Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ημερομηνία & Ώρα Νο κουπ Ποσό Τύπος Αθλητικό Γεγονός/Αγορά Επιλογή Απόδοση Αποτέλεσμα Κατάσταση Ποσό Επιστροφή
03.07 2010 20:36 12/12 150.00 W Διπλό Παραγουάη - Ισπανία : Ημίχρονο - Τελικό Ισοπαλία - Ισπανία 4.500 Κερδισμένο Χαμένο 150.00 0.00
  Παραγουάη - Ισπανία : Συνολικά Κόρνερ 9.5 Πάνω Από 9.5 1.800 Χαμένο
--------------------------------------------------------------------------------------
ελεος γαμω την πουτανα μου..για 2 κορνερ(που γιναν και δεν τα δωσε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:)
εχασα 1200+ καθαρο κερδος... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
γιατι χαιρεσαι που εδωσες νικη της ισπανιας στο 1,40?
δεν καταλαβαινω??
περιμενες να βαλει καποιος 1000 Ε για να παρει 400?
η περιμενες να παει στο 80ο λεπτο με 2 χαμενα πεναλτυ και την ισπανια στο 2,80 να βαλεις τα 1000Ε οπως αξιζε?
ασε που απο αυτα που ποσταρεις εγω καταλαβαινω ελαχιστα...
φιλικα παντα...
συμφωνω προσεχουμε τις αποδοσεις μας, και τα ρεστα στο σπεσιαλ στοιχημα

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ημερομηνία & Ώρα Νο κουπ Ποσό Τύπος Αθλητικό Γεγονός/Αγορά Επιλογή Απόδοση Αποτέλεσμα Κατάσταση Ποσό Επιστροφή
03.07 2010 20:36 12/12 150.00 W Διπλό Παραγουάη - Ισπανία : Ημίχρονο - Τελικό Ισοπαλία - Ισπανία 4.500 Κερδισμένο Χαμένο 150.00 0.00
--------------------------------------------------------------------------------------
ελεος γαμω την πουτανα μου..για 2 κορνερ(που γιναν και δεν τα δωσε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:)
εχασα 1200+ καθαρο κερδος... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S
4 γιναν που δεν εδωσε
αν μετρησες
οχι 2

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γαμησε τα ρε μαλακα..
και ειχα τη σκεψη να παιξω Χ/1 και εχασα το παπαρι.. :headbang:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

οχι ρε μαν....γενικα πως εισαι + η -?

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γαμησε τα ρε μαλακα..
και ειχα τη σκεψη να παιξω Χ/1 και εχασα το παπαρι.. :headbang:
αστα, σε νιωθω...
δεν λες
παλι καλα που με καλυψαν οι ασφαλειες
55 Ε χασουρα ειναι μικρη οταν επαιξα φουλ παραγουαη
αλλα τουλαχιστο αξιζε... το ρισκο
και να σου πω
ετσι οπως επαιξε η παραγουαη και να περνγε κουβεντα δεν θα λεγε κανεις

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Περιμενα την Παραγουαη στο ημιχρονο και της ακυρωσε κανονικο γκολ ο αληταρας, ειναι αληθεια ή σωστα το ακυρωσε?

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κανονικο γκολ ηταν
αλλα ηταν ψιλοδυσκολη φαση δεν το κανε εξεπιτηδες ο εποπτης
κανονικα 1-0 στο ημιχρονο θα ηταν

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οχι ρε μαν....γενικα πως εισαι + η -?
εχω κουβαδιαστει περισσοτερες φορες απο οσες εχω παι ταμειο,αλλα τα ταμεια μου ειναι μεγαλυτερα απο τα χαμενα στοιχηματα..
π.χ.ειχα βαλει 1200 στη βραζιλια και την ολλανδια στους 16 και περασε,ή 500αρες στην αργεντινη στους ομιλους κλπ..
γενικα ειμαι ++(θα μπορουσα να μουν πολυ περισσοτερο +,αλλα ειμαι μια η γκαντεμια οπως αποωε,μια τα κορακια οπως στο αμερικη σλοβενια,με κρατησαν πιο χαμηλα)...
ενα ποσο σημαντικο που'χω βγαλει απο φορτωματα σε φαβορι(σαν αυτα που σου πα)
το'χω σηκωσει ηδη..εχω αφησει κατι λιγα για να παιξω στην 4αδα οπου τα ματσ ειναι αμφιρροπα και θα αποφυγω γερο πονταρισμα..
περιμενω και ισπανια να το σηκωσει για να παρω αλλο ενα χιλιαρικο και απο κει..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
κανονικο γκολ ηταν
αλλα ηταν ψιλοδυσκολη φαση δεν το κανε εξεπιτηδες ο εποπτης
κανονικα 1-0 στο ημιχρονο θα ηταν
Δευτερη φορα που την παταω χοντρα με τη διαιτησια σε αυτο το παλιομουντιαλ, εμ ευτυχως που αρχισε παλι η  Αμερικη και η Σκανδιναβια και πλαι καλα που δεν επαιξα και πολυ σε αυτο το μουντιαλ...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Περιμενα την Παραγουαη στο ημιχρονο και της ακυρωσε κανονικο γκολ ο αληταρας, ειναι αληθεια ή σωστα το ακυρωσε?
Εγω ειχα παιξει ημιχρ/τελ:Παραγ/Ισπανια και Παραγ/ισοπαλια με αποδοσεις 27 και 23 αντιστοιχα!!
Με το γκολ που δεν μετρησε στο 43 εχασα ευκαιρια για απιστευτη μπαζα!! :headbang:
Ενω το αρχικο μου σκεπτικο ηταν να παιξω Χ/Ισπανια ημιχ/τελ αλλα επειδη εδινε μονο 3.40 ειπα να ρισκαρω με τα παραπανω γαμω την τυχη μου γαμω!!

Σημερα η μερα ειναι σκατα..Ακομα να χωνεψω οτι για 3-4 δευτερολεπτα που δεν μου αποδεχτηκε το στοιχημα εχασα στο λαιβ το 3.40 του οβερ της Γερμανιας δευτερολεπτα πριν γινει το 2-0.. :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γιατι χαιρεσαι που εδωσες νικη της ισπανιας στο 1,40?
δεν καταλαβαινω??
περιμενες να βαλει καποιος 1000 Ε για να παρει 400?
η περιμενες να παει στο 80ο λεπτο με 2 χαμενα πεναλτυ και την ισπανια στο 2,80 να βαλεις τα 1000Ε οπως αξιζε?
ασε που απο αυτα που ποσταρεις εγω καταλαβαινω ελαχιστα...
φιλικα παντα...
αδερφε εγω σου εξιγησα πως κατα τιν ταπεινη μου γνω!!!!!!!μη κανεις λαθος με το να πονταρεις οτι βρεις μπροστασου!!!!! χωρις τιποτα χειροπιαστο  και παψε να λες καθε βραδυ τσιραρισα καθε βραδυ 500 ευρα αλαα  ειμε +100 !!!!!!!!!   -50 !!!!!!!! και επιδη το εχεις το στηχημα στο ειπα αυτο   αμα ειναι να πεζουμε για να πεζουμε και οχι να πεζουμε για να κερδιζουμε ασε καλητερα υπαρχει και το καζινο και το πουλι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   φιλικοτα τα παντα αδερφε

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δευτερη φορα που την παταω χοντρα με τη διαιτησια σε αυτο το παλιομουντιαλ, εμ ευτυχως που αρχισε παλι η  Αμερικη και η Σκανδιναβια και πλαι καλα που δεν επαιξα και πολυ σε αυτο το μουντιαλ...
τι να παιξω το βραδυ για πες?

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αδερφε εγω σου εξιγησα πως κατα τιν ταπεινη μου γνω!!!!!!!μη κανεις λαθος με το να πονταρεις οτι βρεις μπροστασου!!!!! χωρις τιποτα χειροπιαστο  και παψε να λες καθε βραδυ τσιραρισα καθε βραδυ 500 ευρα αλαα  ειμε +100 !!!!!!!!!   -50 !!!!!!!! και επιδη το εχεις το στηχημα στο ειπα αυτο   αμα ειναι να πεζουμε για να πεζουμε και οχι να πεζουμε για να κερδιζουμε ασε καλητερα υπαρχει και το καζινο και το πουλι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   φιλικοτα τα παντα αδερφε
εγω ρισκαρα 375Ε για να παρω 2500Ε
οχι παραλογα και με ασφαλειες
σε παιχνιδι που ηταν κοντρα
το μεσημερι βγηκαν σχεδον ολα και πηρα παλι λιγα λογω ασφαλειας
τι εννοω
στοιχημα δεν ειναι να παω να παιξω 1000Ε σε ενα φαβορι με στατιστικα και να κλαιω μετα το 1,40 η το 1,30
στο εχω εξηγησει 23000 φορες
προτιμω να παιξω 100Ε και δυσκολα για τα 300 η 400 δικα σου
οχι 100 και αν τα χασω να πρεπει να κερδισω 2-3 "λιμα " πονταρισματα για να ρεφαρω και οχι να βγαλω κερδος
διαχρονικα αυτοι που πονταρουν σολο σε μικρες αποδοσεις χανουν
σχεδον παντα
100Ε ξεκινησα στο stanjames με 3 καταθεσεις και συνολικα γυρω στο 1000 αρικο σε ολα τα σαιτ
τωρα το εχω κεφαλαιο 1791 Ε
δεν νομιζω να ειναι ασχημος ο διπλασιασμος του συνολικου κεφαλαιου με τις φολες που εχω  φαει
και τις εφαγα απο φαβορι του 1,40 και 1,35
ασε το χω νοιωσει στο πετσι μου "τα φαβορι"
και η αργεντινη σημερα φαβορι ηταν....
οπως ειπα τα 100 γιναν 1800 Ε
μαλλον κατι κανω καλα εγω και οχι εσυ
το καζινο ειναι ψιλοασχετο...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εχω κουβαδιαστει περισσοτερες φορες απο οσες εχω παι ταμειο,αλλα τα ταμεια μου ειναι μεγαλυτερα απο τα χαμενα στοιχηματα..
π.χ.ειχα βαλει 1200 στη βραζιλια και την ολλανδια στους 16 και περασε,ή 500αρες στην αργεντινη στους ομιλους κλπ..
γενικα ειμαι ++(θα μπορουσα να μουν πολυ περισσοτερο +,αλλα ειμαι μια η γκαντεμια οπως αποωε,μια τα κορακια οπως στο αμερικη σλοβενια,με κρατησαν πιο χαμηλα)...
ενα ποσο σημαντικο που'χω βγαλει απο φορτωματα σε φαβορι(σαν αυτα που σου πα)
το'χω σηκωσει ηδη..εχω αφησει κατι λιγα για να παιξω στην 4αδα οπου τα ματσ ειναι αμφιρροπα και θα αποφυγω γερο πονταρισμα..
περιμενω και ισπανια να το σηκωσει για να παρω αλλο ενα χιλιαρικο και απο κει..

με ποσα μπηκες ?στην αρχικη καταθεση?εγω με 60ε και ειμαι τωρα στα +1400 εχω σηκώσει βεβαια και εχω αφήσει μερικα μεσα για να παιξω.

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
θα σου δωσω ενα παραδειγμα
εχεις παιξει σκορ 2-0 3-0 την ολλανδια στους 16 με την σλοβακια
και ειναι το σκορ 2-0 στο 93
στο 93 κανονικα ληγει και ενω εχει πιασει τα παντα ολα , γινεται πεναλτυ και και δινεται καρτα
αντι να παρεις 1400 παιρνεις 200
γιατι γινεται 2-1 το παιχνιδι βγαινει και μια καρτα
απο που και ως που εσυ που εχεις πονταρει στην νικη της ολλανδιας με 500 Ε στο 1,40 εισαι πιο επιτυχημενος απο μενα που με200Ε εχω να 7 πλασιασω τα λεφτα μου αλλα δεν καθεται για τον αλφα βητα λογο στο 94?
εσυ εισαι ο εμπειρος διαβασμενος γνωστης και ο αλλος που στραβωσε το ματσ στο 94 ειναι ο λαθος?
αυτη ειναι η διαφορα μας
το 1791 θα μπορουσε να ηταν 9500 ανετα με χαμενα στοιχηματα και συνδιασμους του τελευταιου 5λεπτου για να γινω γενικος
ειναι ρισκο αλλα αναλογικα θα μπορουσε απλα να κατσει και να παρω τα γκαφρα και δεν ειναι λογω σκιλ η προβλεψης αλλα καθαρα τυχης
οπως τυχη ειναι που πονταρες σε φαβορι που περασαν και οχι στα περισσοτερα που σπασαν
καποια στιμη η τυχη σταματαει,,

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
με ποσα μπηκες ?στην αρχικη καταθεση?εγω με 60ε και ειμαι τωρα στα +1400 εχω σηκώσει βεβαια και εχω αφήσει μερικα μεσα για να παιξω.
με 60 μονο 1400??ωραιος..
εγω βασικα παιζω με πιστωτικες ρε..
οποτε οι καταθεσεις ειναι λιγο στο φλου..
γενικα πρεπει να'μαι καθαρο κερδος γυρω στα 1500+(που εχουν προελθει κυριως απο φορτωματα σε φαβορι),
αλλα με κεφαλαιο πονταρισματος μεγαλυτερο απο 60Ε...
αποψε θα τους εκανα μεγαλη κηδεια,αλλαααααα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ειδα και αποειδα με τη μελετη των μελετων της μελετης ω μελετη
και σημερα εσπασε το 5ο συνεχομενο ταμειο οπου παρεπιπτοντως εκτος του οτι τα 5 συνεχομενα ταμεια μου δεν ηταν μεγαλα ,ηταν ομως με πολυ συναισθημα-διαισθηση και λιγοτερο μελετη
για αυριο μπουμπουνησα ξερο νικη γερμανιας
και ξερο πρωτο γκολ αγωνα νταβιντ βιγια

και για πλακα εβαλα και ζευγαρη τελικου γερμανια-ουρουγουαη στο 13 αποδοση
επειδη πλεον θα αρχισω να λεω τυχιαο δε νομιζω και επειδη ειναι 1η φορα που παω σε 7 στοιχηματα 6 ταμεια θα αρχισω να αναθεωρω τον τροπο σκεψης μου
καληνυχτα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
με 60 μονο 1400??ωραιος..
εγω βασικα παιζω με πιστωτικες ρε..
οποτε οι καταθεσεις ειναι λιγο στο φλου..
γενικα πρεπει να'μαι καθαρο κερδος γυρω στα 1500+(που εχουν προελθει κυριως απο φορτωματα σε φαβορι),
αλλα με κεφαλαιο πονταρισματος μεγαλυτερο απο 60Ε...
αποψε θα τους εκανα μεγαλη κηδεια,αλλαααααα...

ε και εγω με πιστωτικες παιζω,μαστερκαρτ.εβαλα 60,τα εκανα 180.τα εχασα εβαλα 200 και παει λέγοντας και εκει που λεει καταθεσεις-αναληψεις ειμαι +1400

εχει λινκ που στα λεει αυτα αναλήψεις - καταθεσεις.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
θα σου δωσω ενα παραδειγμα
εχεις παιξει σκορ 2-0 3-0 την ολλανδια στους 16 με την σλοβακια
και ειναι το σκορ 2-0 στο 93
στο 93 κανονικα ληγει και ενω εχει πιασει τα παντα ολα , γινεται πεναλτυ και και δινεται καρτα
αντι να παρεις 1400 παιρνεις 200
γιατι γινεται 2-1 το παιχνιδι βγαινει και μια καρτα
απο που και ως που εσυ που εχεις πονταρει στην νικη της ολλανδιας με 500 Ε στο 1,40 εισαι πιο επιτυχημενος απο μενα που με200Ε εχω να 7 πλασιασω τα λεφτα μου αλλα δεν καθεται για τον αλφα βητα λογο στο 94?
εσυ εισαι ο εμπειρος διαβασμενος γνωστης και ο αλλος που στραβωσε το ματσ στο 94 ειναι ο λαθος?
αυτη ειναι η διαφορα μας
το 1791 θα μπορουσε να ηταν 9500 ανετα με χαμενα στοιχηματα και συνδιασμους του τελευταιου 5λεπτου για να γινω γενικος
ειναι ρισκο αλλα αναλογικα θα μπορουσε απλα να κατσει και να παρω τα γκαφρα και δεν ειναι λογω σκιλ η προβλεψης αλλα καθαρα τυχης
οπως τυχη ειναι που πονταρες σε φαβορι που περασαν και οχι στα περισσοτερα που σπασαν
καποια στιμη η τυχη σταματαει,,
σε μενα αδερφε δεν ειναι τυχη απλα εινε στατιστικα που παντα βγενουν τα εχω εξιγησει αλλοστε ενα προς ενα αλλα 3 παιχνιδια μειναν και τα σικοσα !!!! :dancing: :dancing:  ουκρανια  ολεε   καλο βολι σε ολους  παο να ακουσω καμια πενια μετα τον φαφουτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom