τη πουτανα την μπραιτον περιμενω...επιασα δυο μπασκετικα ημιχρονα αρη με +4 και παοκ με -4....περιμενω και ενα οβερακι μπασκετικο και κλεινω και μοναδες και τριαδα...την γκραν καναρια...ιδωμεν...παντως με ημιχρονα μπασκετ ηδη ειμαι καλα παμε για copy paste παλι....χρηστο ποιο site βλεπεις?
[/quoteΕλα μαν εκανα βλακεια τα 3 παιχνιδια που βγηκαν γκολ γκολ τα εδωσα σε ενα φιλο και ειναι ταμειο και εγω επαιξα αυτα που αναφερω γιατι δεν ακουσα τον εαυτο μου η μπραιτον δεν ηταν καλα ειναι πεσμενη τωρα τελευταια και ομως την εβαλα. και την τσαρλτον την εβλεπα ασσο ασσο αλλα επηρεαστηκα απο μια εκμπομπη στο ραδιοφωνο. Τελος παντον πηγε ενας φιλος με τα 3 γκολ γκολ ταμειο. Υγεια και καλη καρδια.Φιλε μου την αγγλια την λατρευω και βγαζω μονος μου καποια συμπερασματα αλλα ακουω και μια εκμπομπη για αγγλια πολυ καλη καθε παρασκευη(αλλα και καθημερινα απλα την παρασκευη λενε για ολο το τριημερο) 103 spor fm thessalonikh ειναι και στο ιντερνετ, 6με 8 το απογευμα τα παιδια ειναι το κατι αλλο με την αγγλια. Απο σαιτ εκτιμω τον βραζιλιανο ο ανθρωπος για μενα ειναι πολυ καλος... Betboos.gr Εφημεριδες με γνωση για ισπανια περνω την παμε στοιχημα, η στηλη λεγεται <στο πιατο σας> πολυ καλος στην ισπανια.Παιρνω και την matcmoney για τα ρεπορταζ που εχει στα αγγλικα παιχνιδια. Βασικα το καλητερο πρωταθλημα για μενα ειναι η αγγλια και για στοιχημα και να το βλεπεις,αλλα πρεπει να το αγαπας.βασικα απο παντου μπορεις να παρεις λευτα εκτος απο την τουρκια στησιμο εναντιον των παιχτων.Ακομα καλος στην αγγλια ειναι και ο μπιλαρας σοβαρο ατομο και ο νικος κωσταρας αυτους τους διαβαζω απο την εφημεριδα μετροσπορτ, και στο ιντερνετ, στο σαιτ της εφημεριδας, εχουν την ιδια στηλη. Ακομα στην ιδια εφημεριδα ειναι καλος στην ισπανια ο τεριακης, που γραφει και στην εφημεριδα το ταμειο, εκτος την μετροσπορτ. Ακομα ενας καλος στην ισπανια ειναι ο χρηστος ραγκατσης, τον βρισκεις στο limpero fm 107,4 exei ekmpmph gia to soixhma, σαββατο 1-4 το απογευμα. Μεσο ιντερνετ τον ακους.ΥΓ..Το στοιχημα δεν θελει παθος, αλλα υπομονη... και οχι πιεση. Λιγα λευτα στο πονταρισμα για πιο καθαρη σκεψη και πιο πολλα ταμεια.Η Απληστια..... Ειναι ο χειροτερος εχθρος μας!!!! Δηλαδη ο ιδιος μας, ο εαυτος!!!...