Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μάγκες απο περιοδικά στοιχήματος ποια προτείνετε; Θα θελα κυυρίς καλά στατιστικά και για ημίχρονα τελικά

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Κουβάς!!!

Δεν πτοούμαστε όμως.Εχθές πήραμε καλά λεφτά,θα ξαναπάρουμε!!!

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
Κουβάς!!!

Δεν πτοούμαστε όμως.Εχθές πήραμε καλά λεφτά,θα ξαναπάρουμε!!!

ειναι μεσα στο παιχνιδι,υγεια να εχουμε και ολα θα ερθουν.παντα υπαρχει λυση :)
καλο ξημερωμα και με το καλο να μας ερθουν οι ερωτιαρες γιαπωνεζες ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
χρηστο ειχα παιξει αικ στοχολμης κερδισε τρουα 2-0 και καεν που αναβληθηκε οριστικη διακοπη στο 25....πληρωνομαι τα δυο? η περιμενω 48 ωρες? ειναι στη βετ365 γι αυτο ρωταω εσενα?αν κερδισει η τρουα....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο ειχα παιξει αικ στοχολμης κερδισε τρουα 2-0 και καεν που αναβληθηκε οριστικη διακοπη στο 25....πληρωνομαι τα δυο? η περιμενω 48 ωρες? ειναι στη βετ365 γι αυτο ρωταω εσενα?αν κερδισει η τρουα....
μπορει να πληρωθεις μετα απο 2 μερες και στην βετ365 δεν χρειαζεται ανυσιχια εχω πληρωθει και εγω μετα απο 2 μερες στην βετ365 :)ΥΓ.. Απο οσο εχω καταλαβει η βετ35 πρεπει να οριστικοποιησει κατι απο ολες τις μεριες για να πληρωσει τωρα ενταξει διακοπηκε στο 1 ημιχρονο αλλα αυτοι καπως ετσι ενεργουν.. Αν αργησουν θα πληρωσουν δεν θα το αφησουν ετσι δεν ειναι ουτε βετοτο ουτε οτο μοτο :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Νομίζω πάει απόδοση 1....έτσι γινόταν παλιά!!!!
Αν η διακοπή γινόταν στο 2ο ημ. πιανόταν το σκορ μέχρι εκείνη την στιγμή, άρα και το ανάλογο σημείο!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
Νομίζω πάει απόδοση 1....έτσι γινόταν παλιά!!!!
Αν η διακοπή γινόταν στο 2ο ημ. πιανόταν το σκορ μέχρι εκείνη την στιγμή, άρα και το ανάλογο σημείο!!!
αυτο που λες ειναι στη πολιτικη και στους κανονες της καθε εταιριας...πχ εγω στη unibet περιμενα ενα παιχνιδι να κλεισω μια τριαδα και στο 88 διακοπηκε και το πιασανε μοναδα με πληρωσανε τα δυο...και να φανταστεις το εχανα το παιχνιδι κιολας...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα για ακομη μια φορα :grin:.. Για οσο βλεπω παντως η β εθνικη γαλλιας εχει καλη ροη στο θεμα των γκολ δηλαδη αν μπει 1 γρηγορα υπαρχει ενδεχομενο να μπει ακομα ενα :grin: μετα.. :grin: Aλλα και ακομη ενα αν ειμαστε λιγο τυχεροι H κολοφαρδοι :grin: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: Οποτε πρωτα ο θεος μπορει να κανουμε κατι καλο την αλλη εβδομαδα αν εχω μεσα κατι η οποιος αλλος φιλος θελησει να παιξει για live :grin: :grin: Δεν εχω μελετησει στατιστικα στην β εθνικη γαλλιας :grin: :o :grin: αλλα απο οτι μου δειχνουν δεν χρειαζεται κιολας :grin: :grin: :grin: Αλλα παντα η μελετη ειναι προτιμοτερη γιατι ασχετος αν εχουμε την ροη σαν δειγμα χρειαζεται πχ και λιγο η σιμπεριφορα των ομαδων στο μυαλο μας η βαθμολογια οι τελευταιοι αγωνες βασικα σε ολα τα πραγματα θελει δουλεια ακομα και στο ποτε και που θα κλασουμε πρεπει να το σκεφτουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Για το 1 ημιχρονο ολα αυτα.. :grin: Γιατι στο 1 θα εχει αποδωση για καποιον που θελει να παιξει πχ 1,5 γκολ οβερ η μισο γκολ οβερ επομενο γκολ δηλαδη εκει ενα παραπανο ποσο :grin: :grin: Στο 2τερο ημιχρονο εκει το ρισκο πρεπει να ειναι στο τελος για μεγαλυτερη αποδοση και κατα καποιον τροπο πολυ μικροτερο το ποσο πονταρισματος γιατι μπορει να υπαρξει σκοπιμοτητα για να κρατισει καποια ομαδα το αποτελεσμα πχ στο 1-0 2-1 κτλ αλλα αυτο υσχιει για ολες τις χωρες και για ολες τις ομαδες κατα καποιον τροπο.. Αρα εδω μιλαμε τωρα για την ροη τον γκολ για το 1 ημιχρονο για την β εθνικη γαλλιας :grin: που ειναι καλα τα γαλλακια βαζουν γκολ :grin: εχουν μια συνεπεια σε αυτο ειναι μπεσαληδες..!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 1.5 @ 2.75
Μονό: 1,2  @ €1 04/10/2013 21:32:47 1,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JS4762095010F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  04/10/2013 21:32:47 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Μάλαγα v Οσασούνα
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 04/10/2013 Κανένα 2.75 Ανοικτό
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  3,30    δεν θα το επαιζα γιατι δεν γουσταρω την οσασουνα αλλα επειδη το βλεπω το ματς λεω ας το παιξω η οσασουνα βγαινει μπροστα :grin: δεν βαζω παπα γιατι η επιθετικια ομαδα χανει και δεν ξερω πως θα ενεργησει η αμυντικια ομαδα :grin: :grin: εδειξε οτι βγαινει μπροστα :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τι δεν βλέπεις ρε Χρήστο?
Η Οσσασούνα φαίνεται Μπάρτσα μπροστά στην Μάλαγα έως τώρα....
1 γκολ και 3 κλασσικές ευκαιρίες στην αντεπίθεση και πιέζει η Οσσασούνα!!!!
Η Μάλαγα κάνει αγγαρεία.....μάλλον δεν ήθελαν να πάνε γήπεδο σήμερα, Παρασκευή σου λέει είναι για κλάμπινγκ...
Τόσες αγωνιστικές, τόσες αρετές δεν είχε δείξει η Οσσασούνα....εδώ έχει κρύψει την μπάλα!!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε πούστη μου, η Μάλαγα μαρκάρει προκλητικά με τα μάτια....
ΡΕεεεεεεε σας βλέπει κόσμος ρε.....!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τι δεν βλέπεις ρε Χρήστο?
Η Οσσασούνα φαίνεται Μπάρτσα μπροστά στην Μάλαγα έως τώρα....
1 γκολ και 3 κλασσικές ευκαιρίες στην αντεπίθεση και πιέζει η Οσσασούνα!!!!
Η Μάλαγα κάνει αγγαρεία.....μάλλον δεν ήθελαν να πάνε γήπεδο σήμερα, Παρασκευή σου λέει είναι για κλάμπινγκ...
Τόσες αγωνιστικές, τόσες αρετές δεν είχε δείξει η Οσσασούνα....εδώ έχει κρύψει την μπάλα!!!!!
μα αυτο ειπα :grin: :grin: οτι η οσασουνα βγαινει μπροστα απλα δεν γουσταρω τις αμυντικες ομαδες που μια απο αυτες γενικα.. σαν προιστορια και ιδιοσυγκρασια ομαδος ειναι και η οσασουνα :grin: :grin: Και η γιουβεντους φετος την δινουν 1,57 γιατι εβαλε 8 γκολ σε 2 ματς στην λατσιο αλλα τωρα ερεπε βαση εμφανισης των τελευτεων αγωνων ο ασσος με την μιλαν να ηταν το λιγοτερο 1,80 αλλα το δινουν 1,57 :grin:  Τι ειπα παλι ο <πουστης :cheesy: :cheesy:> σε εισαγωγικα παιδια το πουστης :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αν παίξει σοβαρή μπάλα η Μάλαγα για 15', θα το ανατρέψει με την ποιότητα που έχει...
Αλλά γενικά δεν πρέπει να παίζουμε ομάδες που έχει απλήρωτους παίκτες και δεν έχει κίνητρο!!
Και η Μάλαγα τέτοια είναι.....δεν κυνηγάει τίποτα, παρά μόνο παραμονή!!!!
Θα φανεί στα πρώτα 10 λεπτά αν θέλουν να χτυπήσουν το ματς!!!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Για αυριο μελετησε κανεις τιποτα καλο?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
1,20 πονταρισμα στον πορτογαλεζικο αγωνα ειναι στο τελος αλλα 5 λεπτα δεν το πιστευω με τιποτα :2funny: δεν βαζω παπα :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom