pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Μάγκες απο περιοδικά στοιχήματος ποια προτείνετε; Θα θελα κυυρίς καλά στατιστικά και για ημίχρονα τελικά
Μάγκες απο περιοδικά στοιχήματος ποια προτείνετε; Θα θελα κυυρίς καλά στατιστικά και για ημίχρονα τελικά
Κουβάς!!!
Δεν πτοούμαστε όμως.Εχθές πήραμε καλά λεφτά,θα ξαναπάρουμε!!!
ειναι μεσα στο παιχνιδι,υγεια να εχουμε και ολα θα ερθουν.παντα υπαρχει λυση
καλο ξημερωμα και με το καλο να μας ερθουν οι ερωτιαρες γιαπωνεζες ;)
μπορει να πληρωθεις μετα απο 2 μερες και στην βετ365 δεν χρειαζεται ανυσιχια εχω πληρωθει και εγω μετα απο 2 μερες στην βετ365 ΥΓ.. Απο οσο εχω καταλαβει η βετ35 πρεπει να οριστικοποιησει κατι απο ολες τις μεριες για να πληρωσει τωρα ενταξει διακοπηκε στο 1 ημιχρονο αλλα αυτοι καπως ετσι ενεργουν.. Αν αργησουν θα πληρωσουν δεν θα το αφησουν ετσι δεν ειναι ουτε βετοτο ουτε οτο μοτοχρηστο ειχα παιξει αικ στοχολμης κερδισε τρουα 2-0 και καεν που αναβληθηκε οριστικη διακοπη στο 25....πληρωνομαι τα δυο? η περιμενω 48 ωρες? ειναι στη βετ365 γι αυτο ρωταω εσενα?αν κερδισει η τρουα....
αυτο που λες ειναι στη πολιτικη και στους κανονες της καθε εταιριας...πχ εγω στη unibet περιμενα ενα παιχνιδι να κλεισω μια τριαδα και στο 88 διακοπηκε και το πιασανε μοναδα με πληρωσανε τα δυο...και να φανταστεις το εχανα το παιχνιδι κιολας...Νομίζω πάει απόδοση 1....έτσι γινόταν παλιά!!!!
Αν η διακοπή γινόταν στο 2ο ημ. πιανόταν το σκορ μέχρι εκείνη την στιγμή, άρα και το ανάλογο σημείο!!!
Κουβάς!!!
Δεν πτοούμαστε όμως.Εχθές πήραμε καλά λεφτά,θα ξαναπάρουμε!!!
μα αυτο ειπα οτι η οσασουνα βγαινει μπροστα απλα δεν γουσταρω τις αμυντικες ομαδες που μια απο αυτες γενικα.. σαν προιστορια και ιδιοσυγκρασια ομαδος ειναι και η οσασουνα Και η γιουβεντους φετος την δινουν 1,57 γιατι εβαλε 8 γκολ σε 2 ματς στην λατσιο αλλα τωρα ερεπε βαση εμφανισης των τελευτεων αγωνων ο ασσος με την μιλαν να ηταν το λιγοτερο 1,80 αλλα το δινουν 1,57 Τι ειπα παλι ο <πουστης > σε εισαγωγικα παιδια το πουστηςΤι δεν βλέπεις ρε Χρήστο?
Η Οσσασούνα φαίνεται Μπάρτσα μπροστά στην Μάλαγα έως τώρα....
1 γκολ και 3 κλασσικές ευκαιρίες στην αντεπίθεση και πιέζει η Οσσασούνα!!!!
Η Μάλαγα κάνει αγγαρεία.....μάλλον δεν ήθελαν να πάνε γήπεδο σήμερα, Παρασκευή σου λέει είναι για κλάμπινγκ...
Τόσες αγωνιστικές, τόσες αρετές δεν είχε δείξει η Οσσασούνα....εδώ έχει κρύψει την μπάλα!!!!!
ασσο ολυμπιακο με την βεροιαΓια αυριο μελετησε κανεις τιποτα καλο?