ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ενδιαφέρον έχει επίσης το goal/goal όπως και το όβερ στις Σέρρες...
Ενδιαφέρον έχει επίσης το goal/goal όπως και το όβερ στις Σέρρες...
Δεν νομίζω ότι αξίζει...είναι ματς που μπορεί να ανοίξει εύκολα!Ο Αγκουέρος θα παίξει?Κάτσε να δούμε τα τελευταία νέα...και το αντερ 3.5 στο 1,9!
αξιζει το ρισκο..
Τι σκέφτεσαι?
σκεφτομαι να το παιξω αυτο..εχει θεμαΤι σκέφτεσαι?
Πληρώνει καλά..αξίζει το ρίσκο!Όπως την είδα και στην Ριζούπολη οι Σέρρες δεν είναι ομάδα που κλείνεται!Πόσο περισσότερο στην έδρα της...σκεφτομαι να το παιξω αυτο..εχει θεμα
Για το Κερκυρα-Ατρομητος που εχει ψωμι τι λες?Πληρώνει καλά..αξίζει το ρίσκο!Όπως την είδα και στην Ριζούπολη οι Σέρρες δεν είναι ομάδα που κλείνεται!Πόσο περισσότερο στην έδρα της...
Αν το έπαιζα κάτι θα ήταν Χ2 αλλά μάλλον δεν θα μπλέξω!Για το Κερκυρα-Ατρομητος που εχει ψωμι τι λες?
Για να περιμενεις να κανεις γερη μπαζα με τετοιες "εγκλημτικες" αποδοσεις, σημαινει οτι εχωσες γερα...πουτανα πορνη μιλαν!σε αστειο παρολι θα εκανα γερη μπαζα
1 18/09/2010 Μπουκασπόρ v Γαλατάσαραϊ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Γαλατάσαραϊ 1.80 Κανένα Κερδισμένο
2 18/09/2010 Μίλαν v Κατάνια
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μίλαν 1.33 Κανένα Χαμένο
3 18/09/2010 Αρλ v Μαρσέιγ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μαρσέιγ 1.57 Κανένα Κερδισμένο
4 19/09/2010 Πανσερραϊκός v Ολυμπιακός
(Τελικό Αποτέλεσμα) Ολυμπιακός 1.40 Κανένα Ανοικτό
5 18/09/2010 Κορίνθιανς v Προυντέντε
(Τελικό Αποτέλεσμα) Κορίνθιανς 1.36 Κανένα Κερδισμένο
το όβερ στις Σέρρες...
Η Φορθνετ εφταιγε ή η 365 .Απ τις 4:30 μεχρι το βραδυ μαλακιζοταν η Forthnet και δεν επαιξα τπτ στο νετ, στον παπαρ-ΟΠΑΠ εβαλα μια 4αδα που πηγε απατη με Φιορεντινα, Μονακο,Σεντ ετιεν και οβερ Σαν Λορεντζο. Σημερα μονο ο ασσος της Σαμπντορια μ αρεσει, οπως κ το οβερ του Ολυμπιακου..!
Το έχω παίξει Χ ημίχρονο / 2 τελικό!Σε βλεπω να γυρνας στον ΟΠΑΠ παικτη! Επαιξα με κατι ψιλα Χ ημιχρονο Σελτικ στο 1-0, 4,33 αποδοση το προλαβα, θα γινω Ζαν Κλοντ Βαν νταμ κ εγω ;) Στο τσακ να το κανε και 1-2 παντως..!