαι αδερφε δεν ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα 80 χιλιομετρα μακρια απο εκει η Μιλαν δεν αξιζει ασχετως αν η παρμα εχει διαλυθει το αλλο ειναι ντερμπι καλυτερα περιμενε να ανεβει η μπαρτσελονα δυστυχος εγινε 1-1 η ευτυχως για καποιους αλλους απο αυτα που ειπες δεν αξιζει βαση φορμας και ντερμπι κανενα κατα την ταπεινη μου γνωμη
Λακαζέτ εγγύηση τύπετη Λυών την βλέπω καλύτερη είναι,Μίλαν δεν βλέπω δεν έχω άποψη.
εννοώ το παρακολουθώ..καλυτερα υπομονή και αρετή.Αρα να κρατηθω λεω εγω.
Εχασα αυτο το Σ-κ και θελω α παρω το αιμα μου πισω
Αλλα θα δειξω υπομονη.
Υπομονη = Αρετη
δε παίζει τραυματίας,Λακαζέτ εγγύηση τύπε
Ο Λακαζερτ ειναι τραυματιας.Θα λειψει κανα μηνα νομιζω :SΛακαζέτ εγγύηση τύπε