Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Είσαι υπερβολικός με το νευμάρ, σήμερα είχε κακή μέρα αλλά μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά, παρόο που είναι κι η πρώτη χρονιά
Οντως μπορει να ειμαι υπερβολικος.Αλλα δε σου εχει τυχει με καποιους παιχτες να εχεις κολλημα?
Εγω εχω με αυτον.
Δε το πιστευω καθολου.
Οταν λεω δε το πιστευω,δε το πιστευω με μετρο συγκρισης τα λεφτα που δαπαναθηκαν,τι ακουγεται για αυτον και σε σχσεση με τους τοπ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε τι λες να ρίξεις ένα κάτουρο στο γέοπα να ξεθυμάνεις; :piss:

Εκανε εμφανιση ο Σκατομαλακας ο Παλιογκαντεμης γιαυτο κουβαδιαζομαι αυτη την εβδομαδα
Ειμαι σιγουρος οτι με διαβαζει και τωρα θα πανυγηριζει..

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αν δεν κερδισω συντομα... θα την κανω με ελαφρα απο το γαμοστοιχημα.... σε βαθος χρονου κανεις δεν βγαινει κερδισμενος
Πρεπει να αποχωρεις στο σωστο timing  :sunglasses:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εκανε εμφανιση ο Σκατομαλακας ο Παλιογκαντεμης γιαυτο κουβαδιαζομαι αυτη την εβδομαδα
Ειμαι σιγουρος οτι με διαβαζει και τωρα θα πανυγηριζει..

φιλε καλα που δε σακουσα ευτυχως  παντα εχω ενα πλαφον ενα μεγιστο ποσο να χασω τη μερα και δεν ακολουθησα  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αν δεν κερδισω συντομα... θα την κανω με ελαφρα απο το γαμοστοιχημα.... σε βαθος χρονου κανεις δεν βγαινει κερδισμενος
Πρεπει να αποχωρεις στο σωστο timing  :sunglasses:

Άμα ήταν έτσι τύπε εγώ έπρεπε κάθε βδομάδα να αποχωρώ :grin:
Διάλλειμα θέλει για να καθραίσει το μυαλό, είσαι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, θα επανέλεθις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την τετραδα που εδωσα την εχασα.....αν κερδισει η σαντος η ομαδαρα μου εμου και του χρησταρα παω ταμειο με αλλη τριαδα που ειχα την παρι 1 απο ημιχρονιο και νο γκολ τον γαβρο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
την τετραδα που εδωσα την εχασα.....αν κερδισει η σαντος η ομαδαρα μου εμου και του χρησταρα παω ταμειο με αλλη τριαδα που ειχα την παρι 1 απο ημιχρονιο και νο γκολ τον γαβρο
μακαρι αδερφε αφου ειναι και εσενα η ομαδα σου :grin: α καλο ε βασικα δεν εχει η οχι απλα πρεπει να κοντραρουμε και τις ομαδες μας αν δεν ειναι καλα κτλ.. στο στοιχημα δεν υπαρχουν ομαδα οπως και η λιβερπουλ ειναι η ομαδα μου αλλα δεν την ακουμπισα γιατι ξερω στοιχηματικα ειναι αναξιοπιστη και κανει την γκελα τις εκει που δεν το περιμενης α καλο ε.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1

κρυφη 3αδα κιετσι  :grin:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
3 στα 6 σήμερα. Έχασα τη Μπαρτσελόνα, Ρόμα και το Χ2 του Λεβαδειακού. Κουβάς.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Άμα ήταν έτσι τύπε εγώ έπρεπε κάθε βδομάδα να αποχωρώ :grin:
Διάλλειμα θέλει για να καθραίσει το μυαλό, είσαι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, θα επανέλεθις

Φιλε χρειαζομαι καλα κονε... ενα δυο ματσακια να μαθω να φορτωσω και ας πηγαινω κουβα καθε εβδομαδα
Σημερα δεν τα εχω
Ο Τσουκαλας ξερεις ποσα εχει σε τραπεζικες καταθεσεις απο κερδη στο στοιχημα ?
Δεν σου λεω οτι στηνοντε ολα. Σιγουρα ομως μπορουν και κανονιζουν μεταξυ τους
Εμενα ο Βαζελος με εστειλε κουβα χθες. Αν τον επιανα μπορει και να μην την επαιζα την Μπαρτσα σημερα για να ρεφαρω

Ύποπτο χειραγώγησης το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 00:07
1
Ύποπτο χειραγώγησης είναι το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με δημοσίευμα του «parapolitika.gr».

Το παιχνίδι έληξε 3-1 υπέρ των «πράσινων» και σύμφωνα με το δημοσίευμα παίχθηκαν πολλά στοιχήματα στην επιλογή «τρία έως τέσσερα γκολ».

