kalhspera. Aπορω με την καρδια μου που ακομα αγαπα απορω και τον οπαπ που ανεβασε την ρεαλ μαδριτης αλλα πρωτιμω σημερα την μεγαλη την Ρεαλ Μαδριτης της ανεπαναληπτης βετ365 και παιζω τον αγωνα 352=Βαλενθια-Ρεαλ Μαδριτης=2 πονταρισμα για 4 πιτσες γιγας 1.72 την Ρεαλ Μαδριτης με αυτα που εχει δειξει μεχρι τωρα με την βαλενθια ε ας το χασω δηλαδη Η μπαρτσελονα ειναι τωρα 2-0 την επιασε στην κορυφη και οι παιχτες του μουρινιο που ειναι ολοι φορμαρισμενοι!! δεν θα κερδισουν την βαλενθια..Κοιταξα τις ενδεκαδες λεω ρε πουστη μου τι εχει η βαλενθια σημερα κοιταζω και τις βαλενθια χεστικα απο τον φοβο μου ... ας χασω δεν πηραζει θελω σημερα να μου τα φανε οι μπουκ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δεν πηραζει αδερφε εβαλα 5 ευρω τοσο κανει η μια μεριδα σαρδελες στα καρβουνα απο την ψαροταβερνα και στην φερνει στο σπιτι νιλιβερι Υγεια και να παιζουμε χωρις αγχος..δηλαδη με λιγα λεφτα!!! μπορουμε να παρουμε πολλα!! τα πολλα λεφτα στο πονταρισμα φερνουν αγχος και το αγχος σκοτωνει..Κρίμα ρε φίλε. Και αν και έληξε το ημίχρονο 0-0 τελικά από τύχη έμεινε στο under του 1-1.
συμφωνω με την αποψη σουΝομιζω οτι ειστε λιγο υπερβολικοι.Παντα ετσι ηταν το πραγμα.Παντα ηταν πολλα τα σπασιματα και παντα γκρινιαζαμε οταν χαναμε απο αυτα.Απλα δεν ειχαμε τοση πληροφορηση τοτε ωστε να καταλαβουμε ποσο μεγαλο ηταν το καθε μπαμ.Σημερα πληροφορεισαι απο 10 μπαντες και θεωρεις οτι το εχεις "δεμενο" το σημειο ενω τοτε θεωρουσες οτι επαιζες πιο πολυ στα κουτουρου.Κατι που ισχυε βεβαια...Αυτη ειναι εμενα η αποψη μου.
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χασανε πολυς κοσμος το οβερ
η καλυτερη λογικη σημερα ηταν το γκολ/γκολ στο ντερμπυ..
Μετά από κάτι αιώνες έπιασα 1 ιντερ γκολ/γκολ οσφπ-παο
είδες που στο λεγα
Καλησπερα. Σημερα πηγα 30 χιλιομετρακια να δω εναν αδερφο κολλητο συμμαθητη συνομιλικο σειρα στο στρατο ενταξει εγω πηγα ναυτικο(βισμα οδηγος στο αρχηγειο στολου) αλλα εχουμε ιδιο ασιμι Τεσπα που εχει αυτος πρακτορειο προπο..Τον βλεπω καθε μερα εξω αλλα για να παω στο προποτζηδικο του πρεπει να κανω 30 χιλιομετρακια..Λεω τεσπα ας παω να τον δω και στο προποτσιζηκο του αδερφος ειναι..Κατευθειαν καθομαι μεσα μαζι του αρχιζω να παιζω κινο 0.50 η κληρωση δεν θα μας τα φαει ο οπαπ..Και σκεφτομαι περνω καφε αο το μηχανιμα(που ειναι για τα σκυλια )και τρωω κατι καρυδια Αρχιζω και σκεφτομαι βλεπω τους πελατες κτλ κτλ.Σκεφτομαι λεω τι πρεπει να κανουμε για να παμε ταμειο.. Απλο διαβασμα!!!τεσπακεινη την ωρα στο πρακορειο επαιζε η λιντς και η αρσεναλ λεω στον φιλο μολις το εφαγε η αρσεναλ και η λιντς του λεω βαζω μια πιτσα γιαγας στην αρσεναλ που το ειχε η νοβα και το βλεπαμε ζωντανα 1 πιτσα γιγας δεν εγινε και τιποτα αποδωση 2.87 στο να το γυρισει οταν το εφαγε..Μετα το τρωει η λιντς λεω θα το γυρισει βλεπω το ειχε 6 ποσοστο λεω στον κολλητο το χωνο μια μεριδα σαρελες ψητες Τεσπα σκεφτομαι και βλεπω ερχονται τα ματσακια αν τα εβαζα πολλα λεφτα θα εβγαιναν..Και να εβγαιναν θα εχανα κανα κιλο..Μετα λεω το στοιχημα ειναι <υκολο> Η ευτιχια ειναι στην απολοτητα οχι στην πολυπλοκοτητα Δαλαη λαμα..Σημερα πολλοι συναθλητες καταπιαστικατε με εναν αγωνα με ενα ντερμπι ειδατε το δεντρο και οχι το δασος..Αυτο που εκανα παλια και εγω εβλεπα επι σαντος τον ΠΑΟΚ στην τουμπα και νομιζα οτι ο παοκ ηταν η ρεαλ μαδριτης και οι αντιπαλοι του ηταν η αναγενιση επανομης Και εχσα 3000 στα ντερμι που εκανε ο σαντος να παρει 18 αγωνες ενα ντερμπι και ολλα τα ειχα πονταρει στο να τα παρει ο ΠΑΟΚ Πρεπει να βλεπουμε το δασος και οχιτο δεντρο
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Το περιμενα πολλες μερες, το σημερινο ματσακι των αιωνιων!!!Δεν εβλεπα με τιποτα, να χανει ο Παναθηναικος καθοτι διαθετει μεχρι στιγμης την καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος,αλλα και ο Ολυμπιακος μεσοβδομαδα ανεβαινει στην Γαλλια για καθοριστικο παιχνιδι για την Ευρωπαικη πορεια του!!!...Πονταρα απο χτες μαλιστα για να μην το μετανοιωσω σημερα, αν ακουγα τελευταιες ειδησεις, στο πρακτορειο της περιοχης μου ....300 ευρω στο 3.25 της ισοπαλιας και 300 στο 3.50 του διπλου!!!!Δηλαδη εβγαλα απο τον Ο.Π.Α.Π κερδος(περαν του κεφαλαιου μου)..και 325 ευρω!!!..Να χουμε να πληρωνουμε τανες,χαχαχα!!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Το περιμενα πολλες μερες, το σημερινο ματσακι των αιωνιων!!!Δεν εβλεπα με τιποτα, να χανει ο Παναθηναικος καθοτι διαθετει μεχρι στιγμης την καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος,αλλα και ο Ολυμπιακος μεσοβδομαδα ανεβαινει στην Γαλλια για καθοριστικο παιχνιδι για την Ευρωπαικη πορεια του!!!...Πονταρα απο χτες μαλιστα για να μην το μετανοιωσω σημερα, αν ακουγα τελευταιες ειδησεις, στο πρακτορειο της περιοχης μου ....300 ευρω στο 3.25 της ισοπαλιας και 300 στο 3.50 του διπλου!!!!Δηλαδη εβγαλα απο τον Ο.Π.Α.Π κερδος(περαν του κεφαλαιου μου)..και 325 ευρω!!!..Να χουμε να πληρωνουμε τανες,χαχαχα!!!!
λοιπον σας αφηνω καντε διπλο την Ρεαλ Μαδριτης Παω για κανα ποτο μπας και κατσει καμια τσιμπουκοβα ΥΓ..Εβλεπα την νουμανθια στο πρακτορειο προπο που βγηκε 1-1 και οχι οβερ που την ειχα τελικα με βλεπει ο γνωστος μου ο πακετος μου λεει ρε μαλακα τι επαθες να για ενα γκολ με 5 ευρω θα επαιρνα 700 του λεω Μου λεει ρε μαλακα ξεκωλα 1000 ευρω εβαλα τον ολυμπιακο και δεν κανω ετσι Κατσε να σε κερασω μου λεει οτι θες Αρε ολοι οι πακετοι σαν και αυτον να ηταν Λοιπον καντε ρεαλ 2πλο παω για ποτο..Γιατι αυριο δεν εχει γυμναστιριο και θα παρω 1 κιλο απο τις πιτσες αν κερδισει η ρεαλ αλλιως νηστεια
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τι θα γινει ρε χρησταρα θα κερδησει ο παοκ αυριο?λοιπον σας αφηνω καντε διπλο την Ρεαλ Μαδριτης Παω για κανα ποτο μπας και κατσει καμια τσιμπουκοβα ΥΓ..Εβλεπα την νουμανθια στο πρακτορειο προπο που βγηκε 1-1 και οχι οβερ που την ειχα τελικα με βλεπει ο γνωστος μου ο πακετος μου λεει ρε μαλακα τι επαθες να για ενα γκολ με 5 ευρω θα επαιρνα 700 του λεω Μου λεει ρε μαλακα ξεκωλα 1000 ευρω εβαλα τον ολυμπιακο και δεν κανω ετσι Κατσε να σε κερασω μου λεει οτι θες Αρε ολοι οι πακετοι σαν και αυτον να ηταν Λοιπον καντε ρεαλ 2πλο παω για ποτο..Γιατι αυριο δεν εχει γυμναστιριο και θα παρω 1 κιλο απο τις πιτσες αν κερδισει η ρεαλ αλλιως νηστεια
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
με την μαιντζ τι κανουμε; μοναδα παει στα δελτια;
Σε τίμησα κι εγώ με...ένα ολόκληρο ευρώ και τα παρακολούθησα με αρκετό ενδιαφέρον. Εγώ έχασα με τις ισοπαλιές μου και τα διπλά μου 15-20 ευρώ αλλά πήρα από το βασικό μου παρολί με τους άσσους 320 οπότε είχα ένα κέρδος κάπου πάνω από τα 250. Ήταν καλούτσικη η μέρα αν και την φοβήθηκα και αντί για 100-150 που βάζω συνήθως στα παρολί έβαλα μόνο 50. Τα έχω λίγο με τον εαυτό μου γιατί την πίστευα την τετράδα και υπό άλλες συνθήκες θα έβαζα 150 και θα έπαιρνα γύρω στο χιλιάρικο. Δύσκολες οι εποχές και δύσκολα πλέον ανοίγομαι περισσότερο. Μεγάλο μέρος από τα κέρδη θα πάει σε ΠΑΟΚ, Γιούβε, Μπραν, Τζένοα, Κορίνθιανς και το Δευτεριάτικο της Τότεναμ. Για το βραδάκι ψήνομαι για under σε Κερετάρο και Γ/Γ σε Τζαγκουάρες, Πατσούκα, Γκρέμιο, Σάο Πάολο και over την Βαλένθια.Δεν πηραζει αδερφε εβαλα 5 ευρω τοσο κανει η μια μεριδα σαρδελες στα καρβουνα απο την ψαροταβερνα και στην φερνει στο σπιτι νιλιβερι Υγεια και να παιζουμε χωρις αγχος..δηλαδη με λιγα λεφτα!!! μπορουμε να παρουμε πολλα!! τα πολλα λεφτα στο πονταρισμα φερνουν αγχος και το αγχος σκοτωνει..
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
μια προτασούλα απο τον μέγα Πυρόκαυλο...
[size=17pt]226 Νοργουιτσ-Άρσεναλ οβερ
319 Ιντερ -Κάλιαρι 1
326 Ολυμπιακός Παναθηναικός χ2 (διπλή ευκαιρία με τις μεγάλες αποδόσεις)
[/size]
376 Τζένοα - Νοβάρα 1
391 Τσέλσι Λίβερπουλ 1
Με 6 ευρωπουλάκια πας για 59 not bad..εε;
επίσης βλέπω κάπως αλλά δε τα παιξα
240 Κολωνία 1
241 Σάλκε οβερ
325 Μπάγερν 1 ή οβερ
μετά τιμής..
Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
3/3 για σήμερα... άντε τ άλλα δύο και ταμείο ;)
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 347
- Πόντοι
- 2.027
καλησπερα σε ολους εκτος απο εμενα και στοιχηματικα και οπαδικα....πουστη μιραλας....δευτερο μεγαλο πονταρισμα φετινο χωρις αποτελεσμα ...οπως και στο μαντσεστερ λιβερπουλ....τωρα παμε παλι απο την αρχη > > > > >καλημερα και απο εμενα το σαββατο ημουν μια η αλλη αφου περασε μονο το ενα και πιο συγκεκριμενα το πρωτο......τωρα παιζω απο σημερα το παιχνιδι που βλεπω πιο πολυ απο τωρα λογω αποδοσης 2.05 και γιατι δεν ξερω αν θα παραμεινει ετσι αναλογα το πονταρισμα που θα παρει και γιατι ειμαι οπαδος την ομαδας αυτης ....ασσο 500 ευρω τον ολυμπιακο........αναλογως το πως θα αυξομιωθουν οι αποδοσεις μεχρι να παω γηπεδο το σαββατο θα κανω αν κρινω πως πρεπει καλυψη στο χ και μονο εκει γιατι προσωπικα δεν βλεπω διπλο.......βεβαια να σας πω την μαυρη αληθεια ηθελα να το παιξω 1χ διπλη ευκαιρια με 1.23 αλλα πρεπει να πεσουν πολλα χρηματα για καλο κερδος....οχι πως στο χιλιαρικο τα 230 ειναι ασχημα αλλα....
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 347
- Πόντοι
- 2.027
ονειρα και ονειρα πηγανε χαμενα.......οπως λεει και το ασμακαι παμε τωρα αν με το καλο κερδισει η ομαδα και βγει το στοιχημα τα 100 ευρω θα πανε για προσωπικη απολαυση σε ενα καινουργιο τηλ που μου εδωσαν την κυριακη στον πριαμο πρωτα ο θεος ..και τα υπολοιπα θα μπουν παλι στην θεση τους...απο εκει που τα ειχα παρει οταν με πηγαινε αιμα στο στοιχημα τον προηγουμενο μηνα κυριως..... και ετσι θα ειμαστε παλι στην αρχη του δρομου που οδηγει στο ελ.βενιζελος και απο εκει στην ταυλανδη για αθλοπαιδιες
stam εχει τοσα ματς με τον παοκ θα κωλησεις Πιθανος ασσος ειναι..Αλλα να μην κωλαμε σε ενα ματς πρεπει να εχουμε ανοιχτο το μυαλο μας γιατι να ζοριζομαστε Πιθανο γκολ γκολ οβερ και ασσος ειναι αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα πρεπει να σεβαστουμε τον παναιτωλικο που εχει 2 ματς λιγοτερα και εχει βαλει 1 γκολ λιγοτερο στο συνολο και εχει φαει 3 λιγοτερα με τα δεδομενα τις φανελας ΒΓΗΚΕ αυτο το 1,45 . Ο ασσος με τα δεδομενα τις εικονας των ομαδων επρεπε να ειχε 1.85 Και αυτο το λιγοτερο λογο εδρας.. Και λογο πιθανης θεσης που θα προσπαθησει να παρει σημερα.. Που επρεπε να εΙχε ο παοκ λογο μεγεθους..Δηλαδη οτι ο παναιτωλικος λογο μεγεθους και με τους 11 βαθμους που εχει, στην θεση που ειναι, ειναι καλα.. Με τα 2 λιγοτερα παιχνιδια και οτι αυτα τα ματς πχ τωρα μεσα στην τουμπα πιθανως να μην ειναι σε αυτα που θα <πρεπει> να παρει για να σωθει..Μιλαμε παντα υποθετικα ναι δηχνει ασσος αλλα αν ο παναιτωλικος παιξει στα ισα και δεν πει ειμαστε καλα εδω που ειμαστε καπως μεχρι τωρα και μπει μεσα δυνατα δεν αξιζει αυτος ο ασσος και θα ηταν καλυτερη επιλογη το γκολ-γκολ αλλα πιστευω θα βγει ασσος.Τωρα προσωπικα θα τον παιξω ενα γκολ-γκολ η οβερ σε καμια 5αδα αυριοτι θα γινει ρε χρησταρα θα κερδησει ο παοκ αυριο?
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
καλο, θα βαλουν οι βαζελοι γκολ ομως?
Μαλλον προς το ναι παει εχουμε συμπαγη αμυνα αλλα τρωμε γκολ συνεχεια
οταν τρως δυο γκολ απο τον αρη που κατα μεσο ορο σκοραρει 1 γκολ καθε τρια παιχνδια θα το τσιμπησουμε..
το οβερ το προτεινα επειδη στον παο θα παιξει ο καπινο
τελικά ο Καπίνο το κράτησε το under... αν δεν ήταν αυτός θα είχε γίνει over... το G/G πάντως ήρθε... από την αρχή έλεγα ότι είναι άχαστο...
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
παιξε παοκ και τσελσι ντοου νο μπετ να παρεις 1,55 σιγουρακι να πας σπιτι σου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K