Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (8 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το μονο λαθος του που πηγε σε ομαδα που ειναι εγωιστες ρατσιστες κτλ κτλ οι καταλανοι και ιδιως αυτη η αχονευτη ομαδα η μπαρτσελονα.. Κριμα γιατι αν πηγαινε πχ ρεαλ εκει θα τον αφηναν να δειξει το ταλεντο του εδω που πηγε θα τον φανε τα σινδικατα μεσι κτλ κτλ η κλικα.. Ο ροναλντο το φενομενο το ειπε ο αθρωπος επρεπε να παει στην ρεαλ και οχι στην μπαρτσελονα δηλαδη το ειπε ο καλυτερος παικτης πρωην ποδοσφαιριστης στην γη τεσπα υγεια να εχει και αυτος και εμεις ολα τα αλλα θα φανουν αν τον αφησουν τα λαμογια τις μπαρτσελονα να παιξει αλλα με αυτους τους τικι τακα δεν ξερω αλλα ιδωμεν :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
με λεει ο κολλητος στο κινητο ρε μαλακα μπες στο facebook να κανουμε χαβαλε.. Του λεω τι χαβαλε και @@ριες :grin: εχω κανει 2000 φιλες και δεν εχω γαμησει ενα μουνι  :grin: :grin: Μια φορα μηλαω μηλαω με μια γκομενα στο fb και την λεω να σε ρωτησω κατι οχι και  πολυ αδιακριτο :grin: Με λεει ρωτα.. Τις λεω εχεις πιει ποτε σου κοκα κολα? :2funny: fb και βλακειες παλια με το msn οσοι γαμησαμε γαμησαμε :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 1.5 @ 2.50
Μονό: 3,5 Στήλες @ €1 19/08/2013 22:23:41 3,50 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AJ0489558110F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  19/08/2013 22:23:41 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Όλ Μπόις v Βελέζ Σάρσφιλντ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 19/08/2013 Κανένα 2.50 Ανοικτό
Σύνολο:  3,5 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  8,75  αλλα 20 λεπτα για το 1 ημιχρονο πιστευω οτι εκανα καλη επιλογη δεν θα βαλω παπα το τελευτεο στοιχημα για σημερα :grin:  :priest: πλακα εκανα χωρις παπα 3,5 ευρω δεν λεει :) :) :) :grin: :grin: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο Χρηστος τον ηπιε, οι Δανοι ειναι πολυ περιεργοι τυποι, ενα γκολ με το ζορι στο Α' ημιχρονο, αλλα μπορει στο Β' να μπουν 5 γκολ για παραδειγμα, πολλες φορες εχει γινει αυτο...
Ειδατε οι Δανοι?Οβερ 4,5 στο Β' ημιχρονο, 4 γκολακια επεσαν, το επαιξα με 12 αποδοση αν θυμαμαι καλα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε Χρήστο,δεν μας δίνεις καλύτερα τους κωδικούς σου από τη στοιχηματική εταιρεία να μπαίνουμε να βλέπουμε τί έπαιξες για να μην τα γράφεις συνέχεια?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε Χρήστο,δεν μας δίνεις καλύτερα τους κωδικούς σου από τη στοιχηματική εταιρεία να μπαίνουμε να βλέπουμε τί έπαιξες για να μην τα γράφεις συνέχεια?
θα σε δωσω ενος φιλου που εχει μεσα 1 λεπτο :grin: :grin: για να βλεπει τους αγωνες :grin: :grin: :grin: :grin: θα φορμαριστω μωρε και θα μας πηγαινω ταμειο ειμαι ακομα στην προετoιμασια ειμαι σφιχτος :) :) :) :grin: :grin: :grin: Εξου και ο κουβας και η γιουβεντους στα φιλικα εκανε τσιμπουκια αλλα στο 56 ειχε 4-0 την λατσιο για το σουπερ καπ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :boobies:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ειδατε οι Δανοι?Οβερ 4,5 στο Β' ημιχρονο, 4 γκολακια επεσαν, το επαιξα με 12 αποδοση αν θυμαμαι καλα.
