Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Χουανουκο - Τζουνιορ 2
Τσέρο - ΚολοΚολο Χ
Γοδου - Λιγκα Κιτο Χ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. Ομαδες που ηταν σε ποδοσφαιρικη απραξια..βλεπε Ρουμπιν Καζαν, Μεταλιστ μεσα στις εδρες τους.. χασαν!!.. Τωρα το ιδιο ειναι η Η ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Εκτος εδρας...Δε ξερω αν λεει κατι αυτο... Απλα το παραθετω!!..Τον ΠΑΟΚ τον επαιξα στο 3,75 εχει παει 3,50 στο ιντερνετ..Ενταξει μπορει α ειναι διορθωτικες κινησεις κτλ..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.894
Πόντοι
6.035
ρε παληκαρια θελω να φτιαξω μια τριαδα σημερα
εχω βαλει
βασιλεια 1
λιβερπουλ 2
?
εχεται καμια καλη προταση για τριτο σημειο :think:
αποψε ολα για ολα :grin:
μονα ματσακια εχω παιξει ηδη απλα θελω και μια καλη τριαδα :think:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ρε παληκαρια θελω να φτιαξω μια τριαδα σημερα
εχω βαλει
βασιλεια 1
λιβερπουλ 2
?
εχεται καμια καλη προταση για τριτο σημειο :think:
αποψε ολα για ολα :grin:
μονα ματσακια εχω παιξει ηδη απλα θελω και μια καλη τριαδα :think:
Η Πορτο, δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα...
Αυτη η παλιο Σεβιλλη ειναι πολυ αναξιοπιστη...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες εχτες μου χαμογελασε η τυχη λιγο...
μετα απο αρκετο κουβα και ματσουκι...απλα θελω να δειτε το γαμημενο κολοπαιχνιδο αμα εχεις τυχη σε τρελαινει...
γυρναω σπιτι χτες βραδυ κατα τις 8μισι...κανω ντουζακι...ανοιγω μπυρα (παντα καιζερ) και μπαινω στο internet
να δω αποδοσεις και να παιξω κανα ψιλο...ριχνω κατι πψιλα σε 1-2 παρολι(εφαγα κουβα απο μπαρτσα...)
και...παιζω 3 ευρω..εκει που κοιταγα στο αρσεναλ-μπαρτσα...102 ανοιχτα στοιχηματα ελεγε..
πρωτοσ ακορερ και τελικο σκορ...βαζω βιγια και 2-1 μπαρτσα...126 αποδοση ελεγε...
ανοιγω δευτερη καιζερ... :grin: και πας καναπε να δω μπαλα...
το χανει ο μεσι ...το βαζει ο βιγια...λεω πλακα εχει...στο ημιχρονο με παιρνει ο υπνος!(κι ομως ημοθν πτωμα...)
ξυπνας πρωι βλεπω ειδησεις αθλητικα εφημεριδες...λεει 2-1 ι αρσεναλ...λεω νταξ...ετσι κι αλλιως δεν το περιμενα...

μπαινω λιγο νετ πριν φυγω για δουλεια...ανοιχτο απο το βραδυ στη vistabet ...κανω ανανεωση...κοιταω!!!

λεει κερδισμενο 372 γιουρο!!!!

ε αντε γαμησου λεω...αντι να παιξω μπαρτσα που ηθελα ειχα παιξει αρσεναλ ο μαλακας :grin: :grin: :grin: :grin:
3χ126...372 απο το πουθενα...απο κολοφαρδια...κι αλλες φορες παμε κουβα με τα αχαστα...

γαμοπαιχνιδο...
Το 2-1 υπερ της Μπαρτσελονα, θα εδινε πολυ λιγοτερο απο 126, επρεπε να σε υποψιασει, αλλα  τοσες μπυρες, ειχαν ζυμωσει για καλα το μυαλο σου...
Σιγουρα δεν ενδεικνυται να οδηγησεις, αλλα σε καποιες περιπτωσεις μπορει να κανει και πολυ καλο οπως στη δικη σου, το τελειο θα ηταν εκει στο πονταρισμα, να βαλεις και αλλο ενα μηδενικο, γι ααυτο αλλη φορα, πινε λιγο παραπανω :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αναξιοπιστη ειναι αλλα μπορει να κατσει και στο Χ το ματσακι...
Παιξε την τριαδα και με εναλλακτικο μικροτερο πονταρισμα στο Χ, ετσι για καλυψη, δεν χανεις και κατι, τωρα αν ερθει και ασσος, τι να κανουμε, παιχνιδι ειναι αυτο...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αυτο που εχω μεγαλη περιεργεια, ειναι το Αντερλεχτ-Αγιαξ, το οποιο το εχω για "καρα Χηναρι", αλλα αυτο που με ετρωγε να παιξω, ηταν το σκορ 0-0 και δεν ειδα ποσο εδινε, μαλλον θα το εβρισκες και κανα 9-10...
Για να δουμε...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.894
Πόντοι
6.035
Αυτο που εχω μεγαλη περιεργεια, ειναι το Αντερλεχτ-Αγιαξ, το οποιο το εχω για "καρα Χηναρι", αλλα αυτο που με ετρωγε να παιξω, ηταν το σκορ 0-0 και δεν ειδα ποσο εδινε, μαλλον θα το εβρισκες και κανα 9-10...
Για να δουμε...
στο 9+ πονταρα στο 2-1 ετσι για πλακα ενα ευρω :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παρτε 0-1  η στουτγγαρδη να γουσταρετε  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.894
Πόντοι
6.035
Το θεμα ειναι να το κρατησει στο ημιχρονο και αν μπορει να κανει και το διπλο στο ημιχρονο η Βιγιαρεαλ, ειμαστε ενταξει  ;)
δεν μας τα λες καλα να το βαλει η ναπολι εστω και στο ημιχρονο και μετα στα @@ μου :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν μας τα λες καλα να το βαλει η ναπολι εστω και στο ημιχρονο και μετα στα @@ μου :grin:
Δυαδα με την Στουτγκαρδη το εχω παιξει με 20+ αποδοση...
Τα εχω παιξει και μονα, ας διατηρηθει τουλαχιστον το διπλο στην Στουτγκαρδη, με ικανοποιει και αυτο...
Μην κατσει και αυτο 0-0 οχι μονο στο ημιχρονο, αλλα και τελικο

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι  :jerking: ειμαι?
Ηθελα να γραψω πριν να ρισκαρω στο Χ της ΠΑρι στο ημιχρονο, ή και στο διπλο της..
4,75 και 21 αποδοση ειχαν αντιστοιχα...
Αυτα ειναι σουπερ ευκαιριες του live, αλλα πρεπει να εισαι γρηγορος σαν τον Κλιντ Ιστγουντ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι  :jerking: ειμαι?
Ηθελα να γραψω πριν να ρισκαρω στο Χ της ΠΑρι στο ημιχρονο, ή και στο διπλο της..
4,75 και 21 αποδοση ειχαν αντιστοιχα...
Αυτα ειναι σουπερ ευκαιριες του live, αλλα πρεπει να εισαι γρηγορος σαν τον Κλιντ Ιστγουντ...
ΕΚανε το 1-1 η πουτ@ν@...
Το 0-0 στο αντερλεχτ Αγιαξ, εσπασε, 0-1 ο Αιαντας...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.894
Πόντοι
6.035
πωπω πουτσα που εφαγε η μπεσικτας :2funny:

kokolongos