χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
Double@3.94
Μόνο λίγα; Μια χαρά τα πήγες. Με 2 ομάδες και τους τσάκωσες 2 κατοστάρικα. Μάζευε κι ας είναι και ρώγες λέει μια παροιμία. Είδαμε και για τα πολλά που πηγαίνουμε μια τρύπα στο νερό κάνουμε
Δεν είπα το συγκεκριμένο ρώγες μη μπερδεύεσαι200 δεν τα λες και ρογες
Δεν είναι "δύο ομάδες"...είναι δύο αγώνες...μόνη παίζει η κάθε ομάδα;Μόνο λίγα; Μια χαρά τα πήγες. Με 2 ομάδες και τους τσάκωσες 2 κατοστάρικα. Μάζευε κι ας είναι και ρώγες λέει μια παροιμία. Είδαμε και για τα πολλά που πηγαίνουμε μια τρύπα στο νερό κάνουμε
Αν βαρέθηκες να τ'ακους και να το βλέπεις απλά ας το προσπερνούσες. Αχρείαστο το σχόλιό σουΔεν είναι "δύο ομάδες"...είναι δύο αγώνες...μόνη παίζει η κάθε ομάδα;
Έχω βαρεθεί να το βλέπω και να το ακούω αυτό.
Aδιορθωτος.Αν βαρέθηκες να τ'ακους και να το βλέπεις απλά ας το προσπερνούσες. Αχρείαστο το σχόλιό σου
Ωραίο δελτίο….Τους πήρα κάτι λίγα, με λίγα που το έριξα για πλάκα να περνά η ώρα γιατί ακολουθεί Σ/Κ με πολλούς αγώνες ,βγάλαμε τα σπασμένα της εβδομάδας και μένουν αρκετά στο ταμείο του τζόγου.
Είσαι κουκουρούκου τελικά....Aδιορθωτος.
Λες και παίζει μόνη της η "ομάδα"....
Kουκουρουκου είναι αυτοί που ακούσανε αυτήν την μαλακια από έναν παππού που υπέγραφε με σταυρό και την αναπαράγουν και οι ίδιοι μια που έχουν το ίδιο χαμηλό επίπεδο...Είσαι κουκουρούκου τελικά....
Σώπα εσύ ρε υψηλού επιπέδου. Έκλασε ο Μπαμπινιώτης και βγήκες εσύ. Ρε άντε κάνε μας τη χάρη που βγήκες να μας διορθώσεις που τάχα αυτό βρήκες να κρατήσεις απ'το σχόλιό μου για να μου απαντήσεις τρομάρα σου και πειράχτηκεςKουκουρουκου είναι αυτοί που ακούσανε αυτήν την μαλακια από έναν παππού που υπέγραφε με σταυρό και την αναπαράγουν και οι ίδιοι μια που έχουν το ίδιο χαμηλό επίπεδο...
Δεν περίμενα να καταλάβεις .Σώπα εσύ ρε υψηλού επιπέδου. Έκλασε ο Μπαμπινιώτης και βγήκες εσύ. Ρε άντε κάνε μας τη χάρη που βγήκες να μας διορθώσεις που τάχα αυτό βρήκες να κρατήσεις απ'το σχόλιό μου για να μου απαντήσεις τρομάρα σου και πειράχτηκες
Ούτε εγώ περίμενα να καταλάβεις απ'το 1ο μου σχόλιο που έκανα και για άλλο βρήκες να με παραθέσεις.Δεν περίμενα να καταλάβεις .
Αντε καληνύχτα τώρα .