Επισκέπτης
νομιζω πως οχιΟ ντιεγκο παιζει αποψε??
νομιζω πως οχιΟ ντιεγκο παιζει αποψε??
Που το βρήκες αυτό το νίκνειμ?μπαγερν,πορτο κ μιλαν 2-3γκολ με αποδοση 2,00...κ οτι κανουμε!!
μην το κανεις!!!Ακουσα οτι ο Ντιεγκο παιζει, θα μαθω κ αργοτερα παντως..Μιλαν αντερ με ρισκο, οβερ η Μαντσεστερ και 2 Μπενφικααααα! Πεφτει ηδη στο ιντερνετ η τελευταια..
το σαο παολο θα το παιζα , την αλλη δεν τη ξερω σαν ομαδα, οποτε αστο....ιβλις την σαο παολο την δινουν πολυ στο διαδικτυο οπως και μια εμελεκ
απο τσου λου βλεπω οβερ μαν γιουνα, 1 μπορντο και την πορτο (η οποια ομως παιζεται πολυ στο 1 και αυτο με φοβιζει)
προσεχτε για καμια πιθανη εκπληξη στη κυπρο ή στο μιλανο(ειδα το μιλαν μπαρι την κυριακη και το μιλαν ηταν φορ δε ντικ)
καλη επιτυχια να χετε
Πόρτο 1 , Μάντσεστερ όβερ και Μπορντό Χ/1 !
Προλαβαίνω να παίξω και τα κόντρα!γαμα το
τα ιδια βλεπω κι εγω.
κουβα θα παμε.
Προλαβαίνω να παίξω και τα κόντρα!
Καποιο μαλλον θα σπασει. Λετε να ειναι η πορτο; Πολυ πουστομαδα αυτη η ατλετικο.γαμα το
τα ιδια βλεπω κι εγω.
κουβα θα παμε.
παιξε την Εμελεκ που λεει ο φιλος,Καποιο μαλλον θα σπασει. Λετε να ειναι η πορτο; Πολυ πουστομαδα αυτη η ατλετικο.
Δε γαμιεται θα την παιξω κι οτι γινει.
Καποιο μαλλον θα σπασει. Λετε να ειναι η πορτο; Πολυ πουστομαδα αυτη η ατλετικο.
Δε γαμιεται θα την παιξω κι οτι γινει.
εγω εχω παιξει μια ελληνικη στους 16Παίξατε την Ισπανία να πάρει το ευρωμπάσκετ όπως σας είπα 40 μέρες πριν αρχίσει το τουρνουά ? ΄Οσοι το έπαιξαν οικονόμησαν (1,8 έδινε)
Πάντως εγώ δεν το έπαιξα!
ρε μην παρασυρεις τον κοσμο στον κουβα!!!
Για το χθεσινό Χ/1 του γαύρου που δεν το πιστεύανε ούτε οι ίδιοι δεν λες τίποτα...ρε μην παρασυρεις τον κοσμο στον κουβα!!!
τι να πω?Για το χθεσινό Χ/1 του γαύρου που δεν το πιστεύανε ούτε οι ίδιοι δεν λες τίποτα...