Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
152 ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ  1/Χ Κερδισμένο
162 ΤΡΟΜΣΟ-ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ 1/Χ Χαμένο
[size=10pt]169 ΝΤΝΙΕΠΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ/2  ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ
170 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΠΑΝΤΟΥΡΙ 2/Χ
[/size] ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ

Σύστημα 2,3,4 πολλ/της 1 κόστος 3,30€
Μία τριάδα και 3 δυάδες περίπου 400€ απόδοση
ωραιος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Αφού δώσω συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ρισπέκτ στον παίχτη πιο πάνω, θα ήθελα να τον ρωτήσω εκτός απο την διαφορά σε σχέση με το ίντερνετ , πόσα θα χάσει με την φορολόγιση...

Νομίζω είναι το 15% του ποσού που υπερβαίνει τα 100....

Ακριβως!!!
Υπαρχει αλλη στοιχηματικη εταιρεια που να μην κραταει φορο; Που να λειτουργει στην Ελλαδα.
Στην bet365 κανει κρατηση (15-20%) :jerking: αναλογα με το ποσο που εχεις κερδισει οποτε δεν αξιζουν οι μεγαλυτερες αποδοσεις που δινει.

152 ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ  1/Χ Κερδισμένο
162 ΤΡΟΜΣΟ-ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ 1/Χ Χαμένο
[size=10pt]169 ΝΤΝΙΕΠΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ/2  ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ
170 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΠΑΝΤΟΥΡΙ 2/Χ
[/size] ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ

Σύστημα 2,3,4 πολλ/της 1 κόστος 3,30€
Μία τριάδα και 3 δυάδες περίπου 400€ απόδοση

Έφτασα κοντά σε 5259,60€ αλλά μας την έκανε η Τρόμσο που δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ στο Α΄ημίχρομο,διότι το τελικό το έπιασα.
Όσοι ακολούθησαν με 3,30 θα πάρουν περίπου 100 φορές τα λεφτά τους.Πού θα μου πάε;Θα γίνει το μεγάλο μπαμ!!!!

Μπραβοοοο και απο εμενα!!  :dancing:  :dancing:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το καλυτερο παπουτσι αποροφησης κραδασμων που εχω φορεσει στην ζωη μου :grin: Προχθες εμαθα οτι ειναι ιαπωνικα και εκει  :happy: :happy: γιατι τετια παπουτσια μονο γιαπονεζοι θα εβγαζαν.. Τα nike με αεροσολα μπροστα στα ασικς ειναι σαν να παταω πανω σε πουρε απο σταθεροτητα και απο οτιδηποτε αλλο :grin: :grin: :grin: :grin: asics jel forever :grin: :grin:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
το καλυτερο παπουτσι αποροφησης κραδασμων που εχω φορεσει στην ζωη μου :grin: Προχθες εμαθα οτι ειναι ιαπωνικα και εκει  :happy: :happy: γιατι τετια παπουτσια μονο γιαπονεζοι θα εβγαζαν.. Τα nike με αεροσολα μπροστα στα ασικς ειναι σαν να παταω πανω σε πουρε απο σταθεροτητα και απο οτιδηποτε αλλο :grin: :grin: :grin: :grin: asics jel forever :grin: :grin:
τυπε και εγω αυτα εχω για το γυμναστηριο πολυ ξεκουραστα και πουπουλο

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ακριβως!!!
Υπαρχει αλλη στοιχηματικη εταιρεια που να μην κραταει φορο; Που να λειτουργει στην Ελλαδα.
Στην bet365 κανει κρατηση (15-20%) :jerking: αναλογα με το ποσο που εχεις κερδισει οποτε δεν αξιζουν οι μεγαλυτερες αποδοσεις που δινει.
Μήπως λες για άλλη εταιρεία?
Ίσα ισα που η 365 μεταφράζει πχ ένα στοίχημα 100 ευρώ ως 100 στήλες του 1 ευρώ ώστε να μην πληρώνεις τελικά τον φόρο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τυπε και εγω αυτα εχω για το γυμναστηριο πολυ ξεκουραστα και πουπουλο
file μιλαμε για την πιο γαματη τεχνολογια στα παπουτσια εδω ολοκληρο το βιντεο του disovery chanel για τα asics jel οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα.. Τα φορουσα αλλα δεν ηξερα που βγαινουν νομιζα οτι ηταν πχ αμερικανικα η ευρωπαικα αλλα ειπα ας το ψαξω και ειναι γιαπονεζικα και οπως το εψαξα ακομα λιγο οι γιαπονεζοι βγαζουν τα καλυτερα παπουτσια για τρεξιμο και ολα τα αλλα αθληματα..

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καλημέρα

Στοιχηματικά σήμερα η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή,αν και η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας μου αρέσει!

Για σήμερα θα προτείνω πάλι Ημίχρονα/Τελικά και πάλι σε σύστημα 2,3,4 και κόστος 3,30€.Δεν αξίζει για περισσότερα χρήματα,ας τα φυλάξουμε για το Σ/Κ..

Λοιπόν για σήμερα το μενού έχει τα εξής...εδέσματα!

104 ΜΙΑΛΜΠΙ-ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ 1/Χ
110 ΝΙΟΡ-ΝΑΝΣΙ 2/Χ
115 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1/Χ
123 ΑΝΟΒΕΡΟ-ΧΕΡΤΑ Χ/Χ

Σύστημα 2,3,4 πολλ/της 1 κόστος 0,30€
Μόνο η τετράδα αν έρθει δίνει 4752€
4 τριάδες
6 δυάδες.
Και αν δεν έρθει δεν πεθαίνουμε κουφάλα νεκροθάφτη!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kosta me λιγα λογια εισαι ο φονιας τον φαβορακιδων :grin: :grin: :grin: :grin: 1ημιχρονο  Χ τελικο την βιγιαρεαλ :grin: :grin: με την γραναδα :grin: :grin: :grin: Καλημερα μαν καλη σου επιτυχια :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οκ αντε να δουμε...
καλημερα αντζελο :grin: ρε σει ετσι οπος τον βλεπω τον κωστα θα μας φαει ολα τα ματς :grin: :grin: :grin: :grin:  Βλεπω να παιζει κανα 1-χ την γιουβε η κανα 2-χ :grin: :grin: :grin:Πλακα κανω :grin: :grin: Στα δικα μας τωρα σημερα θα φτιαξω φασολια γιγαντες φουρνου οποτε 1 ωρα βρασιμο στην κατσαρολα και 1 ωρα ψησιμο στον φουρνο μπορει και λιγο παραπανω θα με φαει το διαβασμα :grin: Βγαινω τωρα να πιο εναν ελληνικο μετα εφημεριδα και στο καπακι ετοιμαζω το φαγητο διαβαζοντας ενα 2ωρο :grin: :grin: Α επειδη τα asics jel που εχω τα εχω κανει κανα 2000 χιλιαδες χιλιομετρα θα πεταχτω να παρω και ενα ζευγαρι αθλητικα για γρηγορο περπατημα αν εχει asics jel mexri 50 ευρω θα τα τσιμπισω :grin: :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Αγαπητέ,τα έχουμε δει τα φαβορί.Τις τελευταίες 8 ημέρες πόσα "φαβορί" έστειλαν τον κόσμο στον κάδο της ανακύκλωσης;
Οι κυρίες Μάντσεστερ,η Μεγάλη Κυρία Γιούβε είναι 3 παραδείγματα των φαβορί.Η Βιγιαρεάλ,δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.Η Γρανάδα δεν είναι κακή ομάδα.Έχει πάρει Ισοπαλίες στο Vigo και στη Σεβίλη από την Μπέτις,και οι Βαλένθια και Ρεάλ τη νίκησαν μόνο με 1 γκολ στην έδρα της βέβαια.Και τα κίτρινα υποβρύχια 2 νίκες έχουν στην έδρα τους και αυτές με σκορ 2-1 την Βαγιαδολίδ και την Εσπανιόλ.Γιατί δεν είναι πιθανόν να πάρει ισοπαλία η Γρανάδα;Χώρια ότι το ποσοστό 20.00 είναι από μόνο του πολύ ελκυστικό.

PS!Το "Κostas Rantanlplan" είναι ψευδώνυμο,λέγαμε έτσι ένα παιδί στο δημοτικό πριν 30 χρόνια και το θυμήθηκα όταν έψαχνα ψευδόνυμο για την εγγραφή μου!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.253
Πόντοι
5.006
καλημερα αντζελο :grin: ρε σει ετσι οπος τον βλεπω τον κωστα θα μας φαει ολα τα ματς :grin: :grin: :grin: :grin:  Βλεπω να παιζει κανα 1-χ την γιουβε η κανα 2-χ :grin: :grin: :grin:Πλακα κανω :grin: :grin: Στα δικα μας τωρα σημερα θα φτιαξω φασολια γιγαντες φουρνου οποτε 1 ωρα βρασιμο στην κατσαρολα και 1 ωρα ψησιμο στον φουρνο μπορει και λιγο παραπανω θα με φαει το διαβασμα :grin: Βγαινω τωρα να πιο εναν ελληνικο μετα εφημεριδα και στο καπακι ετοιμαζω το φαγητο διαβαζοντας ενα 2ωρο :grin: :grin: Α επειδη τα asics jel που εχω τα εχω κανει κανα 2000 χιλιαδες χιλιομετρα θα πεταχτω να παρω και ενα ζευγαρι αθλητικα για γρηγορο περπατημα αν εχει asics jel mexri 50 ευρω θα τα τσιμπισω :grin: :grin:
προσεχε μη τα παραβρασεις...το απογευμα θα σου πω το ματς...αλλα εσυ το εχεις βρει τι να διαβασεις? :think:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αγαπητέ,τα έχουμε δει τα φαβορί.Τις τελευταίες 8 ημέρες πόσα "φαβορί" έστειλαν τον κόσμο στον κάδο της ανακύκλωσης;
Οι κυρίες Μάντσεστερ,η Μεγάλη Κυρία Γιούβε είναι 3 παραδείγματα των φαβορί.Η Βιγιαρεάλ,δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.Η Γρανάδα δεν είναι κακή ομάδα.Έχει πάρει Ισοπαλίες στο Vigo και στη Σεβίλη από την Μπέτις,και οι Βαλένθια και Ρεάλ τη νίκησαν μόνο με 1 γκολ στην έδρα της βέβαια.Και τα κίτρινα υποβρύχια 2 νίκες έχουν στην έδρα τους και αυτές με σκορ 2-1 την Βαγιαδολίδ και την Εσπανιόλ.Γιατί δεν είναι πιθανόν να πάρει ισοπαλία η Γρανάδα;Χώρια ότι το ποσοστό 20.00 είναι από μόνο του πολύ ελκυστικό.

PS!Το "Κostas Rantanlplan" είναι ψευδώνυμο,λέγαμε έτσι ένα παιδί στο δημοτικό πριν 30 χρόνια και το θυμήθηκα όταν έψαχνα ψευδόνυμο για την εγγραφή μου!!!!
Καλημέρα,
Δεν έχεις κάνει κακή ανάλυση, το σκεπτικό σου στέκει αλλά....
Η Γρανάδα όσο δύσκολα τρώει γκολ, αλλό τόσο δύσκολα βάζει και γκολ!!!!
Συν της άλλης η Βιγιαρεάλ όσες φορές προηγήθηκε έχει κερδίσει , ενώ η Γρανάδα όσες φορές έφαγε γκολ πρώτη και μάλιστα σε έδρα δυνατότερου αντιπάλου έχασε!!!!
Η Βιγιαρεάλ έχει κάμψη στην απόδοσή της, η Γρανάδα παλεύει με το αίμα της, άρα το πιο λογικό κυνηγώντας την έκπληξη είναι το Χ/Χ....άμα προηγηθεί η Βιγιαρεάλ δύσκολα γυρνάει!!!

Υ.Γ. Και στο Αννόβερο το πιο λογικό είναι το 2/Χ, αν τελικά κάτσει η μπίλια στο Χ!!!!
Αλλά εδώ κυνηγάμε φαντάσματα, άρα μακάρι να έρθουν φίλε μου!!!! ;)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μπραβο κωστα ραταπλαν!!!
δωσε πονο στον οπαπ κ σε ολους τους μπουκ.
σημερα προβλεπω να σε ακολουθουν καμμια 200σαρια ατομα απο εδω μεσα... :cheesy: :cheesy:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καλημέρα,
Δεν έχεις κάνει κακή ανάλυση, το σκεπτικό σου στέκει αλλά....
Η Γρανάδα όσο δύσκολα τρώει γκολ, αλλό τόσο δύσκολα βάζει και γκολ!!!!
Συν της άλλης η Βιγιαρεάλ όσες φορές προηγήθηκε έχει κερδίσει , ενώ η Γρανάδα όσες φορές έφαγε γκολ πρώτη και μάλιστα σε έδρα δυνατότερου αντιπάλου έχασε!!!!
Η Βιγιαρεάλ έχει κάμψη στην απόδοσή της, η Γρανάδα παλεύει με το αίμα της, άρα το πιο λογικό κυνηγώντας την έκπληξη είναι το Χ/Χ....άμα προηγηθεί η Βιγιαρεάλ δύσκολα γυρνάει!!!

Υ.Γ. Και στο Αννόβερο το πιο λογικό είναι το 2/Χ, αν τελικά κάτσει η μπίλια στο Χ!!!!
Αλλά εδώ κυνηγάμε φαντάσματα, άρα μακάρι να έρθουν φίλε μου!!!! ;)

Η Villareal εντός έδρας έχει 2 Νίκες και 1 ισοπαλία
24 Αυγούστου νικάει τη Βαγιαδολίδ με 2-1 και η διακύμανση του σκορ ήταν:
0-1 4ο λεπτό
1-1 38ο με πέναλντι
2-1 84ο
14 Σεπτεμβρίου ισοπαλία με τη Ρεάλ 2-2
1-0
1-1
1-2
2-2

26 Σεπτεμβρίου νικάει την Εσπανιόλ με 2-1
1-0 1ο λεπτό
2-0 67ο
2-1 80ο

Η Γραναδα:

18 Αυγούστου νικάει εκτός την Οσασούνα 1-2
0-1
0-2
1-2
31 Αυγούστου πάει στο Βίγκο της Γαλλικίας και παίρνει Ισοπαλία από τη Θέλτα 1-1
1-0
1-1 β΄ημίχρονο
22 Σεπτεμβρίου παίρνει ισοπαλία στην Ανδαλουσία 0-0 με την Μπέτις.

Δεν είναι απίθανο να βάλει ένα γκολ λόγω έδρας στο Α΄ημίχρονο η Βιγιαρεάλ,και να ισοφαριστεί μετά.Είναι ισοδύναμες φέτος οι ομάδες,αν και η βαθμολογία λέει διαφορετικά.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
προσεχε μη τα παραβρασεις...το απογευμα θα σου πω το ματς...αλλα εσυ το εχεις βρει τι να διαβασεις? :think:
τα δοκιμαζω οσο τα βραζω :grin: :grin: :grin: :grin: Ενταξει το βρικα αλλα αυτοι που βγαζουν τις εφημεριδες στον δρομο θα μεινουν :cheesy: :grin: :grin:Οχι μορε ενταξει μπας και βρουμε και κατι αλλο :grin: :grin: :grin: :grin: αλλα και να σκεφτουμε λιγακη :grin: :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
396 ευρώπουλα!Θα έρθουν και τα περισσότερα.Προσοχή,δεν αυξάνουμε το ποντάρισμα.3,30€ είναι καλά σε Η/Τ.Ψάχνουμε το καλύτερο δυνατό κέρδος με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Τυπε καλημερα , οπως θα εχεις καταλαβει σε εχω ακολουθησει αυτες τις μερες γιατι γουσταρα το σκεπτικο σου , το τελευταιο δελτιο ηταν το μονο που το επαιξα με πολλ/στη οπως ειπες επι 1  :headbang: , ολα τα αλλα τα ειχα παιξει επι 2 , στα 6,60 ..

Δεν πειραζει ομως , καλα ειναι και αυτα τα κερδη εστω με 3,30  :thumbsup:

Χθες εφτασες ενα τσικ πριν το απολυτο , οπου να ναι το βλεπω να καθεται το μπουρδελο ..

Thanks man  :thumbsup:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.253
Πόντοι
5.006
τα δοκιμαζω οσο τα βραζω :grin: :grin: :grin: :grin: Ενταξει το βρικα αλλα αυτοι που βγαζουν τις εφημεριδες στον δρομο θα μεινουν :cheesy: :grin: :grin:Οχι μορε ενταξει μπας και βρουμε και κατι αλλο :grin: :grin: :grin: :grin: αλλα και να σκεφτουμε λιγακη :grin: :grin: :grin: :grin:
να πει και ενα ο λαγος και ο Geopa και αλλα πεντε εξι παιδια να παιξουμε και προπο... :grin:.την τριαδα ποσο θα τη παιξουμε ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
να πει και ενα ο λαγος και ο Geopa και αλλα πεντε εξι παιδια να παιξουμε και προπο... :grin:.την τριαδα ποσο θα τη παιξουμε ?
οχι να μην ζοριστουμε αν ειναι να παμε για 2αδα :grin:  1 πιθανοτητα στις 9 ειναι καλυτερα απο 1 στις 27 :grin: :grin: :grin: Αν προκυψει κατι θα βαλουμε και 3 ματς :grin: :grin: Πρεπει ομως να διαβασουμε και να σκεφτουμε.. Η σιμερινη μερα ειναι για διαβασμα για τις 2 επομενες :grin: Αν ειναι να παιξουμε 2αδα θα βαλουμε 50 ευρω 3αδα 30 παμε για 2πλασιασμο η 3πλασιασμο του πονταρισματος μας.. θα πω σε λιγο γιατι παιζω Γιουβεντους :grin: :grin: τωρα μαγειρευω :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom