Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εργαλειολάγνος!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756

ετσι  ;) για την κωλαρα σου εχω γεμισει εργαλεια

URL]]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλημερα :)  Νιώθω το σώμα μου ξεκούραστο :) Θα πηγαινα για ποδηλατο mtb αλλα μαλλον το σωμα μου ηθελε ξεκουραση και το ακουσα :) :) :) Οποτε Παμε για το βραδυ ποδηλατο :) η αυριο το πρωι :) Το θεμα στην γυμναστική ειναι να ξεκουράζεται και το σωμα :) :) γιατι το κανουμε για υγεια οχι για κατάχρηση :grin:. Αν ειναι ξεκουραστο θα αποδώσει και περισοτερο :) Και δεν θα επηρεάζεται και το πνεύμα αρνητικά :grin:  Γιατι αν το σωμα ειναι κουρασμενο και το πνευμα θελει να κανει προπόνηση :grin:.. δεν ακουει τι λεει το σωμα :)  Αν θα κανεις την προπονηση οι αρνητικες επιπτωσεις τις παραπανο :) προπονησης :grin: θα βγουν και στο πνευμα δεν θα εχεις ορεξη για τιποτα θα αισθανεσε ασχημα κακη ψυχολογικη διαθεση κτλ :grin:. Οποτε ξεκουραστο σώμα  :grin: ξεκουραστο μυαλο :grin: και σωμα.. :grin:  Μυαλο και σωμα  ειναι αλληλένδετα το μεν μεταφερει τα προβληματα η την ευεξια στο δε και αντιστροφα :grin:  :) Τεσπα  ας παω για ενα ελαφρύ καφεδακι ελληνικο :)  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:      

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλησπέρα :)  Μόλις ήρθα προποτζίδικο :) :) :) :) εκανα κατι δουλειες :) :) :) πρωτα :grin: :grin: :grin: :grin: εντάξει ήπια και  τον ελληνικό  καφεδάκι μου :) :) :grin: :) :grin: :grin: :) :grin: :) :grin: :) :grin: :)  Τεσπα    :grin: Τωρα στο προποτζίδικο ο Πατερας  του προποτζη 74 ετών ζωή να εχει ο ανθρωπος :) :) Με εδειξε ενα κουπονι σκορ  την ροζενμποργκκ 5-3 και 4-3  με  1,20  Πήρε 120 ευρω το επεζε επι2  :) Δηλαδη με την αποδοση 200 που έδινε το 5-3 σκορ  πήρε  120  Ευρω καθαρα σε κουπονι αξιας 1,20 ευρω :) Τωρα τι θελω να πω και το λεω αυτο :) :) :)  Γιατι ενας κατα καποιον τροπο μεγαλος σε ηλικία  ανθρωπος μας βαζει τα γυαλιά :) Δεν ειναι το οτι μας βαζει τα γυαλια η οτι ειναι μεγαλος και μας βαζει τα γυαλια. Το θεμα ειναι οτι παιζει σοφά :) :) :) Ξερω και αλλους ηλικιωμένους και νέους ανθρωπους  σαν και εμενα τον γιο του ηλικιωμένου προποτζή κτλ κτλ κτλ :)  Που η έπαρση του και καλα... ξερουμε να παιζουμε στοιχημα  :grin: :grin: :grin::) Μας εχει κανει ποιο  πολυ Κουβανους  απο τους ιδιους τους κουβανους στην κουβα :grin: :)  Που θελω να καταλήξω :) :)  Το στοιχημα ειναι εγκράτεια και μετρό :) :) :) Ταπεινότητα δεν χωρανε μαγκιες :) :) κανεις δεν ειναι μάγκας :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Με την εγκρατεια εχεις μετρο  να σκεφτεσαι σωστα :) και οχι παρορμητικά :) για  το αποτελεσμα τις στιγμης(πχ live :pipa1: :2on1: :pipa2:) :grin:) και γενικα πρεπει να εχουμε το κεφαλι χαμηλα :) Με λεει ο σοφος πατερας προποτζης :) :)  Μονο απο τα <ζωα> μπορεις να παρεις λεφτα :) :) Απο το μουντιαλ δεν μπορεις να παρεις λεφτα :) :think: Ας το σκεφτούμε και εμεις αυτο :) :) :) :) Ας αναλογιστουμε λιγο :) :) οτι  οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος οι εταιριες στοιχηματος δινουν κωλο για να παιζουμε μουντιαλ μας παρασερνει η γκλαμουρια οι μεγαλες ομαδες και χανουμε το αισθημα των αγώνων των ιδιων :)    ΥΓ... Η γνώση είναι σαν τη θάλασσα: εκείνος που τσαλαβουτάει πάνω στην επιφάνεια, πάντα βγάζει θόρυβο και τραβάει την προσοχή, παρά εκείνος που χωρίς θόρυβο βουτάει στο βυθό για να βρει ένα μαργαριτάρι Ίρβινγκ Ου. :)                 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ξερω για σενα ρε χρησταρα αλλα εγω χεστηκα στο χρημα σ αυτο το μουντιαλ... :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
H Γερμανια αυριο θα περασει,να ξερετε ο νευμαρ δεν τραυματιστηκε το κανανε για να εχουν μια δικαιολογια για να αποκλειστουν

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Καλημερα :) :) :) :) :) :) αντε βραζιλια μου κερδισε σημερα  Βραζιλιαρα μου αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γαμω τα υπουργεια μου μεσα Το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο εθνος στην γη οι μαγοι τις μπαλας βραζιλια γαμω το φελεκι μου με τρελα ερε κε καιρδισει η βραζιλια στα γιαννιτσα στην ταβερνα θα βγαλω το παντελονι με το σωβρακο θα ειμαι θα παμε μεσα μετα στον πεζοδρομο με το σωβρακο θα ανεβω πανω στο δημαρχειο και θα κρεμαστω απο την σημαια :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Βραζιλια μου μας  τρελα μας τρελανε μας σημερα και χωρις νευμαρ και τιαγκο σιλβα με φρεντ μπροστα δεν μας νοιαζει ο θεος ειναι μαζι σου οι μπουκ οχι :) :) :)  δεν μας νιαζουν οι μπουκ να ποανε να γαμηθουν :) :) ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΟΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  ας παω για ενα ελληνικο καφεδακι τωρα :grin: σημερα δεν εχει τζογο ουτε 1 λεπτο Μονο βραζιλια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
1-0 Σκορ για σήμερα
1-1 Κάλυψη

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καλημερα :) :) :) :) :) :) αντε βραζιλια μου κερδισε σημερα  Βραζιλιαρα μου αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γαμω τα υπουργεια μου μεσα Το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο εθνος στην γη οι μαγοι τις μπαλας βραζιλια γαμω το φελεκι μου με τρελα ερε κε καιρδισει η βραζιλια στα γιαννιτσα στην ταβερνα θα βγαλω το παντελονι με το σωβρακο θα ειμαι θα παμε μεσα μετα στον πεζοδρομο με το σωβρακο θα ανεβω πανω στο δημαρχειο και θα κρεμαστω απο την σημαια :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Βραζιλια μου μας  τρελα μας τρελανε μας σημερα και χωρις νευμαρ και τιαγκο σιλβα με φρεντ μπροστα δεν μας νοιαζει ο θεος ειναι μαζι σου οι μπουκ οχι :) :) :)  δεν μας νιαζουν οι μπουκ να ποανε να γαμηθουν :) :) ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΟΜ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  ας παω για ενα ελληνικο καφεδακι τωρα :grin: σημερα δεν εχει τζογο ουτε 1 λεπτο Μονο βραζιλια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παραληρημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν ξερω για σενα ρε χρησταρα αλλα εγω χεστηκα στο χρημα σ αυτο το μουντιαλ... :)
κάτσε ρε gl , εγώ σε ακολούθησα σε κανά δυό αποτελέσματα που έπαιξες 20000ευρώ και χώθηκα κουβά  :S
εσύ πως χέστηκες στο χρήμα αδερφέ, δεν το καταλαβαίνω ?  :think:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Λαιον τι κανεις?Ολα καλα? :grin: