stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Αφου δεν μας παει, αστο καλυτερα...
Ντερμπακι αλλα στο τελος Τουρκια
Κατσε ομως να τα διαβασω λιγακι ρε για τα χαντικαπ. Με την πρωτη ματια βλεπω ασσο και διπλο
Τι να τα παιξεις ολα μαζι???? Ψιλοαπληστος μου φαινεται εισαι
Λοιπον η Σλοβενια θα κοντραρει πολυ, στο 2 το βλεπω. Σερβια στον ασσο, νικη της Αργεντινης συμφωνω 100%, Εαν βοηθησει και η Ρωσσια ναι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για αυτο. Η Αμερικη θα βαλει κοντα στους 80-90 η Ρωσσια θα βαλει πανω απο 70?? Δυσκολο....
Απο αυτα που εχω δει ρε χιτ, και νομιζω οτι μπορει να τους πεταξει και εξω**το οτι η σερβια θα δυσκολεψει την ισπανια απο που το συμπεραινεις στρατηγε?
Εσυ για δεν περνας πλεον απ εδω καμια βολτα?Καλημέρα μπούκηδες...
Μπασκετάκι,μπασκετάκι???
με τους κροατες με προβληματισαν πολυ..πηγε να τους πεταξει εξω μονος του ο κοντος..Απο αυτα που εχω δει ρε χιτ, και νομιζω οτι μπορει να τους πεταξει και εξω
Δεν έχω φουλάρει μηχανές ακόμα...Απο αυτα που εχω δει ρε χιτ, και νομιζω οτι μπορει να τους πεταξει και εξωΕσυ για δεν περνας πλεον απ εδω καμια βολτα?
καμια γερμανια δωσε φυλακα..Δεν έχω φουλάρει μηχανές ακόμα...
Εχουν γνώση οι φύλακες...
Η Γερμανία προς το παρών είναι μόνο για οβεράκια...καμια γερμανια δωσε φυλακα..
Εεε βεβαια ,εισαι ο εξακοσιοεκατομμυριοστος παιχτης πουφτυνει ή καλυτερα μαγαριζει τρεις πολυ ωραιες εμπνευσεις και αποδοσεις με ενα παλιο over,(ηταν 1,85?Αιντε 2,10 να ηταν...) και τη χαμηλοτερη αποδοση..Μαγκες ακομα δεν μπορω να χωνεψω αυτο που επαθα χτες... επαιξα στον οπαπ 4 ματσακια με συστημα 3/4, για να μην πολυλογω τα ματς ηταν τα εξης
γεωργια-ισραηλ Χ
κροατια-ελλαδα Χ
Νορβηγια-Πορτογαλια 1/1
Βοσνια-Γαλλια οβερ
για ενα γκολ που δεν μπηκε στο βοσνια-γαλλια τραβαω ακομα τα μαλια μου...
για αποψε παιζει καμια προταση για κυπελο ισπανιας,βραζιλια?