stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σκάσε,ηλιθια...σταματακη μαλακιες προτεινες στους φιλους σου
θα σε λιωσουν και αυτοι τωρα
σκάσε,ηλιθια...σταματακη μαλακιες προτεινες στους φιλους σου
θα σε λιωσουν και αυτοι τωρα
και ποντιακα ας χορευανα χόρευες και σάμπα τύπε
δοξα σοι ο θεος μια χαρα Κρατηθηκα για να σου πω την αληθεια στο ποσο του πονταρισματος(λογο οτι ειμαι φολα βραζιλια ) Ειπα μεσα μου μια φορα ας παιξω λογικα .. Αλλιως θα επαιζα πολυ παραπανω Θα επαιρνα παραπανω αλλα θα ημουν παλι λαθος σε σχεση με την συνεσημπραβο ρε χρηστο παλι ταμειο
σκάσε,ηλιθια...
θα στην κοψω την γλωσιτσα απο κοντα..κοτοσταμουλη, εξεταστικη δεν εχεις;
διαβαζε τραβελοφιλε κλαρινοχεστη
θα στην κοψω την γλωσιτσα απο κοντα..
μεθαυριο το πρωτο μαθημα..ας σε γλεντησω λιγο σημερα που πηγα και ταμειο..
οπως ειπε και τιτανομεγιστος γλ χτες εσεις οι νωντοτυποι εχετε κατι πασοκικο μεσα σας, θα , θα , θα, θα...θα σε γλεντησω στις μαπες κοτοπουλακη
προσεχε τα νωτα σου κλαρινοχεστη
οπως ειπε και τιτανομεγιστος γλ χτες εσεις οι νωντοτυποι εχετε κατι πασοκικο μεσα σας, θα , θα , θα, θα...
αλλα στο θα
δεν βλεπω να αναφερεις οτι το ειχες παιξει και χ,αρα οχι μονο ;)Ναι εννοείται!!!!
Τώρα απλά θέλω να μην σκοράρει άλλο γκολ ο αγαπητικός του Χρηστάρα για να πιάσω και τον Τόρες πρώτο σκόρερ!
Το Χ ήταν η κάλυψη!Με την ισοπαλία θα έπαιρνα πίσω τα 3/4 των χρημάτων που πόνταρα!Μονό λέγεται! ;)δεν βλεπω να αναφερεις οτι το ειχες παιξει και χ,αρα οχι μονο ;)
μακρια , τσαρλατανοι ολοι τους, σου παιρνουν τα λεφτα και σε κανουν μπλοκ συγκεκριμενα στο φεισμπουκ υπαρχουν χιλιαδες απατεωνες, δεν γινεται ξαφνικα ολοι να μπηκαν στην μαφια του στοιχήματοςKalispera, gnorizete kanena site pou na dinei plirofories fia sthmena?
δηλαδη επαιξες ενα στοιχημα και οχι δυο,μαλιστα. . .Το Χ ήταν η κάλυψη!Με την ισοπαλία θα έπαιρνα πίσω τα 3/4 των χρημάτων που πόνταρα!Μονό λέγεται! ;)
Εσύ με το IQ που έχεις ελπίζω να παίζεις στοίχημα στον οπαπ για να συμβάλλεις στην κατασκευή του ΝΑΟΥ!δηλαδη επαιξες ενα στοιχημα και οχι δυο,μαλιστα. . .
υ.γ.ωραια καλυψη να παιρνεις πισω τα 3/4των χρηματων σου,παντα μαθαινω κατι νεο σε αυτο το σαϊτ
μαλλον καταλαβες τι "εξυπναδες" ειπες και τωρα την κανεις γυριστη και καλα οπαπ και τετοια,ρε τι gatto εισαι εσυ. . .Εσύ με το IQ που έχεις ελπίζω να παίζεις στοίχημα στον οπαπ για να συμβάλλεις στην κατασκευή του ΝΑΟΥ!