You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 845
- Πόντοι
- 96
μονο η μονπελιε δεν βγηκεμονπελιε 1
ελσινκι 2
γκενκ 2
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 845
- Πόντοι
- 96
ενας φιλος μου το ειχε παιξει ισοπαλια και στο 90 βγηκε διπλοΤραβα γαμησου μωρη Παρι!!
Αυτην την μπουρδελομαδα την εχω παιξει καμια 15αρια φορες και ποτέ μα ποτέ δεν εχει νικησει..
Πατσαβουρα αν σε ξανακουμπησω να μου κοπουν τα χερια,καριολα!!
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα κι απο μενα, μετα απο 2 χρονια που παρακολουθω το site,προσφατα εγινα μελος. (Στοιχηματικος τυπος απο το 2000) Σημερα θα δουμε ενα δυνατο ματσακι ManCity-Liverpool και παω να ριξω money στο 2.2 της CITY
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Καλη επιτυχια σου ευχομαι, αν και απο πλευρα αποδοσεως δε μου φαινεται συμφερουσα η επιλογη σου...Καλησπερα κι απο μενα, μετα απο 2 χρονια που παρακολουθω το site,προσφατα εγινα μελος. (Στοιχηματικος τυπος απο το 2000) Σημερα θα δουμε ενα δυνατο ματσακι ManCity-Liverpool και παω να ριξω money στο 2.2 της CITY
Το Χ ή το 2 δινουν και περισσοτερο και φυσικα εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να καθησουν...
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΛΙ!!μοναρκας 1 ριβερ 1 κορινθιανς 1
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Τι εχουμε αυριο? Champions-EUROPA? Sampdoria-Sheriff-Hapoel-BRAGA X2-Copenhagen-Tottenham kai Gent(Γανδη) σε συστημα 3αδες
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Να και η αγαπημενη μου Φινλανδια, παλι εκανε το θαυμα της με τα δυο μεγαλα διπλα στα ημιχρονα που καθησαν...
23/08/2010 Χόνκα v JJK
(Ημίχρονο) JJK 7.00 Κανένα Κερδισμένο
2 23/08/2010 Κουόπιο v Βάασα
(Ημίχρονο) Βάασα 4.75 Κανένα Ανοικτό
Γυρω στο 33 αποδοση, δοκιμασμενη συνταγη η Φινλανδια, τα περισσοτερα κερδη μου εχει δωσει, χωρις ιδιαιτερο κοπο και σκεψη, δεν υπαρχουν εδρες, δεν υπαρχουν φαβορι, παρα μονο αποδοσεις και οποιος ψαχνει για 1,30 και 1,75 στη Φινλανδια, ειναι απλα αυτοχειρας...
Το ωραιο μαλιστα ειναι οτι τα ξεβρακωματα γινονται απο το ημιχρονο...
23/08/2010 Χόνκα v JJK
(Ημίχρονο) JJK 7.00 Κανένα Κερδισμένο
2 23/08/2010 Κουόπιο v Βάασα
(Ημίχρονο) Βάασα 4.75 Κανένα Ανοικτό
Γυρω στο 33 αποδοση, δοκιμασμενη συνταγη η Φινλανδια, τα περισσοτερα κερδη μου εχει δωσει, χωρις ιδιαιτερο κοπο και σκεψη, δεν υπαρχουν εδρες, δεν υπαρχουν φαβορι, παρα μονο αποδοσεις και οποιος ψαχνει για 1,30 και 1,75 στη Φινλανδια, ειναι απλα αυτοχειρας...
