Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αρσεναλ,ιντερ ειναι με το μαχαιρι στα δοντια..ευκολα ή δυσκολα...
επισης η γουιγκαν ειναι για το πεος...η λιβερπουλ εχει τον πρωτο λογο,αλλα παραμενει λιβερπουλ...
γκολ/γκολ μιλαν,αντερ ουντινεζε,νιουκαστλ που χει ρεντα...

*με την παλμειρας εχει βουηξει ο τοπος...προσωπικα την εβαλα σε ενα δελτιο με "τρελα",με πολυ λαιτ πονταρισμα..

Eγω επαιξα: ρομα, λεστερ,σουονσι, λιβερπουλ και οβερ λατσιο και g/g μαντσεστερ

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

τα "καυτα φαβορι" αν εχουν λογικη να ειναι καυτα , δεν ειναι λαθος να πονταρονται που και που .

το να πονταρονται συνεχως ή/και 3,4 μαζι θεωρω οτι συνταγη για μακροχρονια χασουρα ...

τωρα καποια θα περασουν , καποια θα σπασουν , ελπιζω η παλμειρας να ειναι απο αυτα που θα περασουν ...

αλλα κι αν σπασει , στα @@ μας ...

υγεια και καλη καρδια ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
τρια ματσακια να δωσω σημερα... τρια οβερακια... οβερ αρσεναλ... οβερ μιλαν... οβερ την αλμερια ισπανικο κυπελλο... βλεπω να περνανε και να πληρωνομαστε...καλο ταμειο σε ολους... ;)

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Eγω επαιξα: ρομα, λεστερ,σουονσι, λιβερπουλ και οβερ λατσιο και g/g μαντσεστερ
αμα το πιασεις αυτο φιλε παιξε και κανα τζοκερακι μπας και γινεις και εκκατομυριουχος αν πιανεις αυτο...πανω απο δυο αντε τρια ματσακια καλυτερα να πας να παιξεις ενα τζοκερακι με τα λεφτα που επαιξες το στοιχημα...μη σας παραμυθιαζει ο απατεωνας οπαπ με τα bonus παρολι του 3% και 4%...ξυπνατε!!!! >:( >:(

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εγω παιδες μετα απο μελετη  :coffee: λεω να ριξω ξερα 1 παλμειρας γιατι η παλμειρας ειναι μες την καυλα και η μινειρο κοιταει να σωθει στο πρωταθλημα 1 λιγκα του κιτο γιατι εκτος του υψομετρου επειδη εχω δει παιχνιδι της εχει εδρα που ειναι καμινι
2 ιντερ λογο προιστοριας και παρα τις απουσιες θα το παρει με την φανελα εβερτον 1 ρομα 1 λογο αρρωστειας σιτι γιουναιτεντ γκολ γκολ σελτικ 2 να βγαλουμε το σημα που θα ερθει σε λιγο  :fuck1: :fuck1:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..  Επειδη οι αποδωσεις ειναι για τα σκυλια!!!! Στα φαβορι!!!! Σημερα,και επειδη δεν πρεπει να παρασυρομαστε, απο το παθος!!!... Αλλα να βαζουμε λογικη!!!! Για να κερδισουμε, παμε με συστημα σημερα.     169=Καλιαρι-Ναπολι=Χ=(ισοπαλια),     170=Κατανια-Ουντινεζε=Χ=(ισοπαλια),     184=Εβερτον-Μπολτον=Χ=(ισοπαλια),     185=Μαντσεστερ- Σιτι-Μαντσετσερ Γ.=Χ=(ισοπαλια),      161=Αστον Βιλα-Μπλακπουλ=Χ=(ισοπαλια).    συστημα    2-3-4-5 στον οπαπ + μια 5αδα παραπανω + 0,30 λεπτα=8,10 ευρω...       Και επειδη... Υπαρχει το μπονους, πολυ χαλαρα μια 6αδα, για το γαμωτο, βουλα πατουλιδου!!!...    163=Γουιγκαν-Λιβερπουλ=2=(διπλο),     167=Σουονσι-Μπριστολ Σιτι=1=(ασσος),    172=Λετσε-Ιντερ=2=(διπλο),     176=Τζενοα-Μπολονια=1=(ασσος),     186=Ρεντινγκ-Καρντιφ=Οβερ=(3γκολ+),     162=Γουεστ Χαμ Γουεστ Μπρομ=Οβερ=(3γκολ+) την εξαδα αυτη...  Μαθηματικα με 33%33%33% τα σημεια εχουμε 1 πιθανοτιτα στις 729 να βγει!! 3 ευρω.. Καλα κερδη σε ολους..      

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Στο live θα σβουρήξω 2 την Ίντερ κι όποιον πάρει ο χάρος................. :rockon: :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

lavezzi Γ Α Μ Ι Ε Σ Α Ι ...  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:

τεσπααααααααα ...

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
τρια ματσακια να δωσω σημερα... τρια οβερακια... οβερ αρσεναλ... οβερ μιλαν... οβερ την αλμερια ισπανικο κυπελλο... βλεπω να περνανε και να πληρωνομαστε...καλο ταμειο σε ολους... ;)
πουταναρα αρσεναλ μας εκαψες ρουφιανα... τα αλλα δυο ανετα ηρθαν...αρσεναλ 0-2 και γκολ απτο πρωτο λεπτο και εμεινε ετσι ως το 94 τι να πει κανεις ρε.........

