Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
Προβλεπω Τζενοα και Παοκ να παρουν πολυ κοσμο στο λαιμο τους σημερα.

Επισκέπτης
man :grin: εχεις αρκετα λεφτα μεσα και φοβασε να μην στα φανε :grin:γιατι δεν στα φαγαν ηδη μεχρι τωρα πχ λεμε τωρα :grin:.. Αρα αν εχεις αρκετα λεφτα και δεν φοβοσουν μεχρι τωρα αρα να μην φοβασε ουτε απο εδω και τωρα :grin: Αρα παιζεις αλλες 3 μερες ακομα και μετα τα κανεις αναλυψη οπως θα κανουμε ολοι μας :grin: Εφοσον το κρατος μας το γλυκουλι :2funny: κλησει το ιντερνετ :grin:ΥΓ.. Ουτε σε εμας που πεζουμε  στην  βετ365 εστειλαν μυνημα μην αγχωνεσε εγω δεν αγχωνομε και εχω μεσα και δικα μου λεφτα και αλλων αλλα ουτε και οι αλλοι αγχωνονται :grin: :grin:Μεχρι την τελευταια μερα η θα κανουμε αναλυψη η θα τα χασουμε απο τα πονταρισματα :2funny: :grin:
Δεν λεω ετσι να μου τα φανε ρε χρησταρα, καμια εταιρεια τουλαχιστον απο της γνωστες δεν θα το εκανε αυτο γιατι μετα δεν θα ειχε και παιχτες να παιξουνε.
Εγω παντως τα εβγαλα τα πολλα  :cheesy: για να ειμαι σιγουρος.

ΥΓ.  Τι βλεπω τι δουλεια μετα απο χρονια να γυριζω στον οπαπ  :grin:  :s&m_1:
ΥΓ.2  παοκαρα διπλο στην ασπρομαυρη βεροια, θα ειμαι μεσα. και φενερ διπλο λανους διπλο. αυτα τα λιγα  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δεν λεω ετσι να μου τα φανε ρε χρησταρα, καμια εταιρεια τουλαχιστον απο της γνωστες δεν θα το εκανε αυτο γιατι μετα δεν θα ειχε και παιχτες να παιξουνε.
Εγω παντως τα εβγαλα τα πολλα  :cheesy: για να ειμαι σιγουρος.

ΥΓ.   Τι βλεπω τι δουλεια μετα απο χρονια να γυριζω στον οπαπ  :grin:  :s&m_1:
ΥΓ.2  παοκαρα διπλο στην ασπρομαυρη βεροια, θα ειμαι μεσα. και φενερ διπλο λανους διπλο. αυτα τα λιγα  :grin:
καλη επιτυχια με τον ΠΑΟΚ σαν οπαδος και εγω θελω να κερδισουμε σκεφτηκα να παω βεροια ειμαι 20 λεπτα με το αμαξι αλλα εχει τοσο κρυο που για να παω πρεπει να φορεσω 15 μπουφαν 3 μπλουζες 2 φανελες 3 σκουφακια και 10 αδιαβροχα αλλα και παλι δεν ειναι αυτο θελω να βλεπω την ομαδα να παιζει μπαλα να προσπαθει και ας χανει να τρωει γκολ αλλα και να βαζει πεζουμε σαν μικρη ομαδα αλλο ο λαος και η ιστορια χαμενες πατριδες κτλ κτλ κτλ αλλα αυτο το μαχιτικο πνευμα δεν το βλεπω και το θελω συναιχεια οποτε γιατι να κουραζω την καρδια μου και την σκεψη μου με το να βλεπω την ομαδα να σερνετε και μαλιστα απο κοντα οχι μου αρκει απο την τηλεωραση και τζαμπα :grin: απο τιν στιγμη που δεν παιζει μπαλα τοσα χρονια δεν με κανει και κεφι να παω να την δω εχω παει σε 100 ματς μεσα εξω εκει που γκαυλωσα πραγματικα και ειμουν μεσα ηταν η ανατροπι με την ΑΕΚ που πεσαν απο το στριμογμα 2 παλικαρια στιν εισοδο τισ θηρα 4 κατω απο πισω μου ακριβως μονο εκει γουσταρα Πραγματικα ΠΑΟΚ Απο 0-2 3-2 εκει ναι αλλα αν ειναι να γουτσατω ετσι καθε 10 χρονια καλυτερα τηλεωραση πηγα σε 100 ματς και βαλε μεσα εξω.. Τεσπα το θεμα μας ειναι το στοιχημα ας ερθει και 0-10 απο την στιγμη που ο ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης και δεν συμετεχει στα πλειοφ οπως στο βελγιο π πρωταθλητης που παιζει ο πρωτος μαλλων που παιζει πλαιοφ δεν εχω κινιτρο ουτε για στοιχημα ουτε να τον δω παρα μοναχα στο live :))) bet365 kai ekei an fame 2 gkol για λογους τιμης να βαλουμε 1  :grin: :grin:Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - PY1307482310F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  02/12/2012 10:57:11  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Over 2.5 Μπέτις Β v Σαν Ρόκε Λέπε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 02/12/2012 Κανένα 2.20 Κερδισμένο
Σύνολο:  9,00  Κέρδη:  19,80  :grin: 

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Από 5 Δεκεμβρίου αλλάζει το νομικό καθεστώς σχετικά με τον ιντερνετικό τζόγο.Προσοχή απ΄όλους χωρίς κινήσεις πανικού.Ήδη η Ladbrokes αποσύρθηκε απ΄την Ελλάδα το ίδιο λέγεται ότι κάνει και η Betfair. :think:

Επισκέπτης
πριν το καλοκαιρι με σταματησε η σεντρεμπετ, και γενικα τα στοιχηματα απο ελλαδα.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
H Labrokes εδω και πολυ καιρο

Ξέρουμε ποιες εταιρίες έχουν μπει στο νόμο για λειτουργία στην Ελλάδα? όποιος ξέρει σίγουρα όμως... όχι στον αέρα...
Οι δύο που ξέρω εγώ είναι Mybet και Goalbet... Η Goalbet είναι μαλακία... ακριβώς ίδια στοιχήματα με ΟΠΑΠ με μικρές διαφορές στις αποδόσεις...

Επισκέπτης
Ξέρουμε ποιες εταιρίες έχουν μπει στο νόμο για λειτουργία στην Ελλάδα? όποιος ξέρει σίγουρα όμως... όχι στον αέρα...
Οι δύο που ξέρω εγώ είναι Mybet και Goalbet... Η Goalbet είναι μαλακία... ακριβώς ίδια στοιχήματα με ΟΠΑΠ με μικρές διαφορές στις αποδόσεις...
Ψαξε 2-3 σελιδες πισω,ενας φιλος τις εγραψε.

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Από 5 Δεκεμβρίου αλλάζει το νομικό καθεστώς σχετικά με τον ιντερνετικό τζόγο.Προσοχή απ΄όλους χωρίς κινήσεις πανικού.Ήδη η Ladbrokes αποσύρθηκε απ΄την Ελλάδα το ίδιο λέγεται ότι κάνει και η Betfair. :think:
η Betfair μου στειλε κ μυνημα οτι απο της 3δεκ δε θα μπορω να στοιχηματισω ξανα...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
καλη επιτυχια με τον ΠΑΟΚ σαν οπαδος και εγω θελω να κερδισουμε σκεφτηκα να παω βεροια ειμαι 20 λεπτα με το αμαξι αλλα εχει τοσο κρυο που για να παω πρεπει να φορεσω 15 μπουφαν 3 μπλουζες 2 φανελες 3 σκουφακια και 10 αδιαβροχα αλλα και παλι δεν ειναι αυτο θελω να βλεπω την ομαδα να παιζει μπαλα να προσπαθει και ας χανει να τρωει γκολ αλλα και να βαζει πεζουμε σαν μικρη ομαδα αλλο ο λαος και η ιστορια χαμενες πατριδες κτλ κτλ κτλ αλλα αυτο το μαχιτικο πνευμα δεν το βλεπω και το θελω συναιχεια οποτε γιατι να κουραζω την καρδια μου και την σκεψη μου με το να βλεπω την ομαδα να σερνετε και μαλιστα απο κοντα οχι μου αρκει απο την τηλεωραση και τζαμπα :grin: απο τιν στιγμη που δεν παιζει μπαλα τοσα χρονια δεν με κανει και κεφι να παω να την δω εχω παει σε 100 ματς μεσα εξω εκει που γκαυλωσα πραγματικα και ειμουν μεσα ηταν η ανατροπι με την ΑΕΚ που πεσαν απο το στριμογμα 2 παλικαρια στιν εισοδο τισ θηρα 4 κατω απο πισω μου ακριβως μονο εκει γουσταρα Πραγματικα ΠΑΟΚ Απο 0-2 3-2 εκει ναι αλλα αν ειναι να γουτσατω ετσι καθε 10 χρονια καλυτερα τηλεωραση πηγα σε 100 ματς και βαλε μεσα εξω.. Τεσπα το θεμα μας ειναι το στοιχημα ας ερθει και 0-10 απο την στιγμη που ο ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης και δεν συμετεχει στα πλειοφ οπως στο βελγιο π πρωταθλητης που παιζει ο πρωτος μαλλων που παιζει πλαιοφ δεν εχω κινιτρο ουτε για στοιχημα ουτε να τον δω παρα μοναχα στο live :))) bet365 kai ekei an fame 2 gkol για λογους τιμης να βαλουμε 1  :grin: :grin:Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - PY1307482310F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  02/12/2012 10:57:11  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Over 2.5 Μπέτις Β v Σαν Ρόκε Λέπε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 02/12/2012 Κανένα 2.20 Κερδισμένο
Σύνολο:  9,00   Κέρδη:  19,80   :grin: 
ρε χρησταρα αγορασε ενα μπουφαν Columbia κ εισαι οκ  :rockon: :rockon: :rockon:!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

μέχρι την 2608 έφτασα και δεν είδα τίποτα... μόνο κάποιος έγραψε ότι αυτές οι εταιρίες είναι 24... αλλά δεν λέει ποιες...
ελπίζω να μην το προσπέρασα από την βαρεμάρα μου... αν κάποιος δε βαριέται και έχει κάποιο λινκ πρόχειρο ας το βάλει...

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα...

τριαδα σημερα με κολωνια,οφη κ παοκ επαιξα..

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Επίσης μια ιρλανδική που δεν τη ξέρω η paddy power  πήρε άδεια.Ένας άλλος φίλος έγραψε ότι σταματάει από 3 Δεκεμβρίου και η bwin.Δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα γίνει θα σας πω τι είδα στο Μιλάνο.Πήγα για διακοπές την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου με μια φίλη η οποία είχε μαζί της και το λαπτοπ της.Λέω τη μέρα Παρασκευή που παίζαμε με την Βοσνία να παίξω κανά στοίχημα.Στην bet365 συγκεκριμένα μου βγάζει πρώτη σελίδα ότι με απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το εν λόγω σάιτ.
   Τώρα αν κάνουν το ίδιο και εδώ δεν το γνωρίζω.
Υ.Γ. Στην Ιταλία η sportingbet είναι νόμιμη για στοιχηματισμό.

Επισκέπτης
Επίσης μια ιρλανδική που δεν τη ξέρω η paddy power  πήρε άδεια.Ένας άλλος φίλος έγραψε ότι σταματάει από 3 Δεκεμβρίου και η bwin.Δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα γίνει θα σας πω τι είδα στο Μιλάνο.Πήγα για διακοπές την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου με μια φίλη η οποία είχε μαζί της και το λαπτοπ της.Λέω τη μέρα Παρασκευή που παίζαμε με την Βοσνία να παίξω κανά στοίχημα.Στην bet365 συγκεκριμένα μου βγάζει πρώτη σελίδα ότι με απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το εν λόγω σάιτ.
   Τώρα αν κάνουν το ίδιο και εδώ δεν το γνωρίζω.
Υ.Γ. Στην Ιταλία η sportingbet είναι νόμιμη για στοιχηματισμό.
κανονικα εκανα καταθεση και επαιξα εχθες στο λαιβ τις σπορτινγκ μπετ, ουτε αυτη με στειλαν μνμ.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
κανονικα εκανα καταθεση και επαιξα εχθες στο λαιβ τις σπορτινγκ μπετ, ουτε αυτη με στειλαν μνμ.

μάγκες το θέμα δεν είναι να γίνει το ποντάρισμα... το θέμα είναι μη σας μπλοκάρουν τα λεφτά και δεν μπορείτε να τα τραβήξετε...
καλύτερα στα σίγουρα... ρισκάρουμε που ρισκάρουμε με τα κωλοπαίχνιδα... δε θα ρισκάρουμε και με τις εταιρίες... να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μετά...
εγώ τα μάζεψα όλα...

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
μάγκες το θέμα δεν είναι να γίνει το ποντάρισμα... το θέμα είναι μη σας μπλοκάρουν τα λεφτά και δεν μπορείτε να τα τραβήξετε...
καλύτερα στα σίγουρα... ρισκάρουμε που ρισκάρουμε με τα κωλοπαίχνιδα... δε θα ρισκάρουμε και με τις εταιρίες... να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μετά...
εγώ να μάζεψα όλα...
Καλά τα λέει ο φίλος!! :think:

Επισκέπτης
εγώ τα μάζεψα όλα...
εβγαλα νωριτερα λεφτα κανενα προβλημα.
Αυτό λογικά δείχνει ότι θα πάρει την άδεια λειτουργίας.......
το ιδιο  και για τιν γκειμμπουκερ, μπορω να κανω σε αυτους καταθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom