ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
λοιπον το κουπονι φαινεται καλο το σ-κ παρολο που τα πρωταθληματα ειναι αρχη ακομη!
πρεπει να παμε καλα γιατι ερχονται κανα δυο σιτυτουρ φωτια!
λοιπον το κουπονι φαινεται καλο το σ-κ παρολο που τα πρωταθληματα ειναι αρχη ακομη!
πρεπει να παμε καλα γιατι ερχονται κανα δυο σιτυτουρ φωτια!
Προτιμω τα τωρινα, που σκανε καλες αποδοσεις...που ειναι οι εποχες γαμωτο πριν 7-8 χρονια?που αμα ειχες λιγο χρημα επαιζες τα γκανιαν και δεν εχανες ποτε!σελτικ-ρειντζερς-μποκα-ριβερ-ρεαλ-λυων και κανα δυο αλλες!
πλεον παιζει ρεαλ μεσα στο 1.15 και τρεμει το φυλλοκαρδι σου!
αυριο λεω να παιξω μια τριαδουλα με μικρα...λυων οσφπ και σιτιπου ειναι οι εποχες γαμωτο πριν 7-8 χρονια?που αμα ειχες λιγο χρημα επαιζες τα γκανιαν και δεν εχανες ποτε!σελτικ-ρειντζερς-μποκα-ριβερ-ρεαλ-λυων και κανα δυο αλλες!
πλεον παιζει ρεαλ μεσα στο 1.15 και τρεμει το φυλλοκαρδι σου!
Εεεμ...δε ξερω πρεπει να με μυησεις σε αυτο το τροπο γιατι ποτε δεν εαπιζα ετσι!αλλα πλεον ετσι οπως εχουν καταντησει οι αγωνες ετσι πρεπει να παιζεις!
Σου εγγυαται καποιος οτι θα καθησουν???αυριο λεω να παιξω μια τριαδουλα με μικρα...λυων οσφπ και σιτι
οχι βεβαια...αλλα μου χει κατσει εδω και καιρο...ειδικα οσφπ και λυων τα βλεπω πολυ...Σου εγγυαται καποιος οτι θα καθησουν???
Βαζελος εισαι και συ???αντε μωρη σαλκε!!!!!κατσε να δω συνθεσεις!αμα εχει ξεκινησει παλι κυριακο παπαδοπουλο βασικο τη κατσαμε!
Πες μου τι παιζεις ρε συ, να παιρνω και γω τα ρισκα μου...ναι αλλα για το κυριακο παπαδοπουλο δε το ειπα για αυτο!δεν εχω τετοια κολληματα!
τσκουκ και το φαγαμε!
εδω και ενα μηνα με παει η γκινια !!!!!!!αμα θελω ριχνω ομαδα κατηγορια η ανεβαζω ομαδα!
φτου δεν προλαβα το οβερ 1,5Ρε συ, ηδη τον πινει αυτη η Σαλκε...
το πιστευωθα επιμεινω!δευτερο γκολ σαλκε!
apο τη μεση και μπροστα ειανι φωτια η σαλκε!του πουστη!
moritz-jones-rakitiz
huntelar-raul-edu