ζαν γαμησετα :grin: απλα βιαζομαστε ειχε ματς να βαλω 12 ευρω να φανε οι κοτες και να περισεψουν και για τις καργες και εγω τα εβαλα δανια.. Αλλα αν εβγαινε θα λεγαμε αλλα αλλα τωρα λεμε αυτα τεσπα θελει υπομονη :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Βραδιά προκριματικών η αποψινή και κοιτάζοντας τα παιχνίδια βλέπω και αμφίρροπα όπως φυσικά το αιντοχόφεν-μίλαν αλλά και πιο εύκολα(στη θεωρία) όπως το πάκος φερέιρα-ζενίτ...εγώ επέλεξα να ποντάρω στον καλοπληρωμένο άσσο της Λυών στο 2.05 στον stoiximan...Πιο έτοιμη και πιο έμπειρη η Γαλλιδούλα από τη Σοσιεδάδ...ελπίζω να με δικαιώσει... :priest: :priest: :priest: :priest:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ασο λυων διπλο σελτικ και γκολ γκολ την αιντχοφεν

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους ...εχτες εκανα το απολυτο στις επιλογες μου και πηγα ενα πολυ καλο ταμειο :grin: :grin:
σημερα παροτι δεν εχει αγγλιες και τα δυο παιχνιδια που εχει απο το νησι  δεν μου κανουν κλικ για να τα παιξω θα δοκιμασω την τυχη μου αλλου
επαιξα 2 χαουγκεσουντ με 3.20 2  βαασα  με 3.60 και διπλο αυλετικο μαδριτης με 2.60  ολα μονα απο 30 ευρω και την τριαδα 10 ευρω με αποδοση 29.95
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
καλησπερα σε ολους ...δεν εκανα το απολυτο προχτες ελεω βαασα...δεν πειραζει αφου με τα αλλα δυο ειχα παλι θετικο προσημο
σημερα αλλα και τις αλλες δυο μερες που ακολουθουν σε γενικες γραμμες και απο την μικρη εως τωρα μελετη που εχω κανει το κουπονι ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο οτι αρχικα δειχνει..και νομιζω οτι θα υπαρξουν κηδειες..δεν το ευχομαι βεβαια διοτι θα ακολουθησουν ολοι τα φαινομενικα φαβορι ...αλλα θελει προσοχη κατα την γνωμη μου....
ετσι εγω σημερα επαιξα 2 την μιλαν 30 ευρω με αποδοση 2.62
και μια τριαδα 10 ευρω με αποδοση 3.48 η οποια εχει τρεις διπλες ευκαιριες
χ2 μιλαν -σελτικ -ρεαλ σοσιεδαδ
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera τωρα για το λαιβ Over 3.5 @ 1.80
Over  3.5 @ 1.57
Διπλά: 2,2 Στήλες @ €1 20/08/2013 14:14:11 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - KJ6457827920F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  20/08/2013 14:14:11 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 ATM v Σίμε Ντάρμπι
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 20/08/2013 Κανένα 1.80 Ανοικτό
2 Over 3.5 Σίγκαπουρ Λάιονς XII v Κεντάχ
(Γκολ Αγώνα) 20/08/2013 Κανένα 1.57 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,20 2,20 6,22
Συνολικό στοίχημα: 2,20    :grin:

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Θα το σηκώσει και φέτος η Γιουβέντους; Θέλω να παίξω 1000 ευρό. Δίνει απόδοση 1,72.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σημερα εχει να προτινει κανεις τιποτα;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Θα το σηκώσει και φέτος η Γιουβέντους; Θέλω να παίξω 1000 ευρό. Δίνει απόδοση 1,72.
αν εχεις την υπομονη και τα λεφτα και το αν τα χασεις δεν θα τα στερηθεις τοσο οστε να εχεις προβλημα στην οικονομικη σου διαβιωση ειναι το 1 πρωτο φαβορι για να το παρει.. Πηρε καρλος τεβες γιορεντε ογκμπονα εκανε 2 στα 2 συνεχωμενα πρωταθληματα εχει το βαρος τις φανελας τους παικτες την καλυτερη οργανωση τις καλυτερες γυπεδικες εγκαταστασεις ομοψυχια Διοiκηση τεχνικο επιτελειο παικτες ολοι μαζι μια γροθια οπαδοι :grin:.. εσυ ξερεις κατα τα αλλα η αποφαση ειναι δικια σου.. Αν θες την γνωμη μου προσωπικα τα 1000 ευρω θα τα επαιζα σε ενα ματς μονο αποδεκτο σε μεγαλο πρωταθλημα που θα ειχα ολα εκεινα τα στοιχεια που θα με εκαναν να τα πονταρω γιατι δεν βαζω μακροχρονια στοιχηματα.. Αλλα απο εκει και περα αν τα βαλεις τα βαζεις στο 1πρωτο φαβορι για το πρωταθλημα.. Αλλα τιποτα δεν ειναι αχαστο ακομα και το 1,05 προπερσι εδινε τιν μπαρτσελονα με την σεβιλλη ο οπαπ εσπασε η μπαρτσελονα μονοτερμα η σεβιλλη αμυνα κερδισε και ψευτικο πεναλντι η μπαρτσελονα το εχασε ο μεσι και το 1,05 αποδωση εσπασε.. Κανε οτι καταλαβενεις μαν εσυ τι θες :grin: :grin: :grin: :) :) :) :) :) :) παρε και λιγο μια τον παπα να σου φερει γουρι :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παρε και την αποδωση του αγωνα Μπαρτσελονα-σεβιλλη 1,05 που εσπασε στο   0-0.. Δες και το χαμενο ΨΕΥΤΙΚΟ :grin: πεναλντι του μεσι :grin: εδω πρεπει να πεσαν απο τους ουρανοξυστες στην ασια πολα ατομα :grin: :grin: Τα παντα μπορει να σπασουν εκτος το να παρει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα στην ελλαδα :grin: αυτο ειναι το μονο αχαστο :grin: :grin: :grin:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
μεχρι στιγμης ολο το παιχνιδι γινετε πανω στην σελτικ
και μετα στην λυων και στην ζενιτ αλλα σε μικροτερο βαθμο....
εγω παντως ξερο καποια απο τις τρεις δεν θα ακουμπησω
για σελτικ και λυων ο λογος ειναι οτι εχουν χασει καποιους βασικους σε σχεση με περσυ ..και δεν τους εχουν αντικαταστησει σε μεγαλο βαθμο με καποιους της ιδιας δυναμικοτητας
και οσο αναφορα την ζενιτ επειδη ειναι ρωσοι και ειναι μανουλες στα στησιματα ;) ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μεχρι στιγμης ολο το παιχνιδι γινετε πανω στην σελτικ
και μετα στην λυων και στην ζενιτ αλλα σε μικροτερο βαθμο....
εγω παντως ξερο καποια απο τις τρεις δεν θα ακουμπησω
για σελτικ και λυων ο λογος ειναι οτι εχουν χασει καποιους βασικους σε σχεση με περσυ ..και δεν τους εχουν αντικαταστησει σε μεγαλο βαθμο με καποιους της ιδιας δυναμικοτητας
και οσο αναφορα την ζενιτ επειδη ειναι ρωσοι και ειναι μανουλες στα στησιματα ;) ;)
Απο τοτε που σταματησα να κοιταζω και να παιζω βαση φορτωματος εκει αρχισα να πηγαινω και ταμειο :grin:  Αλλα αυτο ειναι η γνωμη μου :grin: :grin: :grin: και τιποτα αλλο :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Με την τιμωρια τις μεταλιστ και τα προηγουμενα που ειχε η ζενιτ με τον τελικο του ουεφα δεν την παιρνει για μαλακιες :grin: ;) Αλλα γιαυτο το πραγμα δεν παει να πει οτι θα πρεπει να βγει και το 2πλο sony και καλα :grin: Ειναι και διπλοι αγωνες αλλα εχει προβαδισμα λογο μεγαλυτερης ποιοτητας εμπειριας κτλ κτλ κτλ :grin:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Ειναι μεγαλη ευκαιρια το 1.72 , πιστευω για πλακα θα το παρει ξανα αν και δε τη συμπαθω καθολου.Αν σε περισσευει το ποσο που γραφεις παντως αξιζει το πονταρισμα  ;) ;) Παιρνεις 720 καθαρα το μαιο και πας δωρεαν διακοπες  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom