ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 40.312
- Πόντοι
- 6.756
Στανταρ μαν?Over 171.5
Μονακό
Vs
Παναθηναϊκός
Στανταρ μαν?Over 171.5
Μονακό
Vs
Παναθηναϊκός
ναι μαν και πολύ διπλό το βλέπωΣτανταρ μαν?
Πόσο μαν να το παίξουμε κανένα 2 ευρώ?ναι μαν και πολύ διπλό το βλέπω
διπλόΠόσο μαν να το παίξουμε κανένα 2 ευρώ?![]()
Τύπε πόσα σπίτια έχασες???ασσος η εθνικη αυριο παιξτε τα σπιτια σας
Σενιαρε το αδελφελενε στην πιατσα οτι το αυριανο παιχνιδι ΠΑΟΚ Ολυμπιακος θα γινει μαγειριο![]()
Δηλαδη, θα το πανε ισοπαλια και καλα?λενε στην πιατσα οτι το αυριανο παιχνιδι ΠΑΟΚ Ολυμπιακος θα γινει μαγειριο![]()
Στείλε δύο αρνάκια ρε μουνή να τα βάλουμε σούβλα με @athinaios44ΨΨ @athinaios44 @dimigoall εκτός από δολλάρια, έρχονται και νορβηγικές κορώνες
Το ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό της Νtountabet έχει ήδη κλειδώσει στόχους στην Tippeligaen, αλλά βρέχει και κανένα ρούβλι στου Βλαδίμηρου
Καλό Πάσχαοι ασχολίες επεκτείνονται και για λόγους χαβαλέ ακόμη και στο ΚΙΝΟ, συνεπώς δεν θα σας ενοχλώ σε τακτική βάση με κογιότ
![]()
και κανα ζαρζαβατικο βιολογικοΣτείλε δύο αρνάκια ρε μουνή να τα βάλουμε σούβλα με @athinaios44
Και κάρβουνα , από δύο καρτέλες αυγά , τσουρέκια και λαμπάδες![]()
Απαράδεκτη το Μπιγουνιν με μπλοκαραν χωρίς κανένα λόγο.μου ζήτησαν λόγω λέει του μέιλ μου δίπλωμα οδήγησης και άλλα στοιχεία δηλ μπουρδες τους ζήτησα ομως να κλείσει ο λογαριασμός Κ ότι δε τους τα στέλνω.απατεωνες.ενω είχα στείλει Κ λογαριασμό Κ ταυτότητα ΔΕΗ κτλ Κ ΕΥΔΑΠ Κ τέτοια.Μαγκες προσοχή στις στοιχηματικες στο διαδίκτυο . Οι μεν κορυφαίες bet365 και stoiximan με μπλόκαραν λογω μεγάλων κερδών περιπου (4.000). Γενικα οι εταιρειες αν κερδισεις μεγάλα ποσα μεσα σε λίγους μηνες σε αποκλείουν χωρις προφανές λογο. Σημερα άνοιξα στην bwin λογω μπονους αλλα εχει αυστηρά κριτήρια ώστε να πραγματοποιήσεις την πρωτη αναληψη. Πχ την κατάθεση κ το μπονους να το τζιραρεις 5 φορες..
Κωλομπαραδες τυπε ,ειναι πολύ μυστήριοιμε την ταυτοποίηση μανΑπαράδεκτη το Μπιγουνιν με μπλοκαραν χωρίς κανένα λόγο.μου ζήτησαν λόγω λέει του μέιλ μου δίπλωμα οδήγησης και άλλα στοιχεία δηλ μπουρδες τους ζήτησα ομως να κλείσει ο λογαριασμός Κ ότι δε τους τα στέλνω.απατεωνες.ενω είχα στείλει Κ λογαριασμό Κ ταυτότητα ΔΕΗ κτλ Κ ΕΥΔΑΠ Κ τέτοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απαράδεκτοι για κλωτσιές τα άτομα αυτά απαράδεκτοι έκλεισα λογαριασμό Κ ησυχασα
Δεν είμαι καν αντρας.η ταυτοποίησε έγινε τυπε Κ μετά ζητούσαν τρελά πράγματα Κ άσχετα .διέγραψα το λογαριασμό.ειπαν ότι άλλος παίκτης παίζει με δικό μου μέιλ.Κωλομπαραδες τυπε ,ειναι πολύ μυστήριοιμε την ταυτοποίηση μαν
Παιζει να ξέρειςΔεν είμαι καν αντρας.η ταυτοποίησε έγινε τυπε Κ μετά ζητούσαν τρελά πράγματα Κ άσχετα .διέγραψα το λογαριασμό.ειπαν ότι άλλος παίκτης παίζει με δικό μου μέιλ.
Όχι αγάπη μου δε παίζει το μέιλ μου το έχω είκοσι χρόνια επίτηδες το κάνανε απλα ζήτησαν άκυρα χαρτιά Κ μπουρδες έσβησα το λογαριασμό αφού κατάλαβα δε θα έκαναν ανάληψη από δω Κ περαΠαιζει να ξέρεις
Bwin μαύρα χάλια ομωςΜαγκες προσοχή στις στοιχηματικες στο διαδίκτυο . Οι μεν κορυφαίες bet365 και stoiximan με μπλόκαραν λογω μεγάλων κερδών περιπου (4.000). Γενικα οι εταιρειες αν κερδισεις μεγάλα ποσα μεσα σε λίγους μηνες σε αποκλείουν χωρις προφανές λογο. Σημερα άνοιξα στην bwin λογω μπονους αλλα εχει αυστηρά κριτήρια ώστε να πραγματοποιήσεις την πρωτη αναληψη. Πχ την κατάθεση κ το μπονους να το τζιραρεις 5 φορες..