Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
Το σαιτ που παραθέτεις με τα αποτελέσματα παλαιότερων ετών ποιο ειναι;
Είναι το Οddsportal1.com (χωρίς VPN) είτε σκέτο Oddsportal (VPN).
Μελέτησε τις σελίδες 5379-5382 έχω δώσει links & profiles, στην Oddspedia υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη να ακολουθείς, εγώ έχω διαφορετικό δρόμο, δεν θα γράφω τα ίδια και τα ίδια.

123BigGeorge

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
857
Πόντοι
81
Και τα τρία έληξαν 0-0!!!
Επί δεύτερη ημέρα όλα ισοπαλίες!!
10 σερί ισοπαλίες σερί!!
Καλά κάνεις από μιας πλευράς και δίνεις σημασία στις προϊστορίες των ομάδων στα μεταξύ τους ματς. Αλλά δε βγαίνουν πάντα. Πόσες έχουν σπάσει....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.533
Πόντοι
606
Φιορεντίνα

1.74
Τελικό Αποτέλεσμα
Τζένοα - Φιορεντίνα
Σήμερα 19:30

Ναι (GG)

1.62
Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
Γκρασχόπερς - Λουγκάνο
Απόψε 21:30

Ναι (GG)

1.93
Ρόμα - Τορίνο
Απόψε 21:45

Ναι (GG)

1.75
Κόμο - Λάτσιο
Απόψε 21:45

:hi::priest:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
Πόσες έχουν σπάσει....
Έχω τούτη στιγμή 31 χιλιάδες δεδομένα από όλο τον πλανήτη, βέβαια τα περισσότερα είναι σε Αγγλία Τσάμπιονσιπ, γουδιά Γαλλίας 1/2, μακαρονάδες 2ης, Ελλαδιστάν και ΝορβηγοΣουηδία 1/2.
Αν κάνεις αναζήτηση στο λογαριασμό μου υπάρχουν δύο νήματα (το ένα με το διεγραμμένο λογαριασμό) όπου είχα τη διάθεση να πω κάποια πράγματα παραπάνω, αλλά εισέπραξα ειρωνίες κυρίως.
Πλέον μετά από 9 χρόνια δεν δίνω προγνωστικά ούτε στα ίδια μου τα αδέλφια, διότι παίζουν όπως το 95% και βάλε, δηλαδή αρούκατα κι αν δεν το πιστεύεις δικαίωμα σου.

123BigGeorge

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
857
Πόντοι
81
Έχω τούτη στιγμή 31 χιλιάδες δεδομένα από όλο τον πλανήτη, βέβαια τα περισσότερα είναι σε Αγγλία Τσάμπιονσιπ, γουδιά Γαλλίας 1/2, μακαρονάδες 2ης, Ελλαδιστάν και ΝορβηγοΣουηδία 1/2.
Αν κάνεις αναζήτηση στο λογαριασμό μου υπάρχουν δύο νήματα (το ένα με το διεγραμμένο λογαριασμό) όπου είχα τη διάθεση να πω κάποια πράγματα παραπάνω, αλλά εισέπραξα ειρωνίες κυρίως.
Πλέον μετά από 9 χρόνια δεν δίνω προγνωστικά ούτε στα ίδια μου τα αδέλφια, διότι παίζουν όπως το 95% και βάλε, δηλαδή αρούκατα κι αν δεν το πιστεύεις δικαίωμα σου.
Άλλο σου έγραψα εγώ αλλιώς το ερμηνεύεις εσύ. Ξαναδιάβασε το σχόλιό μου προσεκτικά και θα δεις ότι λέμε εντελώς διαφορετικά πράγματα

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
ότι λέμε εντελώς διαφορετικά πράγματα
Μα είναι εντελώς διαφορετική η προσέγγιση. Λοιπόν ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει κι ούτε έχω και τη διάθεση να πείσω κανέναν.
Από εκεί και πέρα - θα σου πρότεινα να μην απαντάς περαιτέρω σε εκείνο το γελοίο υποκείμενο που μπήκε στης Λαίδης κι έγραψε πίπες για τον ΟΣΦΠ. Πιστεύω να είδες ότι τον έστειλα στα αζήτητα. Μπορείς να τον κράζεις στο νήμα της ομάδας σου με την υπόλοιπη παρέα σας, πράξε όπως νομίζεις.
Στην τελική δες πώς θα βγάλεις κανένα φράγκο για τα κορίτσια (κι ακολουθεί νεώτερο σχόλιο αργότερα).

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
ΨΨ κορίτσια @Magi @Lady Alexia τι σας έγραψα πριν μερικές ώρες (Inch Allah).
Με βοήθησε ο μεγαλοδύναμος Προφήτης και βγήκε το σημερινό χαρτζιλίκι.
Για να σας προλάβω μην κολλάτε στα 4.43Ε στο ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ που είναι ποσό της πλάκας...
Απλά είχα πες 24.43Ε στο ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και 67Ε στη Novibet (λέμε τώρα υποθετικά νούμερα) και πόνταρα τα ποσά αυτά, ώστε να στρογγυλοποιηθούν οι λογαριασμοί στις δύο εταιρείες.
Στο προπατζίδικο ρίχτηκε άλλο δελτίο (που δεν δείχνω το ποσό πονταρίσματος που ήταν μεγαλύτερο) φαίνεται ένας αριθμός 45, τέλος πάντων δεν τα λέμε κι όλα δημόσια μην μας παρακολουθεί η Εφορία :grin::cheesy:

Συνημμένα

• image1.jpg
    image1.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 4
  • image2.jpg
    image2.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Ιnch Allah.jpg
    Ιnch Allah.jpg
    261,1 KB · Εμφανίσεις: 4

123BigGeorge

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
857
Πόντοι
81
Μα είναι εντελώς διαφορετική η προσέγγιση. Λοιπόν ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει κι ούτε έχω και τη διάθεση να πείσω κανέναν.
Από εκεί και πέρα - θα σου πρότεινα να μην απαντάς περαιτέρω σε εκείνο το γελοίο υποκείμενο που μπήκε στης Λαίδης κι έγραψε πίπες για τον ΟΣΦΠ. Πιστεύω να είδες ότι τον έστειλα στα αζήτητα. Μπορείς να τον κράζεις στο νήμα της ομάδας σου με την υπόλοιπη παρέα σας, πράξε όπως νομίζεις.
Στην τελική δες πώς θα βγάλεις κανένα φράγκο για τα κορίτσια (κι ακολουθεί νεώτερο σχόλιο αργότερα).
Όπως είδες το σταμάτησα γιατί ήταν ανούσιο όλο αυτό αλλά έγραψα όπως θα διάβασες ότι καλή η κόντρα αρκεί να μην ξεφεύγουμε. Ε δε θα σκοτωθούμε και για τις ομάδες. Άστον να λέει ότι θέλει πονεμένος είναι και να΄σαι σίγουρος ότι στο νήμα του Ολυμπιακού μπαίνουν και λένε το μακρύ και το κοντό τους οπαδοί των άλλων ομάδων. Είδα ότι είσαι από Καλαμάτα. Σχετικά κοντοχωριανοί είμαστε. Εγώ είμαι από Μεγαλόπολη. Λέγοντας για το πως θα βγει κάνα φράγκο αν εννοείς με το στοίχημα βράσε όρυζα. Δε με πάει καθόλου και το'χω ψιλοσταματήσει. Δουλειά και πάλι δουλειά

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
Σχετικά κοντοχωριανοί είμαστε. Εγώ είμαι από Μεγαλόπολη.
Στα νήματα των κοριτσιών είμαι προσεκτικός λες και μπαίνω σε εκκλησία. Στα υπόλοιπα γράφω και μαλακίες, ψωλαρμενίσματα κλπ
Πάντως όσοι ασχολούνται με τέτοια διαβολοπράγματα - εννοώ βάσεις δεδομένων - συντήρηση λογισμικού σε καθημερινή βάση - αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο.
Το Στοίχημα απαιτει αυστηρή πειθαρχία, μιλάμε στρατιωτικός νόμος και απαράβατοι κανόνες.
Τέλος πάντων αν είσαι φρόνιμο παιδάκι με τη Λαίδη κι αποφασίσεις κάποια στιγμή να επανέλθεις - φτιάξε έναν λογαριασμό στο Σκάηπ και σκούντηξέ με ώστε να πάρεις κάποια μαθήματα (δωρεάν εννοείται, δεν θα γίνω ζητιάνος).

123BigGeorge

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
857
Πόντοι
81
Στα νήματα των κοριτσιών είμαι προσεκτικός λες και μπαίνω σε εκκλησία. Στα υπόλοιπα γράφω και μαλακίες, ψωλαρμενίσματα κλπ
Πάντως όσοι ασχολούνται με τέτοια διαβολοπράγματα - εννοώ βάσεις δεδομένων - συντήρηση λογισμικού σε καθημερινή βάση - αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο.
Το Στοίχημα απαιτει αυστηρή πειθαρχία, μιλάμε στρατιωτικός νόμος και απαράβατοι κανόνες.
Τέλος πάντων αν είσαι φρόνιμο παιδάκι με τη Λαίδη κι αποφασίσεις κάποια στιγμή να επανέλθεις - φτιάξε έναν λογαριασμό στο Σκάηπ και σκούντηξέ με ώστε να πάρεις κάποια μαθήματα (δωρεάν εννοείται, δεν θα γίνω ζητιάνος).
Να'σαι κι εσύ φρόνιμο παιδάκι γιατί όλο και τα χώνεις απ'ότι μου είπες παραπάνω και απ'ότι είδα κι εγώ στο προφίλ της εν λόγω κοπέλας. Εννοείται με τις κοπέλες πρέπει να'μαστε κύριοι ασχέτως της φάσης που κάνουμε κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Όσον αφορά για το μάθημα να'σαι καλά που προσφέρθηκες αλλά απλά παίζω για την πλάκα μου αν κάτσει δηλαδή δεν πάω να πλουτίσω. Άλλωστε μη φανταστείς ότι παίζω τρελά ποσά. Μέχρι 4 ευρώ το πολύ παίζω

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
Να'σαι κι εσύ φρόνιμο παιδάκι γιατί όλο και τα χώνεις απ'ότι μου είπες παραπάνω και απ'ότι είδα κι εγώ στο προφίλ της εν λόγω κοπέλας.
Ησυχία λέω προχώρα παρακάτω, είμαι 15 χρόνια εδώ μέσα, προχώρησε ανάλογα :mati:
Αλλωστε μη φανταστείς ότι παίζω τρελά ποσά. Μέχρι 4 ευρώ το πολύ παίζω
Αν διάβαζες κανένα σχόλιο (που έδωσα και τα λινκ) αλλά είσαι και τεμπέλης, τα δελτία των σκορ εκεί ξεκινούν πες μισό Μεταξουργείο ως μισή Φυλής. Πάντα σε τυποποιημένα συστήματα.

ΨΨ @Kompotis, έτσι όπως δουλεύω μια τέτοια υπηρεσία όπως το betradar θα έδινε μια βοήθεια. Αλλά έχει υψηλή τιμή και δεν τα δίνω. Αυτά....

Συνημμένα

• image1.jpg
    image1.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 2

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.533
Πόντοι
606
καλημερα και καλο μηνα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του Κοσμου:hi:

που σου κου θα κερδισουμε στο στοιχημα :rockon::2funny: :D: τζογαδοροι ενωμενοι ποτε ηττημενοι :rockon: παω για καφε α εχω και εναν κερασμενο απο εχθες αυτον θα παω να πιω :grin:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
Καλημερα και Καλο μηνα σε ολους!
..αυτος ο μηνας θα ναι αρκετα δυναμικος και θα χει τα ωραιοτερα ..γ@μησια!ειναι ο μηνας του σκορπιου οποτε...:hi::smitten:
Επίσης Κατσαριδάκι μου :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark::angel::rose:
Μια ζωή ξενογυρνάω έχω κάνει λάθη,
όταν όμως αγαπάω γίνομαι παιδί :headbaning1:
Καλημερούδια και καλά μαθήματα @Magi :hi:

Συνημμένα

• Προπατζίδικο.jpg
    Προπατζίδικο.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 1
  • Υπεραγορά.jpg
    Υπεραγορά.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 1
  • Adolf.jpg
    Adolf.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 1

123BigGeorge

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
857
Πόντοι
81
Ησυχία λέω προχώρα παρακάτω, είμαι 15 χρόνια εδώ μέσα, προχώρησε ανάλογα :mati:

Αν διάβαζες κανένα σχόλιο (που έδωσα και τα λινκ) αλλά είσαι και τεμπέλης, τα δελτία των σκορ εκεί ξεκινούν πες μισό Μεταξουργείο ως μισή Φυλής. Πάντα σε τυποποιημένα συστήματα.

ΨΨ @Kompotis, έτσι όπως δουλεύω μια τέτοια υπηρεσία όπως το betradar θα έδινε μια βοήθεια. Αλλά έχει υψηλή τιμή και δεν τα δίνω. Αυτά....
Αρχικά τεμπέλης είσαι και φαίνεσαι μιας και χαρακτηρίζεις γιατί εγώ τουλάχιστον δουλεύω δεν κάθομαι όλη μέρα εδώ σαν εσένα να γράφω ακατάπαυστα. Και 2ον το ησυχία όπως και το προχώρα παρακάτω θα τα πω κι εγώ σε σένα. Δεν πα να΄σαι και 200 χρόνια εδώ μέσα δε θα μιλάς έτσι. Μάθε να συμπεριφέρεσαι και να μιλάς αναλόγως διότι ούτε σε πρόσβαλα ούτε σου μίλησα μειωτικά. Καλή συνέχεια να'χεις και δεν ξανασχολούμαι με την πάρτη σου

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
736

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.041
Πόντοι
1.346
καλο μηνα !με καλοτυχια:hi:
Το αυτό και σε εσένα. Γράψε μου στο Σκάηπ ή σε dm/pm τι πρόγραμμα έχεις γιατί το βράδυ καίγομαι εντελώς, πόσο μάλλον από αύριο....
Σίγουρα θα ρίξω συστήματα με σκορ, λοιπόν περιμένω σήμα ως τις 17:00 άντε 17:30

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
736
Το αυτό και σε εσένα. Γράψε μου στο Σκάηπ ή σε dm/pm τι πρόγραμμα έχεις γιατί το βράδυ καίγομαι εντελώς, πόσο μάλλον από αύριο....
Σίγουρα θα ρίξω συστήματα με σκορ, λοιπόν περιμένω σήμα ως τις 17:00 άντε 17:30
σημερα δουλειες και το βραδυ γήπεδο..οποτε ζαλαδα θα εχεις απο Δευτερα ..:rolleyes::rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom