Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
βρηκα καλο site δεν το ξερα για ειδικα.....φυσικα δεν χαιρομαι για τα 5 ευρω ειχε καιαλλο ..... :grin: :grin: :grin:

Κερδισμένο Μονό US FOOTBALL Philadelphia Eagles @ Washington Redskins (Live)Point Spread - HandicapPhiladelphia Eagles 1.80 -3   Κερδισμένο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..  100=Γουοκινγκ-Μπραιτον=2=(διπλο),    103=Μιλτον Κεινς Ντονς-Στιβενειτζ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    105=Πιτερμπορο-Στοκπορτ=γκολ=γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    106=Σαουθεντ-Μακλισφιντ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    107=Τσαρλτον-Μπαρνετ=οβερ=(3γκολ+) τα επαιξα 21 ευρω Καλη επιτυχια σε ολους..   

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Με σκοπό να πάρω πίσω τα 50 που έδωσα για Λάουρα αλλά και να βγάλω άλλο ένα γαμήσι , έριξα ενα 10ευρω σήμερα στα:

Μίλτονς Κ.Ν. Ασσο
Ολντερσοτ Αντερ
Ριβερ-Μποκα Χ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα..   100=Γουοκινγκ-Μπραιτον=2=(διπλο),     103=Μιλτον Κεινς Ντονς-Στιβενειτζ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     105=Πιτερμπορο-Στοκπορτ=γκολ=γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     106=Σαουθεντ-Μακλισφιντ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     107=Τσαρλτον-Μπαρνετ=οβερ=(3γκολ+) τα επαιξα 21 ευρω Καλη επιτυχια σε ολους..   
τη πουτανα την μπραιτον περιμενω...επιασα δυο μπασκετικα ημιχρονα αρη με +4 και παοκ με -4....περιμενω και ενα οβερακι μπασκετικο και κλεινω και μοναδες και τριαδα...την γκραν καναρια...ιδωμεν...παντως με ημιχρονα μπασκετ ηδη ειμαι καλα παμε για copy paste παλι....χρηστο ποιο site βλεπεις?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
0-1 και αν μεινει κλεινω καρφωτη τετραδα :grin: :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

πανιώνιο ελεγες ε? :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τη πουτανα την μπραιτον περιμενω...επιασα δυο μπασκετικα ημιχρονα αρη με +4 και παοκ με -4....περιμενω και ενα οβερακι μπασκετικο και κλεινω και μοναδες και τριαδα...την γκραν καναρια...ιδωμεν...παντως με ημιχρονα μπασκετ ηδη ειμαι καλα παμε για copy paste παλι....χρηστο ποιο site βλεπεις?
[/quoteΕλα μαν εκανα βλακεια τα 3 παιχνιδια που βγηκαν γκολ γκολ τα εδωσα σε ενα φιλο και ειναι ταμειο και εγω επαιξα αυτα που αναφερω γιατι δεν ακουσα τον εαυτο μου η μπραιτον δεν ηταν καλα ειναι πεσμενη τωρα τελευταια και ομως την εβαλα. και την τσαρλτον την εβλεπα ασσο ασσο αλλα επηρεαστηκα απο μια εκμπομπη στο ραδιοφωνο. Τελος παντον πηγε ενας φιλος με τα 3 γκολ γκολ ταμειο. Υγεια και καλη καρδια.Φιλε μου την αγγλια την λατρευω και βγαζω μονος μου καποια συμπερασματα αλλα ακουω και μια εκμπομπη για αγγλια πολυ καλη καθε παρασκευη(αλλα και καθημερινα απλα την παρασκευη λενε για ολο το τριημερο) 103 spor fm thessalonikh ειναι και στο ιντερνετ, 6με 8 το απογευμα τα παιδια ειναι το κατι αλλο με την αγγλια. Απο σαιτ εκτιμω τον βραζιλιανο ο ανθρωπος για μενα ειναι πολυ καλος...  Betboos.gr Εφημεριδες με γνωση για ισπανια περνω την παμε στοιχημα, η στηλη λεγεται <στο πιατο σας> πολυ καλος στην ισπανια.Παιρνω και την matcmoney για τα ρεπορταζ που εχει στα αγγλικα παιχνιδια. Βασικα το καλητερο πρωταθλημα για μενα ειναι η αγγλια και για στοιχημα και να το βλεπεις,αλλα πρεπει να το αγαπας.βασικα απο παντου μπορεις να παρεις λευτα εκτος απο την τουρκια στησιμο εναντιον των παιχτων.Ακομα καλος στην αγγλια ειναι και ο μπιλαρας σοβαρο ατομο και ο νικος κωσταρας αυτους τους διαβαζω απο την εφημεριδα μετροσπορτ, και στο ιντερνετ, στο σαιτ της εφημεριδας, εχουν την ιδια στηλη. Ακομα στην ιδια εφημεριδα ειναι καλος στην ισπανια ο τεριακης, που γραφει και στην εφημεριδα το ταμειο, εκτος την μετροσπορτ. Ακομα ενας καλος στην ισπανια ειναι ο χρηστος ραγκατσης, τον βρισκεις στο limpero fm 107,4 exei ekmpmph gia to soixhma, σαββατο 1-4 το απογευμα. Μεσο ιντερνετ τον ακους.ΥΓ..Το στοιχημα δεν θελει παθος, αλλα υπομονη... και οχι πιεση. Λιγα λευτα στο πονταρισμα για πιο καθαρη σκεψη και πιο πολλα ταμεια.Η Απληστια..... Ειναι ο χειροτερος εχθρος μας!!!! Δηλαδη ο ιδιος μας, ο εαυτος!!!...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλησπερα.. 112=Γκαμπα Οσακα-Κασιβα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    114=Κασιμα-Τσερεζο Οσακα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    116=Ομιγια-Φουκουκα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) τα επαιξα 21 ευρω. Τα παιχνιδια αρχιζουν σε μιση ωρα απο τωρα, στις 12.00 το μεσημερι . Καλα κερδη σε ολους...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπον σημερα 17/11 τι παιζετε το 128 Αργεντινη-Βραζιλια? Εγω θα λεγα διπλο.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αν θελει καποιος που παιζει σε νετ δινω για δυο τουρνουα γκολφ...UBS Hong Kong Open  σαν μπομπουλα δινω τον ανχελ χιμενεθ και σαν μπομπα σορεν κιελσεν....και στο τουρ ντανλοπ ιαπωνιας τον καρλσον με κατι ψιλα και σε φουτζιτα...

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
δυστυχως αδερφε η γκαμπα οσοκα ειναι ακομα 0-0 στο 40 και ηταν το πιο σιγουρο οβερ της ημερας για μενα. το φορτωσα καλα. σωστο παιξιμο ομως.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
δυστυχως αδερφε η γκαμπα οσοκα ειναι ακομα 0-0 στο 40 και ηταν το πιο σιγουρο οβερ της ημερας για μενα. το φορτωσα καλα. σωστο παιξιμο ομως.
εχει αλλο ενα ημιχρονο...το χω παιξει κ εγω

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χρηστο , ο ραγκα γραφει πουθενα ? παλια ειχε μια σελιδα ... σπορτοσφερα αν δεν κανω λαθος ...

απο το σαιτ του βραζιλιανου betboss.com ξεχωριζω τον mvp και τον σαμποτερ ...

ρεπορταζ και ιδεες παιρνω απο το betfc.net ... ειναι τα παιδια που επιμελουνται τους στοιχηματος στον libero ...

μεχρι την παρασκευη πονταρω αγραναπαυση ...

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
εγω που εχω παιξει καβασακι ομιγια και την.....που......να τηα γκαμπα ασακα οβερ τι να πω???αυτη θα χαςω.το σιγουρακι.και γερο πονταρισμα!!!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ναι τα φιλικα δεν ειναι για λεφτα...μονο κανα μπασκετακι απο ζερβα...εγω απο king bet & match money..για ραδιο δεν υπαρχει χρονος...παλια καμμια φορα ακουγα εναν τυπο που εβγαινε σε ερα σπορ παρασκευη αργα 1-2 ωρα το βραδυ σε μαυρογιαννιδη και ειχε εξαιρετικα ποσοστα ειδικα σε β εθνικη δικια μας εδινε κατι μπομπες....μετα δεν ξερω δεν ξανακουσα...αν τον ξερει καποιος η τον ακουει ας ποσταρει τι δινει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom