argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.996
- Πόντοι
- 9.297
Σε βλέπω μεγάλε,ερεψες...μπαστουνακι πάρε μην πέσεις.
με ενα γυρο ειμαι ολη μερα
Σε βλέπω μεγάλε,ερεψες...μπαστουνακι πάρε μην πέσεις.
με ενα γυρο ειμαι ολη μερα
Βασικά υπάρχουν σελίδες όπως κι αυτή που ανέφερες, όμως το θέμα είναι αλλού: ότι καταγράφω αποδόσεις σε πολλαπλές στοιχηματικές και μόνο το Oddsportal (Oddsportal1 χωρίς VPN) με την Oddspedia σου παρέχουν αυτό. Υπάρχουν και τα Betmonitor, Betbrain αλλά με την έναρξη των παιχνιδιών χάνονται. Το agones.gr δεν έχει πληθώρα εταιρειών, όμως το χρησιμοποιώ καμμιά φορά γιατί που να ανοίγω τρία ακόμη παράθυρα για ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ, Novibet & Betshop.Αμα το χεις με τα τιπς, εδω εισαι:
Blogabet | Bet Like a Pro with the #1 Social Network for Betting Tips and Odds
Join Blogabet sports betting network. Free betting tips and odds, premium tipsters, 100% verified sports picks. Register for free to get the best betting tips.blogabet.com
Για να μην πετάω άσχετα σχόλια και μπαχαλεύω περισσότερο, ένα αρκούσε για την αρβάλα:
Βασικά υπάρχουν σελίδες όπως κι αυτή που ανέφερες, όμως το θέμα είναι αλλού: ότι καταγράφω αποδόσεις σε πολλαπλές στοιχηματικές και μόνο το Oddsportal (Oddsportal1 χωρίς VPN) με την Oddspedia σου παρέχουν αυτό. Υπάρχουν και τα Betmonitor, Betbrain αλλά με την έναρξη των παιχνιδιών χάνονται. Το agones.gr δεν έχει πληθώρα εταιρειών, όμως το χρησιμοποιώ καμμιά φορά γιατί που να ανοίγω τρία ακόμη παράθυρα για ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ, Novibet & Betshop.
Είναι όμως πονοκέφαλος για άτομα όπως εγώ, φαντάσου ότι και τον ίδιο μου τον αδελφό του είπα μία, δύο άντε τρεις φορές εγώ παίζω έτσι ακολούθησέ το αν θες, αυτός τα δικά του, ε την επόμενη φορά που τηλεφώνησε έφαγε βρισίδι και πλέον δεν με ξαναρωτά (σπάνια αν τύχει να ρίξει κανένα σκορ).
ΣΥΣΤΗΜΑ 2/3 ΣΟΥΗΔΩΝ ΩΡΑ 20:00
Gefle => Άσσος
Helsingborg => αμφίσκορο
Utsikten => Άσσος
άλλη ενημέρωση δεν δίνω για τυχόν αλλαγές στις αποδόσεις.
Δεν άλλαξε κάτι στις σουηδικές προβλέψεις με το κλείδωμα των αποδόσεων καλό βόλι.Ντουνταράς είναι δύναμη, τινάζει ντούντα και μπάνκα στον αέρα
Φαγώθηκες με δαύτο, τέσπα έφτιαξα έναν @@ρολογαριασμό, αλλά δεν βλέπω να με βολεύει. Γιατί ας πούμε τόσο το Oddsportal & κατά δεύτερο λόγο η Oddspedia (κάπως άβολα μεν) παρέχουν τη δυνατότητα να διαλέγεις τις κατηγορίες που θες κι έτσι αμέσως βλέπεις ποια παιχνίδια παίζονται, ενώ στο άλλο το ρημάδι (δεν το έψαξα και πολύ - θα ξαναδώ αργότερα) θα πρέπει να κλικάρεις σε κάποιον γαμ€τη = στοιχηματική εταιρεία και πας μετά να δεις τα παιχνίδια ανά κατηγορία, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξέρεις ότι σήμερα την τάδε ώρα έχει το παιχνίδι που θες να ψηφίσεις.Ειναι τρομερα απλο
Δεν φτάνει που παίζετε αρούκατα όπως κι ο @χρηστος1011 - εννοώ μέτριες αποδόσεις, πάτε και διαλέγετε ομάδες πορτέλα όπως η συγκεκριμένη...Ξύπνα μαρή Ρόζενμποργκ...θα χάσεις από αυτά τα ναυάγια;;;;;;
2-3 σ.τερμ θα το ρίξω σίγουρα.Ολυμπιακός Φιορεντίνα μύστες εκεί είναι το μεροκαματο
λες;;Παναθηναικος Αρης
Χ 2