ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
ευγε φιλε μου τα καλα να λεγονται.......οποιος ακολουθησε θα πληρωθει
ευγε φιλε μου τα καλα να λεγονται.......οποιος ακολουθησε θα πληρωθει
ζητω το εθνος και το πασοκευγε φιλε μου τα καλα να λεγονται.......
παρε και το χρησταρα μαζι σου.....ζητω το εθνος και το πασοκ
μου το πε ο ηρακλειτοςgl ωραιος συναγωνιστη!!!!Οραμα σαν την Ζαντ Αρκ ειδες!!!!???
τυπε μου!!!οποιος ακολουθησε θα πληρωθει
υγεια μαν....παμε για αλλατυπε μου!!!
Εγω την επαιξα διπλο ημιχρονο με 4 αποδοση, αλλα σε δυαδα με το διπλο ημιχρονο της Φινλανδιας, που ναι μεν το ειχα για τελικο διπλο, αλλα ηθελα να ανεβασω την αποδοση και τον ηπια
Και οχι μονο αυτο, αλλα δεν το προλαβα να το παιξω στο live οταν εχανε, να το γυρισει η ρουφιανα, οπως και το εκανε
Στο 1-1 εδινε 5,50 με 6,0 αποδοση, αλλα αφου δεν την επαιξα οταν εχανε, δεν το εκανα...
Πριν λιγο ομως επαιξα τον Ισημερινο στο 74' οταν εχανε 3-2 να το γυρισει με 8,50 αποδοση και οταν το κατοχυρωσα, αυτοματως πηγε η αποδοση στο 10
Τσαντιζομαι τρελα οταν τα βλεπω αυτα...
Τελικα ηρθε 3-4, απο ο,τι καταλαβαινετε πρεπει να εγιναν αρκετες ομορφιες...
Να σαι καλα και οπως ειχα πει νωριτερα, το ρισκο δινει τα κερδη και παλι μπραβο σου!!!υγεια μαν....παμε για αλλα
εγω θα βαλω και το σπιτι μου και το μερσεντικο σε αυτον τον ασο.....καλημερα. 2 τονους απο πλακα χρυσου στον ασσο τις γιουβεντους με την φιορεντινα για το κυπελλο ουεφα Αν τους ειχα θα τους εβαζα
εγω θα βαλω και το σπιτι μου και το μερσεντικο σε αυτον τον ασο.....
Ρε σεις κοιμάστε;;
Ρε σεις κοιμάστε;;
αφιερωμενο στο φιλαρακι γεοπα για το 3 συνεχομενο πρωταθλημα ιταλιας Που ειχε να το κανει αυτο η γιουβεντους εδω και 70 χρονια κοντα Γεοπα σε θελουμε ολοι εδω μαζι στο 3 συνεχομενο Γυρνα πισω μπορει να το χασει η γιουβε μαθηματικα ακομα δεν το πηρε ΥΓ.. Νιπλ ολο το μιλανο πηγε κουβα με τον ασσο τις μιλαν ;)