stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
νομιζα οτι θα λεγες βλεπω διπλο την cityπω πω πω πω πω όνειρο ζω μην με ξυπνατε σαββατοκύριακο με βλέπω με city tour!!!!!!
νομιζα οτι θα λεγες βλεπω διπλο την cityπω πω πω πω πω όνειρο ζω μην με ξυπνατε σαββατοκύριακο με βλέπω με city tour!!!!!!
ΥΓ. Αυτός ο τύπος ο Rick Flair που χάθηκε??? Έδινε κάτι καλά στανταρακια...Ελπίζω να ειναι καλά να υγιαινει και να ...
εδω πληρωθηκες?Καλησπέρα, μεταλιστ-σπορτινγκ 2-3 γκολ και μπιλμπάο 4-6 γκολ, αξίζει παικτικά και ο άσσος της κοπενχάγης για φόρτωμα αλλά είμαι υπο σκέψην, κάπου θα γκελάρει η πρωτοπόρος . Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε.
εδω πληρωθηκες?
νομιζα οτι θα λεγες βλεπω διπλο την city
καλοφαγοτα!Ναι ρε φιλαράκι!!! είχα να δω τέτοια μέρα πολύ καιρό, φόρτωσα την κοπενχαγη , εβγαλα ενα κατοστάρικο καθαρό και το έχωσα σε μεταλιστ και μπιλμπάο, βασικά φοβόμουν μην ξεφύγει απο το όβερ το μάτς αλλά ευτυχώς όλα καλά!!! . Αυριο προγνωστικά με άλλο αέρα!!!!
το νταλας το κοβω για χ παντως!
η σιτυ δεν ξεφουσκωσεχαχαχαχαχαχαχ ωραίος ρε παίχτη!!!! μου φαίνετε ότι ξεφούσκωσε η σίτυ και προσωπικά με χάλασε γιατί αυτήν υποστηρίζω απο αγγλία, δεν πάει το χέρι να την ποντάρω!!
site ενεοεις?Τι να σου κάνει και ο μαντσίνι...προσωπικά δεν πιστέυω οτι φταίει αυτός.Απο την αρχή της σεζόν δεν έχει διαφοροποιήση το σύστημα που παίζει η ομάδα, ποσο μάλλον τι να κάνει όταν εχουν δημιουργηθεί κλίκες μέσα στην ομάδα, αυτό το τσογλάνι ο μπαλοτέλι τα έχει γαμήσει όλα, τεσπά μακάρι να ανακάμψει η ομάδα και να το σηκώσει, (κάτι άσχετο φίλε...πως μπορώ να βρώ ένα θέμα που άνοιξα χθές? σχετικό με τατουάζ και την επιλογή αυτού?? εχω ψιλοχαθεί μέσα στο σάιτ αλλα δεν το βρίσκω!!)
site ενεοεις?
γιατι δεν πας μοναστηρακι και θησειο? (οfftopic)
υγ
ρε μαγκες.. γιατι κατι μου λεει οτι το κυπελλο θα το σηκωσει η ρεαλ φετος?
τι διαολο ακομα και στα ονειρα το βλεπω...
μοναδα μαλλοντι εγινε στο Τορινο; πληρωνομαστε;
φιλος προποτζης τωρα με ενημερωσε αν αρχισε το 2ο ημιχρονο και διεκοπηκε οριστικα κατοχυρωνεται με το σκορ διακοπης δλδ 1-0μοναδα μαλλον
τι εγινε?
λογικα θα επιστραφει ως μοναδα, απ τη στιγμή που ματαιώθηκε.. θα ειναι σαν να μην... το πονταρες ποτέ!τι εγινε στο Τορινο; πληρωνομαστε;
πηγα ταμειο...Για σημερα θα πονταρω μονακο,ασκολι,τορινο κ χερκουλες.
ολα στον ασσο..
καλη επιτυχια σε ολους.