Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μπραβω κιρονα εισαι και εσυ τις κλαδικης :) δηλαδη οσο πιο πολυ στο τελος στο να παιζεις τα φαβορι κτλ :) με μοιαζεις λιγο :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εχει καθαρισει το μυαλο μου. :grin:
αληθεια λεω.πολλες φορες τα κερδισμενα λεφτα,δε τα θεωρουσα λεφτα.
τωρα πλεον αναληψη και αφηνω μεσα το αρχικο κεφαλαιο. :rockon:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.526
Πόντοι
506
φιλε που παιζεις?αμα παιζεις 365 και παιρνεις 2χιλ γιατι δε το κλεινεις?
η καλυψε το.
στον οπαπ φίλε εχω παιξει ενα 4-5-6
εχω θέμα με τις πιστωτικές εδώ και 2 μέρες και δεν έχω πολύ μετρητό για πέισέιφ αυτή την ώρα :- στη χειρότερη να πάρω ένα 500αρι :boobies:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εχω θέμα με τις πιστωτικές εδώ και 2 μέρες και δεν έχω πολύ μετρητό για πέισέιφ αυτή την ώρα :- στη χειρότερη να πάρω ένα 500αρι :boobies:
αααα οκ.τουλαχιστον κατι θα παρεις.αυτο ειναι καλο.
αλλαζω προβλεψη.
1-3 :grin:

σε καλη μερια. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
:grin:
κανει κρυο.το χειμωνα τα ζωα θελουν διπλη δοση.δε παθαινει τιποτα.
η αλλιως κανε του μεσογειακη διατροφη :grin: :rockon:
η διατροφη του ειναι σκουπιδιακη του γειτονα τα σκουπιδια τρωει :) ασχετως αν τον εχω ταισει σαν βοδι :) περιστεριακι δηλαδη φερνει περιστερια και τα τρωει εξω στο χαλακι :) στην πορτα μου :) δεκαχτουριακη δηλαδη φερνει και δεκαοχτουρες :) και γενικα μονο που δεν με εχει φαει κανα δαχτυλο απο το χερι μεχρι τωρα να ηταν και ανθρωποφαγιακη διατροφη :) κατι κυνηγοσκυλα που εχουν οι κυνιγοι τα ξαδερφια μου στην ταρατσα δεν ξερω αν φαει και κανα κυνιγοσκυλο :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.006
Πόντοι
5.006
οκ καλά είναι και αυτά...αλλά ας γίνει οβερ καλυτερα. :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.006
Πόντοι
5.006
η διατροφη του ειναι σκουπιδιακη του γειτονα τα σκουπιδια τρωει :) ασχετως αν τον εχω ταισει σαν βοδι :) περιστεριακι δηλαδη φερνει περιστερια και τα τρωει εξω στο χαλακι :) στην πορτα μου :) δεκαχτουριακη δηλαδη φερνει και δεκαοχτουρες :) και γενικα μονο που δεν με εχει φαει κανα δαχτυλο απο το χερι μεχρι τωρα να ηταν και ανθρωποφαγιακη διατροφη :) κατι κυνηγοσκυλα που εχουν οι κυνιγοι τα ξαδερφια μου στην ταρατσα δεν ξερω αν φαει και κανα κυνιγοσκυλο :)
:tooth: :tooth:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :grin:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.526
Πόντοι
506
το δελτίο είναι στο συρτάρι του προποτζή.
τηλεφωνικό ήταν
2/2 ααλμποργκ-κοπενγχαγη
4-6 πόρτο
2/2 ρασινγκ
χ/χ λιρς λοκερεν
4-6 τιγκρε ατλετικο ραφαελα
4-6 λανους μποκα
:boobies:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εχει καθαρισει το μυαλο μου. :grin:
αληθεια λεω.πολλες φορες τα κερδισμενα λεφτα,δε τα θεωρουσα λεφτα.
τωρα πλεον αναληψη και αφηνω μεσα το αρχικο κεφαλαιο. :rockon:
αυτο με τις αναλυψεις παιδια ειναι κυριο θεμα :) εκτος απο τα παθηματα τα δικα μου :) Ακουω απο πολλους φιλους οτι βαζουν 50  100   ευρω τα κανουν  800- 1000 και μετα πανε για 2πλασιασμο και παει λεγοντας και τα χανουν ολα :) θελει αναλυψη :) ο μπουκ ειναι ΤΕΡΑς :) και η απλειστια ο μεγαλυτερος εχθρος μας :) Τα παντα ειναι στο μυαλο μας :) Τα παντα :) :)

Επισκέπτης
Εφαγε κοκκινη η ριβερ και γκολ :headbang: καποιος πουστης με κανει πλακα  :headbang: :headbang:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.006
Πόντοι
5.006
το δελτίο είναι στο συρτάρι του προποτζή.
τηλεφωνικό ήταν
2/2 ααλμποργκ-κοπενγχαγη
4-6 πόρτο
2/2 ρασινγκ
χ/χ λιρς λοκερεν
4-6 τιγκρε ατλετικο ραφαελα
4-6 λανους μποκα
:boobies:
έκανες επαλήθευση γιατί τηλεφωνικά γίνονται τα πιο μεγάλα λάθη  ειτε εσκεμμένα ειτε κατα λάθος..

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
αυτο με τις αναλυψεις παιδια ειναι κυριο θεμα :) εκτος απο τα παθηματα τα δικα μου :) Ακουω απο πολλους φιλους οτι βαζουν 50  100   ευρω τα κανουν  800- 1000 και μετα πανε για 2πλασιασμο και παει λεγοντας και τα χανουν ολα :) θελει αναλυψη :) ο μπουκ ειναι ΤΕΡΑς :) και η απλειστια ο μεγαλυτερος εχθρος μας :) Τα παντα ειναι στο μυαλο μας :) Τα παντα :) :)
Εγώ πρόσφατα εκανα λογαριασμο στην μπετ 365 και ακομα δεν εχω κανει αναληψη. Εκει που λεει να βαλω διευθυνση τραπεζας τι εννοει? Οδο και αριθμο της τραπεζας? Και ποιας τραπεζας? Αυτης που ανοιξα το λογαριασμο μου πριν 15 χρονια? :think: Ας πει καποις αν γνωριζει :helpplea:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.526
Πόντοι
506
έκανες επαλήθευση γιατί τηλεφωνικά γίνονται τα πιο μεγάλα λάθη  ειτε εσκεμμένα ειτε κατα λάθος..
ναι ναι επαναλαμβανει μαζι μου οταν του τα λεω :huh: μου βαζεις σκέψεις :s&m_2: στον προποτζη αν..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.006
Πόντοι
5.006
Εγώ πρόσφατα εκανα λογαριασμο στην μπετ 365 και ακομα δεν εχω κανει αναληψη. Εκει που λεει να βαλω διευθυνση τραπεζας τι εννοει? Οδο και αριθμο της τραπεζας? Και ποιας τραπεζας? Αυτης που ανοιξα το λογαριασμο μου πριν 15 χρονια? :think: Ας πει καποις αν γνωριζει :helpplea:
αυτή που εχεις εν ενέργεια τώρα η εναν λογαριασμό εν κινησει να τον ψιλοκινεις..ναι το όνομα της τράπεζας και που είναι.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
ναι ακριβως αυτα που λες :) εκει που εχεις λογαριασμο :) :) η αν δεν εχεις να ανοιξεις :) :) :) :) :) Και να δωσεις ετσι ακριβως οπως τα ειπες :) με το ν και με το σ :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom