Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
2-1 γράψε λάθος
Εχει πλακα ο κουβας της ημερας να κατσει στον Γαυρο
Μπα, ο κουβάς της ημέρας αρχίζει από Μ
Μπα, ο κουβάς της ημέρας αρχίζει από Μ
χ ημιχρονο 2 τελικο θα ερθει.Εγω την Μιλαν την εχω για ευκολο διπλο σημερα... τον γαυρο φοβαμαι δεν μπηκε καλα και οι γκολτσηδες ειναι στον παγκο
εγω τα ελεγα εδω και μια βδομαδα,τωρα θα βαλει τον σαβιολα ο μιτσελ και θα βγαλει ολαιταν..Εχει πλακα ο κουβας της ημερας να κατσει στον Γαυρο
εγω τα ελεγα εδω και μια βδομαδα,τωρα θα βαλει τον σαβιολα ο μιτσελ και θα βγαλει ολαιταν..
τυπε κατεβασε λαθος την ομαδα ο μιτσελ...δεν γινεται να παιζεις χωρις επιθετικο και να περιμενεις γκολ απο ολαιταν ντομινγκες καμπελ ολη την ωρα..τεσπα εγω under το επαιξα πιστευω οποιος το βαλει νικησε σημεραΠαιχνιδι μοιρασμενο ολα μπορουνε να ερθουνε
Μακαρι να βαλει Σαβιολα στο 2ο και να σκοραρει να μας στειλει ταμειο
Πολυ καλη ομαδα ο Ατρομητος, καλυτερος απο τον ΠΑΟΚ για εμενα
πιο σοβαρη ομαδα απο τον παοκ....πρεπει να βαλει σαβιολα και βαις γιατι τον βλεπω πολυ σβηστο τον ολυμπιακο....αντε να δουμε στο δευτερο...... :'(Παιχνιδι μοιρασμενο ολα μπορουνε να ερθουνε
Παιχνιδι μοιρασμενο ολα μπορουνε να ερθουνε
Καλημέρα και σήμερα σας έχω μια καλή 7άδα. Ναι καλά διαβάσατε 7άδα. Σε σύστημα πάντα και πάντα με πρώτο στόχο να μη χάσουμε τα λεφτά μας και δεύτερο ένα μεροκάματο κι απο κει και πέρα ότι κάτσει. λοιπόν..
ημίχρονα τελικα
Καλιαρι- Γιουβε χ/2
ρόμα-τζένοα χ/1
ναντ-λοριαν χ/1
στοουκ-λιβερπουλ χ/2
εσπανιολ-ρεαλ χ/2
λιλ-ρεμσ χ/1
σασουόλο-μιλαν χ/1
σύστημα 3-4 με 0,3 στις τριπλές και 0,3 στις 4απλές. κόστος 21 ευρώ.Με μια 3άδα τα λεφτά μας πίσω, με μια τετράδα περίπου στα 155 ευρώ, σε 5άδα μια 600αρα, σε 6άδα 1600 και σε 7άδα 3500 χιλιαρικάκια
καλή μας τύχη