Το έγγραφο της UEFA έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ την Τετάρτη το πρωί και άμεσα διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
καλημερα.. Παιδια αυριο θα παω να παρω καστανα να βρασω γιατι η μπαρτσελονα μου τον ακουμπησε λιγο σημερα :2funny: μπας και φαω κανα καστανο και ξεχασω το  :pipa1: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: α καλο ε..ΥΓ..  Πιπη υγεια ρε συ μην στεναχωριεσε απλα και εσυ και εμεις πρεπει να βλεπουμε ολα τα γεγονοτα η μπαρτσελονα δεν ηταν καλα και εγω την επαθα εχασα 47 ευρω εβαλα σαν μακακας στο οβερ 1,5 μετα το γκολ τις μπιλμπαο κτλ αλλα το εκανα αγχωμενα και οχι κατασταλαγμενα γιατι ξερω οτι η μπιλμπαο τα δινει ολα και οτι η μπαρτσα χωρις τον μεσι ειναι τραπεζα χωρις λεφτα :grin: Αλλα η απλιστια μου με εκανε και εχασα τα 47 ευρω και εβλεπα το ματς το ποσο παθιασμενα επαιζαν οι μπιλμπαινοι :grin: Το θεμα ειναι οτι βγαινουν τα ματς απλα ζωριζουμε καταστασεις και τον εαυτο μας πχ ενω ηξερα οτι η χαρτς ειναι χαλια την εβαλα γκολ-γκολ οπως και οτι η γιουβεντους δεν ειναι του οβερ εκανε γκελα η ρομα τις αρκουσε η νικη κτλ και εχασα στην 8αδα αυτα τα 2 ματς και τα 8 που επαιξα τα επαιξα βαση εμπειριας αλλα καπου μονοι μας ξεφευγουμε οπως ενω ηξερα οτι ηταν ενα χαλια η χαρτς την εβαλα γκολ-γκολ το θεμα να ειναι αν μπορει να το βαλει το γκολ τεσπα υγεια απο αυριο ειναι μια καινουργια μερα για ολους.. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
Over  1.5 @ 2.00
Μονό: 47  @ €1 01/12/2013 21:36:17 47,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LR3216739910F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  01/12/2013 21:36:17 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Αθλέτικ Μπιλμπάο v Μπαρτσελόνα
(Γκολ Αγώνα) 01/12/2013 Κανένα 2.00 Χαμένο
Σύνολο:  47 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00  και εδω η χασουρα απο την μπαρτσελονα και οι αλλοι παιχτες ειναι και θελουν να βγουν στο τσου λου α καλο ε.. Εστω και η πιο μικρη ανυπομονισια μπορει να σταθει εμποδιο στην πραγματαοποιηση των μεγαλων στοχον.. Ο κουμφουκιος το ειπε και δεν εχει αδικο α καλο ε απο την μια μερα στην αλλη ακομα και στο στοιχημα δεν μπορει να γινουμε πλουσιου απο αυτα τα 47 ευρω τα 30 ειναι kerdismena και τα εχασα στον αγωνα τις μπαρτσελονα και τα καθαρα και τα κερδισμενα γιατι ηθελα με το μυαλο μου να βγαλω σε 4 ωρες 80 ευρω καθαρα μα ποιος ειμαι ο λατσης α καλο ε δηλαδη περιμενα να παει στο 2,87 η γιουβεντους να βαλω 17 ευρω να τα κανω 47 και τα 47 να τα παιξω στον αγωνα τις μπαρτσελονα ξεροντας οτι δεν εχει τον μεσι ντανι αλβες και χωρις τον βασικο τερματοφυλακα της σε μια εχθρικη εδρα κτλ κτλ κτλ αλλα ενταξει εχασα η γιουβεντους ηξερα οτι ειτε ετσι ειτε γιουβετσι στο λαιβ που την πονταρα θα κερδιζε γιατι ειχε την εδρα ειχε προιστορια το κινιτρο να φυγει 3 βαθμους απο την ρομα αλλα και η εδρα μετραει τεσπα να μην το κουραζομε πολυ α καλο ε :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
kalhmera αγκεν 1,5 ευρω να κερδισει η μποκα τζουνιορς η αλλη παιζει με 2 κοκκινες αργεντινη δεν παιζω παραπανο λεφτα ουτε αν με τα δωσουν τζαμπα :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
kalhmera αγκεν 1,5 ευρω να κερδισει η μποκα τζουνιορς η αλλη παιζει με 2 κοκκινες αργεντινη δεν παιζω παραπανο λεφτα ουτε αν με τα δωσουν τζαμπα :grin:
την μποκα την ομαδα μου απο αρτζεντινα την σκεφτομουν κι εγω

πληρωνε καλα το διπλο νομιζω

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
Μπόκα Τζούνιορς @ 2.60
Μονό: 1,5  @ €1 01/12/2013 22:59:59 1,50 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FR4580769210F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  01/12/2013 22:59:59 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μπόκα Τζούνιορς Λανούς v Μπόκα Τζούνιορς
(Τελικό αποτέλεσμα) 01/12/2013 Κανένα 2.60 Ανοικτό
Σύνολο:  1,5 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  3,90  η μποκα τζουνιορς δεν κερδιζει ουτε στο ποδοσφαιρακι στα φλιμπεραδικα :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
την μποκα την ομαδα μου απο αρτζεντινα την σκεφτομουν κι εγω

πληρωνε καλα το διπλο νομιζω
ειδα 2 κοκκινες στην λανους που επαιζε με τα 2φτερα και λεω με τα 2φτερα υπαρχει μια πιθανοτητα να κερδισει η μποκα τα δευτερα τις λανους :2funny: :grin: αλλα @@ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom