Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
O Τσαβι παιζει σημερα;

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παιδια το αντερ οβερ φαινομενικα ειναι 50-50 αλλα αν υπολογισεις οτι το τελικο αποτελεσμα μετραει η ρεαλ η τσελσι αν κερδισουν με 1-0 η 10-0 θα παρουν απο 3 ποντους.Το προσδοκωμενο αποτελεσμα στο μυαλο του παιχτη ποδοσφαιριστη που παιζει μπαλα ειναι να νικησει η ομαδα του οχι να νικισει με 2 γκολ διαφορα χωρις να δεχτει η με 3 γκολ. Η νικη για την ομαδα ειναι το σημειο 1-Χ-2 οχι το αντερ η το οβερ πεζουμε αυτο που θελουν οι ομαδες σαν αποτελεσμα οχι αυτο που θελουμε εμεις!!!Ο καθενας εχει την δικια του φιλοσοφια αλλα η χασουρα μου στα 9 απο τα 10 χρονια μου εδειξε οτι τα αντερ οβερ ειναι θεμα τυχης.Εχω χασει απειρα δελτια με αντερ η οβερ.Αυτο που εχω αποκομισει απο το στοιχημα ειναι οτι κερδος μακροχρονια εχουμε απο το επιλεγομενο σημειο της ομαδας που παιζει μπαλα οχι απο εμας τους παιχτες του στοιχηματος.Εχθες παιχτης ειχε πονταρει γκολ γκολ την ρεαλ δυνατο πονταρισμα τελικα κουβα, αν επαιζε σημειο ταμειο.
Καλως ηρθες φιλε μου, βλεπω αλλον εναν εμπειρο παικτη εδω μεσα και χαιρομαι, ασχετα αν δεν ταιριαζουν απολυτα οι φιλοσοφιες μας, ο καθενας εχει φυσικα τη δικη του...
Παντως στο παιχνιδι U/O ταυτιζομαστε απολυτα :grin:...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είστε και οι δύο λάθος!  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. Παω να παιξω την ΙΝΤΕΡ στον 1 ασσο!!!Να το αιτιολογισω.. χωρις τον καλυτερο της παιχτη η τοτεναμ(φαν ντε φαρ) ιδικο βαρος, καλυτεροι παιχτες της ιντερ!!!, Ο κραουτς θα μπορεσουν να τον σταματησουν οι αμυντικοι της ιντερ!!! Εδρα, φανελα!!εδω θα δουμε το αφεντικο στον ομιλο.Καλα κερδη να εχουμε παιδια.    

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είστε και οι δύο λάθος!  :grin:
ΟΚ, δεκτη η αποψη σου, αλλα οπως και να εχει δε πιστευω οτι χανω και τιποτα, προτιμω να παιζω επομενο γκολ και ας μη μου κατσει...
Επισης το ξαναλεω, ενας φιλος που παιζει χρονια ετσι, ετοιμαζεται να λλαξει χωρα και να παεινα ζησει μονιμα στην...Κουβα... :grin: :cheesy: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΟΚ, δεκτη η αποψη σου, αλλα οπως και να εχει δε πιστευω οτι χανω και τιποτα, προτιμω να παιζω επομενο γκολ και ας μη μου κατσει...
Επισης το ξαναλεω, ενας φιλος που παιζει χρονια ετσι, ετοιμαζεται να λλαξει χωρα και να παεινα ζησει μονιμα στην...Κουβα... :grin: :cheesy: :grin:
Το "είστε λάθος" πήγαινε στο ότι δεν θεωρείτε ότι μπορεί να γίνει πρόβλεψη στο άντερ ή στο όβερ!Το ότι δεν τα παίζετε εσείς είναι δικαίωμα σας...ο καθένας έχει τον τρόπο παιχνιδιού του!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλησπερα. Παω να παιξω την ΙΝΤΕΡ στον 1 ασσο!!!Να το αιτιολογισω.. χωρις τον καλυτερο της παιχτη η τοτεναμ(φαν ντε φαρ) ιδικο βαρος, καλυτεροι παιχτες της ιντερ!!!, Ο κραουτς θα μπορεσουν να τον σταματησουν οι αμυντικοι της ιντερ!!! Εδρα, φανελα!!εδω θα δουμε το αφεντικο στον ομιλο.Καλα κερδη να εχουμε παιδια.   
Πιθανό αλλά όχι value bet για τα δικά μου δεδομένα στο 1.65!!!Έχει και η Ίντερ τις απουσιούλες της...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στο παιχνίδι της ομάδας σου θα ποντάρεις τίποτα Ζαν?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οχι φιλε, εκτος αν δω κατι στο live, μονο ετσι...
εννοειται πως δεν μορω και γω να βρω ακρη, αλλα ρε παιδες ας το παρω και λιγο υπερβατικα το πραγμα και μπακαλιστικα, χθες ουτε ενα Χ, λετε σημερα να ειναι η μερα τους και να τρελαθουμε τελειως???

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

μαγκες τα πιο φορτωμενα παιχνιδια ειναι η ιντερ και η σαλκε με νορμαλ αποδοσεις...αρα καταλαβαινετε....εχω μια εμπνευση για βερντερ 2..αλλα δεν τολμαω...καλυτερη μερα στοιχηματικα μου φαινεται η αυριανη...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τελικα λεω να ρισκαρω στο 2 της Ρουμπιν, πιστευω πως τοσο οι ελλειψεις οσο του οτι ακολουθει το ντερμπι με την ΑΕΚ θα επηρρεασει τον ΠΑΟ και δεν θα δωσουν τα παντα σ αυτο το ματς. Οποτε..παιχτε ασσο αφοβα! Το οβερ της Σαλκε πιστευω να γινει επισης..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μαγκες τα πιο φορτωμενα παιχνιδια ειναι η ιντερ και η σαλκε με νορμαλ αποδοσεις...αρα καταλαβαινετε....εχω μια εμπνευση για βερντερ 2..αλλα δεν τολμαω...καλυτερη μερα στοιχηματικα μου φαινεται η αυριανη...
Τα φορτωμένα ξεκίνησαν καλά...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
κανε την ανατροπη ρε βαλενθια  :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.Επειδη αυριο θα λειπω μεχρι το απογευμα ποσταρω τι θα παιξω. 1 βιγιαρεαλ με τον παοκ και 2 την γιουβεντους μεσα στην σαλτσμπουργκ 2αδα!Να το αιτιολογισω. ο παοκ ειναι χαλια το ιδιο και η σαλτσμπουργκ!!! Βιγιαρεαλ και γιουβεντους ειναι ανεβασμενες φανελα καλυτεροι παιχτες κινητρο φορμα (αγωνιστικη κατασταση) με οδηγει σε αυτην την διαδα  !!!!!!Καλα κερδη σε ολους!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οταν ηταν 2-1 ειχα μια έμπνευση,βεβαια δεν ειχα τα @@ να το φορτώσω αλλα αφου εκατσε μια χαρα  :dancing:

Συνημμένα

• .........png
    .........png
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom