Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.170
Πόντοι
206
Λύνω παρεξηγήσεις.

:coffee:
Δε χρειάζεται λεβεντιά. Με άτομα που συμπεριφέρονται κατ'αυτόν τον τρόπο απέναντί μου δε θέλω παρτίδες. Τον έχω κάνει αγνόηση ας με κάνει κι αυτός και ας λήξει εδώ. Δεν έχω σκοπό ν'αναλωθώ περεταίρω σε πληροφορώ

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
Λύνω παρεξηγήσεις.
Δεν χρειάζομαι αλλά μην σπαταλάς χρόνο άσκοπα. Και κακώς ασχολήθηκα ενώ ξέρω τόσα χρόνια ότι δεν υπάρχει παρά ελάχιστη ανταπόκριση.
Μυζήθρα Μέμμος ΓΙΟΚ επί 1 μήνα δεν έχει διανεμηθεί το παραμικρό έτσι μου είπαν οι υπάλληλοι.
Ώρα για να μαζευόμαστε στους κυρ Παντελήδες, αφού έχω στοχοποιήσει υψηλής ποιότητας "οικιακή συσκευή" κάτι σε Bertazonni :coffee:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
ΨΨ @Magi άλλο ένα τυποποιημένο σύστημα 2/3/4 γουδιών 2ης σε απόκρυψη φυσικά. Σε χαλάνε εσένα τόσα με τέτοιο ρίσκο;
Σου είπαμε ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΑΣ τα 25 λεπτά στην τετράδα. Με 50Ε που βγάζω για στο χαλαρό την εβδομάδα, δεν μπορώ να ρισκάρω 17 τέτοιες μπόμπες; Ή δεν ξέρεις διαίρεση ότι 50/3=17;
Με τα στατιστικά που έχω κάθεται ένα τέτοιο δελτίο μια φορά κάθε 6-9 μήνες πες 1000Ε καθαρά.
Πετυχαίνω και καμμιά δυάδα είτε 3αδα να πάρω 10, 20 άντε 150Ε κι άντε γεια.

Συνημμένα

• ΞΗ.jpg
    ΞΗ.jpg
    285,8 KB · Εμφανίσεις: 10

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606

Over 1.5​

6.50

Συνολικά Γκολ O/U 1.5​

Λεβερκούζεν v Στουτγκάρδη λαιβ ζεμπεκια :priest:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ

Δεν είναι ότι θα έβγαινε το 100ρικο περίπου (αν καθόταν η τριάδα) αλλά το γαμώτο...
Στο Ίντερνετ θα έβγαιναν τα 3πλασια περίπου, τέσπα βοήθησε το μεμονωμένο σκορ και βγήκε περίπου ενάμιση Μεταξουργείο.
Πάντως τα είχα δώσει σε παραδίπλα θέμα (εκεί με τα φαγητά) από χθες νωρίς τα κωλογουδιά (ως τελικά) σημεία και απ' ότι θυμάμαι τα περισσότερα δεν αλλάξανε.

ΨΨ @Magi δες το cash out για τη δυάδα των άλλων μπάσταρδων - γιατί όταν δεν σε πάει καλά - κοιτάς να ελαχιστοποιήσεις τις απώλειες.

Συνημμένα

• viber_image_2024-11-01_21-11-46-366.jpg
    viber_image_2024-11-01_21-11-46-366.jpg
    323,8 KB · Εμφανίσεις: 12
  • image1.jpg
    image1.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 14
Τελευταία τροποποίηση:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
Ξεκινώντας με 2η Σουηδίας δυάδα παρολί τελικών σημείων πήγε κάδο :angry:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ......

Καπάκι ώρα 14:30 => 3/3 στο Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να μας μαδήσЄι η υποψήφια ντίβα.

ΠΑΙΧΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ....

Συνημμένα

• image1.jpg
    image1.jpg
    73,1 KB · Εμφανίσεις: 10

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.591
Πόντοι
736
Baby Animals Flirt GIF by Justin

θελω και εγω να μαθω δασκαλε για τον τροπο που παιζουν εδω τα παιδια ..

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
@Magi με γαμήσανε - των πουτάνων οι γιοί το απόγευμα => 3/3 κάδους στην Ιταλία καπάκι 3/3 κάδοι τα απογευματινά της Αγγλίας - δεν έχω τώρα χρόνο για σάλτσες και ευχήσου να περάσει η Γκέτεμποργκ.
Δες λίγο πώς είναι τα πράγματα στο ημίχρονο - και συνεχίζω να βλέπω το βίντεο και τα γατιά ας φωνάζουν.

Συνημμένα

• image1.jpg
    image1.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 5
  • image2.jpg
    image2.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 5

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
Ιωσήφ - ένα θα σου πω - έχουν 11 ισοπαλίες των πουτάνων οι γιοί οι Ιταλοί 2ης στα 13 τρέχοντα παιχνίδια :angry::cussing:
Ρίχνω τη γαμιόλα τη Μπάρι Άσσο και προηγιόταν 2-0 και ισοφαρίζεται στα τελευταία 10 λεπτά!!
Τη δε γαμιόλα Καραρέζε την είχα μπανίσει για ισοπαλία και τη ρίχνω 1-1 σκορ, αλλά ήλθε 0-0 που ΜΗΔΕΝ οι ώρες της και τέλος είχα 1-1 τη Σπέτσια αλλά το κόλλησαν στο 1-0 από το 39ο λεπτό.
Πρέπει να βγουν τα σπασμένα κάπως με τη Γκέτεμποργκ σήμερα γιατί αλλιώς τις βλέπω να χωρίς χωρηγούς....

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
Γύρω στο 60ο λεπτό η Γκέτεμποργκ χάνει μεγάλη ευκαιρία να το κάνει 2-0, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ένας παίκτης από το μπουλούκι της μικρής περιοχής...
Ε λέω θα τα αφήσω όλα τα δελτία χωρίς εξαργύρωση κι ας τα χάσω, που όντως ισοφαρίστηκε στο 70 φεύγα με στημένο φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Αλλά και πάλι - που να τους γαμηθεί το σπίτι, ο υπολογιστής 1Χ το δείχνει με την ενημέρωση των βάσεων δεδομένων, επομένως το ίδιο θα διάλεγα, αφού η διπλή ευκαιρία δεν αξίζει.
Χωρίς ανάλυση έριξα τα παρακάτω δελτία και βγήκε ένα κουλούρι στο πρώτο, ενώ στο άλλο αποκρύπτονται προφανώς....
Όταν δίνω ονόματα ξέρω τι λέω, δεν τα βγάζω στην τύχη. Οι πουστοκαρναβαλάδες έληξαν 0-0 που ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΩΡΕΣ τους, με 10 κόρνερ υπέρ και 65% κατοχή. Σχεδόν μονότερμα τους έπαιζαν, ενώ άλλες φορές φέρνουν κάτι σκορ μεγάλα...
Εντάξει δεν ήταν σε φόρμα θα πει κάποιος, ωραία δεν ήταν και η Γκέτεμποργκ, δεν ήταν και το άλλο, ε άντε να γαμηθούν μαζί με το κωλοξεσκισμένο Κάρντιφ που για μία ακόμη φορά έφερε λάηβ ανατροπή βάζοντας 2 γκολ στα τελευταία 4 λεπτά (0-0 έληξε το ημίτονο).
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των βάσεων δεδομένων, πάρθησαν δείγματα σε όσες κατηγορίες υπολείπονταν ώρα για νανούρισμα των κυρ Παντελήδων και βλέπουμε για σήμερα....

Συνημμένα

• viber_image_2024-11-02_20-45-54-573.jpg
    viber_image_2024-11-02_20-45-54-573.jpg
    421 KB · Εμφανίσεις: 7
  • image1.jpg
    image1.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 7

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606
καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης:hi:νεο ξεκινημα νεοι αγωνες :grin:

583=Βολος ΝΠΣ-Παναθα= 2πλο

648=Ατρομητος-ΑΕΚ= 2πλο

655=Ναντ-Μαρσειγ= 2πλο

656=Ιντερ-Βενετσια= Η/Τ 1/1

704=Λατσιο-Καλιαρι= 1Ασσος

530=Ατλετικο Μαδριτης-Λας Πλαμας= 1Ασσος&Under 4,5

683=Πορτο-Εστοριλ= 1Ασσος&Under 4,5

Kαρφι Στον ΟΠΑΠ Συνολο Αποδοση 25,00:priest::D:
:new_shocked:
ΥΓ, παω για δουλεια εσεις υπνο :grin: πω 3 το μεσημερι θα σχολασω

ο χρησταρας την εβγαλε παλι με κατεψυγμενη πιτσα εχθες το βραδυ δυσκολες εποχες:grin: πω ρε φιλε ποιος παει για δουλεια μισο να δω θερμοκρασια εξω 12 βαθμους:new_shocked::new_shocked::jade: παρτε λιγο βυζακι προσφορα του καταστηματος ΥΓ ντουνταρα θα παω καλαματα να μαζεψω ελιες

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ :headbaning1:
ότι μπορεί να σε φτιάχνει ο ανταγωνισμός, αλλά είναι κάτι που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου για να φτιαχνεσαι και καλά κάνεις.
Ο Δάσκαλος των σλαβικών μουνέτων είπε ωμά την πραγματικότητα: ο κύρους πελάτης/χορηγός/sugar daddy δεν μυξοκλαίγεται αν είναι ακριβό το μουνί, απεναντίας παθιάζεται περισσότερο γιατί νοιώθει ότι γαμάει μια Ντίβα...
Αλλιώς ας πάει σε καμμιά πατσαβούρα στις πιάτσες ή τα φτηνιάρικα μπουρδέλα των 20Ε.
Το ίδιο κι εδώ: ο σοβαρός τζογαδόρος παρακολουθεί τα πάντα και ΔΕΝ ποντάρει ψίχουλα των 5Ε να πάρει αρχίδια, αλλά ούτε ρίχνει 50, 100Ε και βάλε για να βγάλει άλλα τόσα καθαρά το πολύ....
Το ότι έχω ρίξει 50, 100 άντε 150 το πολύ, τα έκανα σε δυάδες είτε μεμονωμένα που είχαν τουλάχιστον απόδοση 2.5 συνολικά και φυσικά ήμουν σε απόθεμα για να τα ρισκάρω.
Και το ξαναλέω: ένας είναι ο βασιλιάς και λέγεται ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα είναι αρχίδια μύδια, μπάσκετ, χάντικαπ πόντων και πούτσες μπλε...
Αν θα είναι σε φόρμα ο τάδε και βάλει τόσους πόντους και κουραφέξαλα....
Ούτε κόρνερ, κάρτες κλπ στοιχηματίζεις, άλλα αρχίδια κι αυτά...
Γιατί θα είσαι μια ζωή καρμίρης, καλύτερα σταμάτησε το σπορ...
Τελικά σημεία 1Χ2, άντερ/όβερ και σκορ, αυτά ποντάρεις σε συστήματα είτε παρολί που κατά καιρούς έχω δείξει.

Ώρα να χάσω 100Ε, γιατί το πολύ το τάκα - τάκα, κάνει τον τζογαδόρο :jerking:και βλέπουμε για 2η Ιταλίας, θα επιμείνω, αφού έχω 2000+ δεδομένα εκεί.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.591
Πόντοι
736
Οταν οι μύστες ρωτανε για φραπε ..το εμαθα

Ακουγα για μπιφ ..οκ το μαθαμε

Μετα μαθαμε τι ειναι οι μακαροναδες..

Τι στο καλο να εννοούν στον τζόγο παω να μαζεψω ελιες:rolleyes:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ :headbaning1:

Ο Δάσκαλος των σλαβικών μουνέτων είπε ωμά την πραγματικότητα: ο κύρους πελάτης/χορηγός/sugar daddy δεν μυξοκλαίγεται αν είναι ακριβό το μουνί, απεναντίας παθιάζεται περισσότερο γιατί νοιώθει ότι γαμάει μια Ντίβα...
Αλλιώς ας πάει σε καμμιά πατσαβούρα στις πιάτσες ή τα φτηνιάρικα μπουρδέλα των 20Ε.
Το ίδιο κι εδώ: ο σοβαρός τζογαδόρος παρακολουθεί τα πάντα και ΔΕΝ ποντάρει ψίχουλα των 5Ε να πάρει αρχίδια, αλλά ούτε ρίχνει 50, 100Ε και βάλε για να βγάλει άλλα τόσα καθαρά το πολύ....
Το ότι έχω ρίξει 50, 100 άντε 150 το πολύ, τα έκανα σε δυάδες είτε μεμονωμένα που είχαν τουλάχιστον απόδοση 2.5 συνολικά και φυσικά ήμουν σε απόθεμα για να τα ρισκάρω.
Και το ξαναλέω: ένας είναι ο βασιλιάς και λέγεται ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα είναι αρχίδια μύδια, μπάσκετ, χάντικαπ πόντων και πούτσες μπλε...
Αν θα είναι σε φόρμα ο τάδε και βάλει τόσους πόντους και κουραφέξαλα....
Ούτε κόρνερ, κάρτες κλπ στοιχηματίζεις, άλλα αρχίδια κι αυτά...
Γιατί θα είσαι μια ζωή καρμίρης, καλύτερα σταμάτησε το σπορ...
Τελικά σημεία 1Χ2, άντερ/όβερ και σκορ, αυτά ποντάρεις σε συστήματα είτε παρολί που κατά καιρούς έχω δείξει.

Ώρα να χάσω 100Ε, γιατί το πολύ το τάκα - τάκα, κάνει τον τζογαδόρο :jerking:και βλέπουμε για 2η Ιταλίας, θα επιμείνω, αφού έχω 2000+ δεδομένα εκεί.
Το να παίζεις 1, Χ ή 2 είναι 33% πιθανότητα να κερδίσεις όταν έχεις τόσες επιλογές που είναι 50%.
Προσωπικά έχω καταλήξει στις κάρτες ως το πιο safe ποντάρισμα, αν εξαιρέσεις μαλακίες διαιτητών με φάσεις τύπου Μπρινιόλι ή που ο άλλος αντί να δίνει κάρτες κάνει συστάσεις και διαπαιδαγώγηση χα χα.
Στις κάρτες το παν είναι η εξέλιξη του αγώνα και το προφίλ του διαιτητή. Θέλει λίγη μελέτη για να μειώσεις τον παράγοντα τύχη, κάπως.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.341
Πόντοι
1.346
Το να παίζεις 1, Χ ή 2 είναι 33% πιθανότητα να κερδίσεις
αλλά όταν έχεις 31 χιλιάδες δεδομένα - και συνεχώς αυξάνονται - τότε πας παραπάνω. Να μην επαναλαμβάνομαι σε όσα πόσταρα προχθές.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
αλλά όταν έχεις 31 χιλιάδες δεδομένα - και συνεχώς αυξάνονται - τότε πας παραπάνω. Να μην επαναλαμβάνομαι σε όσα πόσταρα προχθές.
Θεωρείς ότι πας παραπάνω, στατιστικά όμως μένεις στα ίδια. Η Σίτυ χθες πόσους έστειλε στον κουβά σε ένα φαινομενικά εύκολο διπλό χαμηλής απόδοσης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom