χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
παιδια αν το γυρησει η τσερνομορετς θα σας βγαλω ολους στα μπουζουκια μαζι με την τσερνομορετς ομως να πιασω και το τζοκερ την κυριακη α καλο ε
σωστος..
φασουλι φασουλι εκανα και εγω επι 1.5 χρονο, και εφτασα καβα 3000 ευρω περσυ..
υστερα αρχησα να ζηλευω τα γεροντια που πιανανε στον οπαπ, με επιασε η απληστια..
και απο φεβρουαριο μηνα εχω κατρακυλα αλλα εχουν μηνει ακομα αρκετα...
δεν πειραζει... μαθημα ηταν αυτο... τωρα παρακαλαω να φτασω εκει που ημουν...
την καλησπερα μου στους στοιχηματακηδες του φορουμ , το οποιο θρεντ θα ασχολουμαι πλεον.. τα βαρεθηκα ολα τα αλλα..
σταμ που χαθηκες ρε συ? καλος σε βρηκαμε σταμ με 5 ευρω που ειχα βαλει τα ειχα κανει περσι 1000 σε ενα μηνα με την ροη των γκολ κτλ κτλ ενταξει ρισκαριζα κτλ μεχρι που εφτασα να παιξω και μονο αποδεκτο ενα παιχνιδι στο αζερμπαιτζαν καπου 500 ευρω νομιζω το ειχα βγαλει εδω σαν κερδισμενο και με ειχες κανει και σχολιο... θελει υπομονη και μετα να ρισκαρουμε γιατι απο καποια στιγμη και μετα θελει και λιγο ρισκοσωστος..
φασουλι φασουλι εκανα και εγω επι 1.5 χρονο, και εφτασα καβα 3000 ευρω περσυ..
υστερα αρχησα να ζηλευω τα γεροντια που πιανανε στον οπαπ, με επιασε η απληστια..
και απο φεβρουαριο μηνα εχω κατρακυλα αλλα εχουν μηνει ακομα αρκετα...
δεν πειραζει... μαθημα ηταν αυτο... τωρα παρακαλαω να φτασω εκει που ημουν...
την καλησπερα μου στους στοιχηματακηδες του φορουμ , το οποιο θρεντ θα ασχολουμαι πλεον.. τα βαρεθηκα ολα τα αλλα..
εχτες που ηταν η μερα απο τα οβερ, ΟΛΑ ΟΒΕΡ, ειχα μονο 9 ευρω..
Ελα ρε Σταμ , εμαθα οτι εισαι καλος οβερακιας αντερακιας δωσε τα φωτα σου και εδω
Βλέπει κανένας την Μπορντό ?
Πιέζει η μπορντό, εγώ τη μπουμπούνισα τώρα στο λάιβ να βάλει πρωτη γκολ
για να δουμε α καλο εΘα το γυρισει η τσερνομορετς και η φρανκφουρτη θα παει g/g η' σκορ 0-2
Θα το γυρισει η τσερνομορετς και η φρανκφουρτη θα παει g/g η' σκορ 0-2
Το ξερω απλα αμα προηγηθει..0-2 δε το βλέπω, έχει κάνει 10 φάσεις η μπροντώ κι η άιντραχτ 1 :S
σαν οβερακιας λεω ΜΑΚΡΙΑ απο το γιουροπα..τα ματς των 10, εχουν τσακωθει με τα διχτυα :S
βλεπω οβερ 2.5 για λαϊβ τη στανταρ...αφου δεν μας καθησε η αϊτχοβεν :-
Άντε ρε μπορντώ μας γκάστρωσες