A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Χουανουκο - Τζουνιορ 2
Τσέρο - ΚολοΚολο Χ
Γοδου - Λιγκα Κιτο Χ
Τσέρο - ΚολοΚολο Χ
Γοδου - Λιγκα Κιτο Χ
Η Πορτο, δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα...ρε παληκαρια θελω να φτιαξω μια τριαδα σημερα
εχω βαλει
βασιλεια 1
λιβερπουλ 2
?
εχεται καμια καλη προταση για τριτο σημειο
αποψε ολα για ολα
μονα ματσακια εχω παιξει ηδη απλα θελω και μια καλη τριαδα![]()
αναξιοπιστη ειναι αλλα μπορει να κατσει και στο Χ το ματσακι...Η Πορτο, δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα...
Αυτη η παλιο Σεβιλλη ειναι πολυ αναξιοπιστη...
Το 2-1 υπερ της Μπαρτσελονα, θα εδινε πολυ λιγοτερο απο 126, επρεπε να σε υποψιασει, αλλα τοσες μπυρες, ειχαν ζυμωσει για καλα το μυαλο σου...μαγκες εχτες μου χαμογελασε η τυχη λιγο...
μετα απο αρκετο κουβα και ματσουκι...απλα θελω να δειτε το γαμημενο κολοπαιχνιδο αμα εχεις τυχη σε τρελαινει...
γυρναω σπιτι χτες βραδυ κατα τις 8μισι...κανω ντουζακι...ανοιγω μπυρα (παντα καιζερ) και μπαινω στο internet
να δω αποδοσεις και να παιξω κανα ψιλο...ριχνω κατι πψιλα σε 1-2 παρολι(εφαγα κουβα απο μπαρτσα...)
και...παιζω 3 ευρω..εκει που κοιταγα στο αρσεναλ-μπαρτσα...102 ανοιχτα στοιχηματα ελεγε..
πρωτοσ ακορερ και τελικο σκορ...βαζω βιγια και 2-1 μπαρτσα...126 αποδοση ελεγε...
ανοιγω δευτερη καιζερ...και πας καναπε να δω μπαλα...
το χανει ο μεσι ...το βαζει ο βιγια...λεω πλακα εχει...στο ημιχρονο με παιρνει ο υπνος!(κι ομως ημοθν πτωμα...)
ξυπνας πρωι βλεπω ειδησεις αθλητικα εφημεριδες...λεει 2-1 ι αρσεναλ...λεω νταξ...ετσι κι αλλιως δεν το περιμενα...
μπαινω λιγο νετ πριν φυγω για δουλεια...ανοιχτο απο το βραδυ στη vistabet ...κανω ανανεωση...κοιταω!!!
λεει κερδισμενο 372 γιουρο!!!!
ε αντε γαμησου λεω...αντι να παιξω μπαρτσα που ηθελα ειχα παιξει αρσεναλ ο μαλακας![]()
![]()
![]()
3χ126...372 απο το πουθενα...απο κολοφαρδια...κι αλλες φορες παμε κουβα με τα αχαστα...
γαμοπαιχνιδο...
Παιξε την τριαδα και με εναλλακτικο μικροτερο πονταρισμα στο Χ, ετσι για καλυψη, δεν χανεις και κατι, τωρα αν ερθει και ασσος, τι να κανουμε, παιχνιδι ειναι αυτο...αναξιοπιστη ειναι αλλα μπορει να κατσει και στο Χ το ματσακι...
στο 9+ πονταρα στο 2-1 ετσι για πλακα ενα ευρωΑυτο που εχω μεγαλη περιεργεια, ειναι το Αντερλεχτ-Αγιαξ, το οποιο το εχω για "καρα Χηναρι", αλλα αυτο που με ετρωγε να παιξω, ηταν το σκορ 0-0 και δεν ειδα ποσο εδινε, μαλλον θα το εβρισκες και κανα 9-10...
Για να δουμε...
Ποσο εδινε?στο 9+ πονταρα στο 2-1 ετσι για πλακα ενα ευρω![]()
στοίχημαΠοσο εδινε?
Το θεμα ειναι να το κρατησει στο ημιχρονο και αν μπορει να κανει και το διπλο στο ημιχρονο η Βιγιαρεαλ, ειμαστε ενταξει ;)παρτε 0-1 η στουτγγαρδη να γουσταρετε![]()
δεν μας τα λες καλα να το βαλει η ναπολι εστω και στο ημιχρονο και μετα στα @@ μουΤο θεμα ειναι να το κρατησει στο ημιχρονο και αν μπορει να κανει και το διπλο στο ημιχρονο η Βιγιαρεαλ, ειμαστε ενταξει ;)
Δυαδα με την Στουτγκαρδη το εχω παιξει με 20+ αποδοση...δεν μας τα λες καλα να το βαλει η ναπολι εστω και στο ημιχρονο και μετα στα @@ μου![]()
ΕΚανε το 1-1 η πουτ@ν@...Τιειμαι?
Ηθελα να γραψω πριν να ρισκαρω στο Χ της ΠΑρι στο ημιχρονο, ή και στο διπλο της..
4,75 και 21 αποδοση ειχαν αντιστοιχα...
Αυτα ειναι σουπερ ευκαιριες του live, αλλα πρεπει να εισαι γρηγορος σαν τον Κλιντ Ιστγουντ...
κουβας για πολλους....πωπω πουτσα που εφαγε η μπεσικτας![]()