Ωρες-ωρες, σε αυτο παιχνιδι γινονται πραγματα που σε βγαζουν απο τα ρουχα σου...
Προσωπικα, τα Under-Over τα απαιχθανομαι πριν το παιχνιδι, δε δινουν καλες αποδοσεις(για μενα) αν και εχεις πιθανοτητες 50-50%...
Στο Live ομως, αλλαζει το πραγμα και καμμια φορα(σπανιως) μπαινω λοιπον στον πειρασμο να πονταρω οταν εχει περασει καποιος χρονος να μπει σχετικα μεγαλος αριθμος γκολ, που πληρωνει καλα...
Ετσι λοιπον, στα ημιχρονα των δυο Ολλλανδικων ματς, Φενλο-Αγιαξ, με το σκορ στο 0-0, πονταρα οβερ 4,5 γκολ με 13 αποδοση και στο Αλκμααρ-Γκρονιγκεν με το σκορ επισης στο 0-0, πονταρα οβερ 3,5 με 8,0 αποδοση...
Η λογικη μου λεει, οτι ειδικα στα Ολλανδικα, πολλες φορες τα ματς ανοιγουν στο δευτερο ημιχρονο, οποτε δεν εχω να χασω και τιποτα λεω να πονταρω στα πολλα γκολ...
Τα βαζω λοιπον σε δυαδα με αποδοση 104,0 ;) και σε μονά για καλυψη αλλα και λιγο κερδος σε περιπτωση που χαθει το ενα και πιαστει το αλλο...
Η Αλκμααρ καταφερε τελειωσε στο 4-0 και πιαστηκε το ενα, ο δε Αγιαξ, βρισκεται στις αρχες του β' ημιχρονου να χανει με 2-0 απο τη Φενλο και λεω ωραια, θα ανοιξει το ματς και οντως στο 69' εχει ισοφαρισει σε 2-2...
Τωρα θελω ενα γκολ, ας το βαλει οποιος θελει, δε με νοιαζει, αλλα δυστυχως, ενω σε 24 λεπτα αγωνα στο Β'ημιχρονο ειχαν μπει 4 γκολ, σε 26 λεπτα που απεμειναν μεχρι το 95' που σφυριξε ο ρεφερι, δεν μπηκε γκολ απο καποιον αν και χαθηκαν ευκαιριες και φυσικα και δεν καθησε η δυαδα...
Τουλαχιστον οταν εβαλε το 4ο γκολ η Αλκμααρ, εκανα τη σωστη κινηση παιζοντας το αντερ 4,5, το οποιο ειναι φυσικα σε αποδοση που ντρεπομαι να την πω, αλλα μου εδωσε ενα μικρο κερδος επιπλεον, οπως και το 8,0 της Αλκμααρ...
Πειτε μου τωρα, με αυτο το κωλοπαιχνιδο, πως θα γλιτωσουμε τα νευρα μας απο να γινουν χορδες ηλεκτρικης κιθαρας και με τι ορεξη να ασχοληθεις και με αλλα ματς μετα???
Τουλαχιστον ο φιλαρακος που μιλαμε για το κωλοπαιχνιδο και του ειπα τον πονο μου , μου ειπε το σωστο, οτι περα απο το ο,τι δεν εχασα, τουλαχιστον παιζω αποδοσεις πραγματικα γενναιες που οταν καθονται, γινεται η διαφορα και τι να πουν αλλοι που χανουν κατι 1,50, σαν τον Σωτηρακοπουλο χθες που ειχε δωσει την Εβερτον και την Τσελσι με το γνωστο 0-1 της ΚΠΡ στην Εβερτον...
Αν με ρωτουσατε για τα δυο συγκεκριμενα ματς,θα σας ελεγα αυτο που εκανα, που τα ειχα δηλαδη παιξει διπλα ημιχρονο, αλλα αλλη μ@λ@κι@ παλι, δεν τα επαιξα σε δυαδα
, αλλα εβαλα και την Ντονκαστερ μεσα και αυτη διπλο ημιχρονο με τη Λεστερ, σε συστημα 2-3 και με αποδοσεις 8,50 και 7,0 οι Γουεστ Μπρομ και ΚΠΡ και τελικα εχασα την Ντονκαστερ με μολις 4,33, βεβαια η δυαδα εβγαλε 59 αποδοση, αλλα αλλο να την παιζεις σκετη και αλλο να την παιζεις σε συστημα 2-3, δεν βαζεις τον ιδιο, πολλαπλασιαστη, γι αυτο σας ξαναλεω, μη φοβαστε τις μεγαλες αποδοσεις, τις μικρες να φοβοσαστε βρε...