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το 3ημερο που ερχεται καυτο υπομονη

sfougaris

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στον opap εχουν χεστει λιγο απανω τους η ειναι η ιδεα μου?Φωτεινες επιγραφες σε ολα τα πρακτορεια,bonus για τα κερδισμενα δελτια
και τωρα νεα επιλογη στοιχηματισμου το Goal-Goal και No Goal που το εβρισκες μονο στο Internet.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
10bet

Ανανέωση:  Πέμπτη  11/11  11.20πμ

Καλημέρα. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου διότι ενώ χθες πιάσαμε ένα σωρό πολύ καλά σημεία, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει τέλεια και να είχαμε ένα εξαιρετικό κέρδος, αν είχα αποφύγει την Ίντερ και τη Γιουβέντους. Ξέρετε γιατί τα έχω βάλει με τον εαυτό μου; Γιατί πήγα κόντρα σε έναν βασικό κανόνα μου στο στοίχημα. Του να μην παίζω δηλαδή ομάδες που δεν είναι σε φόρμα και κυρίως ομάδες που έχουν απουσίες. Έπαιξα τελείως ερασιτεχνικά, διότι στηρίχτηκα στο όνομα και τη φανέλα των ομάδων. Με λίγα λόγια πρότεινα δύο ανόητα σημεία τα οποία θα τα πρότεινε και η γιαγιά μου! Καλά να πάθω λοιπόν και η τιμωρία μου ήταν που έχασα το απόλυτο σε μια φοβερή στοιχηματική μέρα. Τουλάχιστο –εκτός των άλλων- πιάσαμε την Παλμέιρας για την οποία είχα βραχνιάσει από την εκπομπή αλλά και είχε πιαστεί το χέρι μου να το γράφω τόσο στην εφημερίδα όσο και από το bookenemy εδώ και μέρες!

Σήμερα θα πάρω τα …ρεπά μου. Συγνώμη αλλά ένας παίκτης του στοιχήματος που θέλει να λέγεται σοβαρός, με το σημερινό πρόγραμμα δεν ασχολείται και απλά περιμένει το αυριανό κουπόνι (δείτε το στα «επόμενα παιχνίδια»).

Αν επιμένετε ντε και καλά να προτείνω κάτι, ειλικρινά, θα αποφύγω πάσης φύσεως κύπελλα και μόνο και μόνο για να δοκιμάσω την τύχη μου, ίσως έπαιζα ξερό Χ στο Ρέξαμ – Λούτον, διότι η Ρέξαμ φέρνει πάρα πολλές ισοπαλίες και η Λούτον δύσκολα χάνει μακριά από την έδρα της.

Θα πρόσθετα το under μιας ομάδας που έχει εννιά στα 10 και που έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές! Αναφέρομαι στην Πάρμα βέβαια.

Θα έκλεινα με τον άσσο της Ιντεπεντιέντε για το Κόπα Σουνταμερικάνα η οποία και καλή ομάδα έχει, αλλά και τη βοήθεια του φανατικού κοινού της.

Είπαμε όμως… Ουσιαστικά περιμένουμε το νέο κουπόνι για να αναδείξουμε και πάλι το «ταλέντο» μας. Τα λέμε.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
μπραβο ρε φιλε

μονο που εδω το εχουμε πιο πολυ για να κανουμε τις προτασεις πριν παιξουν τα ματς.
για να παιρνουμε ιδεες.

οχι για να κανουμε απολογισμο κερδων.

Φίλε μου, αυτή τη  τακτική ακολουθόύσα μέχρι που αρχίσανε να με βρίζουνε για τα προγνωστικά μου...

By the way, it was a bad day. :(

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 33

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Κυνηγουσα παπαδες χτες αλλα οκ: 4-6 Μιλαν, 4-6 Αρσεναλ, 1 Σιτι. Για σημερα βλεπω 2 χαντικαπ τους Τουρκους με τον ΠΑΟ, 1 Μαλαγα και οβερ Χιχον-Μαγιορκα. Το goal goal στον ΟΠΑΠ κουτσουρεμενο, αρκετα καλυτερες αποδοσεις στο νετ αλλα οκ, παλι καλα που εχουμε νεες επιλογες..!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.. Λογο ξανα στα καπακια ,ενος κρυωματος.. Ειπα να παιξω ιντερνετ σημερα, απο το σπιτι.(το εχω κοψει το ιντερνετ, αλλα παντα εχω μερικα ευρω μεσα..) 202=Ρεξαμ-Λουτον=Οβερ=(3γκολ+),    203=Παρμα-Σαμπντορια=1=(ασσος),    206=Σπορτινγκ Χιχον-Μαγιορκα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    207=Μαλαγα-Χερκουλες=1=(ασσος)4.50 ευρω. Καλα κερδη σε ολους..   

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλημερα !!!
συμφωνω και εγω για μονα αποδεκτα και καλα πονταρισματα!!
πιστευω για σαββατοκυριακο ενα καλο ειναι η εθνικη στο ποδοσφαιρο με την μολδαβια!!!
αν δινει 1,5 αποδοση καλο ειναι να βαλουμε καμια κατοσταρα(παμε για 50 κερδος)
σωστος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom