pao gia psarema aderfe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
πηγα ταμειο...
Μπράβο αδερφέ καλοφάγωτα ή μάλλον καλογάμητα .
Και εμένα πέρασε η τριαδούλα και πολύ ευκολα...με γουεστ χαμ, σριουσμπερι και μονακο 2-3.
πηγα ταμειο...
ωραίος!!πηγα ταμειο...
Συμφωνώ στα περισσότερα αλλά κάποια θέλουν προσοχή. Δηλαδή: Η Βασιλεία είναι 17 βαθμούς μπροστά και η Λουκέρνη είναι η 2η του πρωταθλήματος. Δε ξέρω κατά πόσο θα το χτυπήσουν το παιχνίδι. Η παρί πολύ χαμηλό το 1.75απο το σημερινο κουπονι ξεχωριζουν τα παρακατω :
243. Λουκέρνη - Βασιλεία 2 (2.05)
272. Μονπελιέ – Σοσό 1 (1.40)
334. Παρί - Μαρσέιγ 1 (1.75)
278. Σερκλ Μπριζ – Λέουβεν 1 (1.45)
282. Λυών – Οσέρ 1 (1.30)
οποιος θελει κολωνες ας κανει ενα pm , ευχαριστω
Μίλησα με ρεχάγκελ και μου είπε ότι είναι για 4άρα σήμερα η χέρτα!!!!! .
Κολώνες υπαρχουν αδερφέ αλλά ενίοτε φτειαγμένες απο άμμο!!!!ειδικά στο σημερινό κουπόνι γαμησέ τα είναι!!
η χερτα ειναι under σημερα,ισως και το no goal παιξει πολυ!
αδερφέ δεν θα συμφωνήσω με το under...εντάξει σίγουρα η χέρτα οφείλει να προσέξει στα μετόπισθεν αλλα με τους παίχτες που έχει η στουτγκάρδη μπορει να βάλει και ένα και δύο γκόλ άνετα, απο την άλλη η χέρτα παίζει μια απο τις τελευταίες της ευκαιρίες να σωθεί..προσωπικά το βλέπω απο τα δυνατά όβερ, όπως και να έχει, ο καθένας διαβάζει διαφορετικά τα ματσάκια.
αδερφέ δεν θα συμφωνήσω με το under...εντάξει σίγουρα η χέρτα οφείλει να προσέξει στα μετόπισθεν αλλα με τους παίχτες που έχει η στουτγκάρδη μπορει να βάλει και ένα και δύο γκόλ άνετα, απο την άλλη η χέρτα παίζει μια απο τις τελευταίες της ευκαιρίες να σωθεί..προσωπικά το βλέπω απο τα δυνατά όβερ, όπως και να έχει, ο καθένας διαβάζει διαφορετικά τα ματσάκια.
στο τέλος... κερδίζει μόνο ένας !! αχαχα! αστειεύομαι.. ναι, η αλήθεια είναι οτι περισότερο το blepv γκολ/γκολ.. το over έχει ρίσκο......Σάντερλαντ-Τότεναμ : under για εμενα φιλε σκορπιε!
απο το σημερινο κουπονι ξεχωριζουν τα παρακατω :
243. Λουκέρνη - Βασιλεία 2 (2.05)
272. Μονπελιέ – Σοσό 1 (1.40)
334. Παρί - Μαρσέιγ 1 (1.75)
278. Σερκλ Μπριζ – Λέουβεν 1 (1.45)
282. Λυών – Οσέρ 1 (1.30)
στο τέλος... κερδίζει μόνο ένας !! αχαχα! αστειεύομαι.. ναι, η αλήθεια είναι οτι περισότερο το blepv γκολ/γκολ.. το over έχει ρίσκο......