stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
πριν ξεκινησει ρε λακαμα
τι ακυρο μου λενε οι γυφτοι αφου ηρθε 0-0
το ποσο που επαιξες στο επιστρέψανε?
πριν ξεκινησει ρε λακαμα
τι ακυρο μου λενε οι γυφτοι αφου ηρθε 0-0
ειναι σε συστημα ρε περιμενω ενα αγωνα ακοματο ποσο που επαιξες στο επιστρέψανε?
ειναι σε συστημα ρε περιμενω ενα αγωνα ακομα
αλλα σαν ακυρο θα μου δωσουν μοναδα
Το εκαναν παλι το θαυμα τους = Λεβαντια ταλιν-ντιφερντανζ 0-1 με αποδοση 8.5 στον οπαπ
ναι και πως στα σαιτ με score το διχνει full time?Στο xscores το δίνει abandoned . Μπες στο σάιτ της φενερ να δεις τι έγινε .
Μάλλον διακοπηκε και θα πάρεις μονάδα
θελουμε δυσκολα εμεις οχι ανέσειςΔεν μπορώ να κάνω copy το λινκ γιατί γράφω απο το iPad .
Το xscores το δίνει abandoned . Υπάρχει και το superfb.com που κάτι λέει για το παιχνίδι . Είναι στα τουρκικά . Μάλλον διακοπηκε στο 67 ´ .
[glow=red,2,300]Κάνουμε και κανά google [/glow]. Δεν είναι δύσκολο .
Καληνύχτα και όνειρα πονηρά .
Εντάξει του ξέρουμε τους μαλάκες. Και εμένα μου ακύρωσε πριν δύο μέρες η William Hill τον αγώνα Mainz- Borussia με το αιτιολογικό πως ο αγώνας ήταν 60 min και όχι 90. Μαλακία τους βέβαια γιατί τους το είχα παίξει OVER.
αν οντως σοβαρολογεις και παρεις και το επομενο ματς και δεν μετρησουν αυτο το ματς επειδη πετυχες το ακριβες σκορ..
παρτους τηλ και πες τους το μουνι της θειας σας νυχτα με φεγγαρι
καριολιδες...
Επειδη ειναι αργα αυριο ψαξτο το θεμα, παρτους τηλεφωνο,μιλα στο τσατ η οτι αλλο...
Ρε τους κλεφτες..
Εντάξει του ξέρουμε τους μαλάκες. Και εμένα μου ακύρωσε πριν δύο μέρες η William Hill τον αγώνα Mainz- Borussia με το αιτιολογικό πως ο αγώνας ήταν 60 min και όχι 90. Μαλακία τους βέβαια γιατί τους το είχα παίξει OVER.
αυριο μικρο τελικο τι βλεπετε?μου φαινεται περιεργο που εχουν φαβορι βενεζουελα...