Το ωραιο μαλιστα ειναι οτι τα ξεβρακωματα γινονται απο το ημιχρονο...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
για σου γατε αλλανιαρη και στο στοιχημα μπροσταρη ο γκονγουεβαρ που ειναι!!! ?? τι λες να αρχισω να πεζω απο αυριο η να το αφισω για τον επομενο γυρο τον σεπτεμβρι??? να σε καλα γατε!!!!!Χαλαρό μεροκάματο με την Σίτι!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τόσα παιχνίδια έχει,κάτι θα βρούμε και μεσοβδόμαδα...για σου γατε αλλανιαρη και στο στοιχημα μπροσταρη ο γκονγουεβαρ που ειναι!!! ?? τι λες να αρχισω να πεζω απο αυριο η να το αφισω για τον επομενο γυρο τον σεπτεμβρι??? να σε καλα γατε!!!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
akoma το αρβανιτικο κεφαλι μου ειναι στην ουκρανοροσια δεν εχω σινελθει ακομα !!!! θελω κανα 4000 ευρα για να ξαναφιγο στο μουντιαλ γαμιθηκα να διαβαζω τα στατιστικα αλλα τους τα πιρα και δεν χαλασα απο τα ετοιμα και ρε πουστη οι ομιλοι θελουν πολυ διαβαζμα ουυυυφφφφφ!!!!!!!!! το σιστημα του φαφουτη παλι δεν το εχω πεξει ποτε αντε να δουμε τι μαγικο θα κανω παλι !!!!!!!!!! ο θηλικος πανθηρας τι εγινε τα παρατησε??? ο στρατηγος που ειναι??? εχουμε ομαδαρα εδω αλλα πρεπει να μαζευτουμε παλι
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ο Φαφουτης αυτο που ειπε μαθηματικα στεκει 100% (οχι για 100% κερδος,αλλα για 100% αποφυγη χασουρας). Mundial ρε παιχτη bravo αμα τους τα πηρες,εγω εχασα 200-250Ε, μονο πρωτο scorer επιασα με Muller-Sneidjer,αλλα το πηγανε /3 τα λαμογια! Αμα δεν μπει Σεπτεμβρης δεν μπενουμε δυνατα στο στοιχημα. Για τον συμπολεμιστη που θελει να ριξει πολλα.... Μαγκα μου ποτε μην ριχνεις πολλα σε 1.40,αμα ειναι βρες κατι να δινει τουλαχιστον 2.00 να παιξεις "all-in", double or nothin'.
Καλημέρα. Από τα σημερινά παιχνίδια μου κάνει...κλικ το διπλό της Σάλτσμπουργκ στο 3,40 με τη Χάποελ. Οι Εβραίοι μπορεί να άφησαν έξω τον πεθαμένο Ολυμπιακό, να πήραν τη νίκη στην Αυστρία, αλλά δεν με πείθουν ως ομάδα. Λόγω και της απόδοσης της Σάλτσμπουργκ λέω να την τιμήσω.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έχεις μπερδέψει λίγο τις ομάδες...η Μακάμπι τον πέταξε έξω!Καλημέρα. Από τα σημερινά παιχνίδια μου κάνει...κλικ το διπλό της Σάλτσμπουργκ στο 3,40 με τη Χάποελ. Οι Εβραίοι μπορεί να άφησαν έξω τον πεθαμένο Ολυμπιακό, να πήραν τη νίκη στην Αυστρία, αλλά δεν με πείθουν ως ομάδα. Λόγω και της απόδοσης της Σάλτσμπουργκ λέω να την τιμήσω.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
σωστα..Μαγκα μου ποτε μην ριχνεις πολλα σε 1.40,αμα ειναι βρες κατι να δινει τουλαχιστον 2.00 να παιξεις "all-in", double or nothin'.
θα ρισκαρεις 10 για να παρεις 4?
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.598
- Πόντοι
- 6.495
Κατι ψιλα που εμειναν στον λογ/σμο εφυγαν σε Αντερλεχτ,Σαμπντορια και Χ2 Βασιλεια..
Δεν περιμενω ταμειο φυσικα..Ειναι γκαντεμικη περιοδος και ειμαι σιγουρος για την αποτυχια και των σημερινων παιχνιδιων..
Δεν περιμενω ταμειο φυσικα..Ειναι γκαντεμικη περιοδος και ειμαι σιγουρος για την αποτυχια και των σημερινων παιχνιδιων..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K