alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
... γερμανια ...
Και εγω για στανταρακι το βλεπω... by the way πολυ μουρη ο Rick Flair ;)
... γερμανια ...
Και εγω για στανταρακι το βλεπω... by the way πολυ μουρη ο Rick Flair ;)
δεν υπαρχουν στανταρ ... μονο παιχνιδια σε αποδοσεις που θεωρουμε συμφερουσες ...
και ειναι RIC FLAIR ... ευχαριστω ...
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ...
... και ακομα ειναι ... μην τον πεθανουμε τον ανθρωπο ...
παο-αεκ τι βλέπεται?
παο-αεκ τι βλέπεται?
Βαση φορμας ναι... η γραναδα ειναι ασσος... πχ αν ηταν αγγλια θα το επαιζα αλλα και αγγλια να επαιζα το κινητρο θα ηταν παλι μονοπλευρο προς το χ2 με βαση οτι ειναι και νεοφωτιστη η γραναδα..Βαση κινητρου ειναι χ2.. διπλη ευκαιρια.. και βαση ανδαλουσιας.. μεσογειακος λαος.. νοτια ισπανια!!..η Γραναδα ειναι νεοφωτιστη.. και μεσα στα πλειοφ ανοδου ενα χ δεν θα την χαλουσε.. Ναι ειναι καλυτερη ομαδα Η γραναδα το λεει και η βαθμολογια.Αλλα και η αλλη καιγεται.. για να σωθει...Τωρα αν θα το επαιζα θα το επαιζα χ2 και χαλαρα.. η γραναδα κιολας απο την νικη της με 3-0 την μπετις μπορει να φερθει υπεροπτικα.. και με αλαζονεια κτλ.Δεν θα το επαιζα ουτε γκολ-γκολ ουτε οβερ η αλλη παει για το αποτελεσμα..Το κινητρο της επιβιωσης ειναι μεγαλυτερο..Παντως σημερα δεν εχει παιχνιδια για σοβαρο στοιχημα..Το αλλο το γερμανικο που αναφερεις.. ειναι αναξιοπιστο πρωταθλημα.. δεν βγαζω ακρη..Τωρα στην βετφαιρ εχει σκασει ο ασσος(δεν παιζω βαση ογκου χρηματων αλλα κοιταω.. εφοσον εχω παιξει)επειδη νικησε την χερτα και οτι η οσναμπρικ εκτος εδρας ειναι για τα <σκυλια> δεν ξερω Το μονο που ξερω οτι η παρασκευη ειναι η μερα για τους μπουκ..Οχι οτι δεν ειναι οι αλλες..ΥΓ..Μην παιζεις με τα φορτωμενα..Βαλε λιγα λεφτα για να μην εχεις αγχος και σκεψου.. και παιξε ανετα 3-4-5-6 ομαδες..Καλοβλεπω 2 ασσους, Γραναδα και Ουνιον , τι λετε?
Βαση φορμας ναι... η γραναδα ειναι ασσος... πχ αν ηταν αγγλια θα το επαιζα αλλα και αγγλια να επαιζα το κινητρο θα ηταν παλι μονοπλευρο προς το χ2 με βαση οτι ειναι και νεοφωτιστη η γραναδα..Βαση κινητρου ειναι χ2.. διπλη ευκαιρια.. και βαση ανδαλουσιας.. μεσογειακος λαος.. νοτια ισπανια!!..η Γραναδα ειναι νεοφωτιστη.. και μεσα στα πλειοφ ανοδου ενα χ δεν θα την χαλουσε.. Ναι ειναι καλυτερη ομαδα Η γραναδα το λεει και η βαθμολογια.Αλλα και η αλλη καιγεται.. για να σωθει...Τωρα αν θα το επαιζα θα το επαιζα χ2 και χαλαρα.. η γραναδα κιολας απο την νικη της με 3-0 την μπετις μπορει να φερθει υπεροπτικα.. και με αλαζονεια κτλ.Δεν θα το επαιζα ουτε γκολ-γκολ ουτε οβερ η αλλη παει για το αποτελεσμα..Το κινητρο της επιβιωσης ειναι μεγαλυτερο..Παντως σημερα δεν εχει παιχνιδια για σοβαρο στοιχημα..Το αλλο το γερμανικο που αναφερεις.. ειναι αναξιοπιστο πρωταθλημα.. δεν βγαζω ακρη..Τωρα στην βετφαιρ εχει σκασει ο ασσος(δεν παιζω βαση ογκου χρηματων αλλα κοιταω.. εφοσον εχω παιξει)επειδη νικησε την χερτα και οτι η οσναμπρικ εκτος εδρας ειναι για τα <σκυλια> δεν ξερω Το μονο που ξερω οτι η παρασκευη ειναι η μερα για τους μπουκ..Οχι οτι δεν ειναι οι αλλες..ΥΓ..Μην παιζεις με τα φορτωμενα..Βαλε λιγα λεφτα για να μην εχεις αγχος και σκεψου.. και παιξε ανετα 3-4-5-6 ομαδες..